- 6 Şubat 2017
- 343
- 372
- 18
- 31
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #13.241
Allah bagislasin .bende 1 senedir bebek istyorun olmadi :/ simdi iki gündür sogan kurü deniyorum insallah faydasi olur. Birazda ondan zayiflamak istyorum su kiloyla hamile kalsam cok zorlanirimBen şu an yurt dışındayım. Normalde Doğum öncesi 47 kiloydum ve her sabah akşam 10 km yürür ayrıca spor salonuna giderdim. Ancak au an. Eşimin görevi gereği yurt dışındayız ve biri 7 yasında, diğeri 8 aylık iki çocuğum var.
Ne yazık ki her an kendime zaman ayracak imkanım olmuyor.
tesekkur ederim, cumlesinin evladini.Allah bagislasin .bende 1 senedir bebek istyorun olmadi :/ simdi iki gündür sogan kurü deniyorum insallah faydasi olur. Birazda ondan zayiflamak istyorum su kiloyla hamile kalsam cok zorlanirim
Aminn..Evet stres yapmamaya calisyorum ama ne kadar başaryom bilmiyorum. her ay sonuc hüsran olsa da rabbimin bildigi vardir dedim inancimi umudumu kaybetmedim.bakalım insallah bu sefer hayirli haberler alirimtesekkur ederim, cumlesinin evladini.
size de hayirla, bedelsiz, pismanliksiz nasip etsin.
bana doktorlar hamile kalmamin imkansiz oldugunu soylemislerdi. hicbir tedavi olmadan bebeklerim dunyaya geldi.
inanciniz tam olsun. kendinizi strese kesinlikle sokmayin.
Aminn..Evet stres yapmamaya calisyorum ama ne kadar başaryom bilmiyorum. her ay sonuc hüsran olsa da rabbimin bildigi vardir dedim inancimi umudumu kaybetmedim.bakalım insallah bu sefer hayirli haberler alirim
@semurcan kilon zaten çok düşük. bu yüzden verdiğin kilolar normal.1.5 lt su içiyorum her gün.
İlk kez dün akşam yürüyüş yapabildim. 370 kalori yaktım.
61.8 ile başlamıştım diyete beş gün sonunda 60.3'üm
8. günde aynen devam.
semurcan kilon zaten çok düşük. bu yüzden verdiğin kilolar normal.
100 kilo olsan tamam verirsin bir haftada 6 kilo. ama zaten 60 kilosun. yağ olarak haftada maksimum verebileceğin 2 kilodur.
Bir de diyet sebebiyle bağırsaklarda yavaşlık var mı? bağırsak yumuşatıcı bir çay iç istersen
nasil gecti dun gece8. günde aynen devam.
en zor günü atlattım zaten
Bugun nedense tam hazir hissetmedim kendimi ama yarin basliyorum ve tam gaz devam etcem iyi bir sonuc alana kadar devam gelismeleri yazarimOlur :)
Diyeti bozmak yok.
Nasıl geçiyor ilk gün?
enteresan bir deneyimdi. kah açtım kah değildim.nasil gecti dun gece
Beni de yarın bekliyor o gün :)enteresan bir deneyimdi. kah açtım kah değildim.
bugün öğlene kadar 24 saat yemek yememiş oldum.
Bu arada 7 bitti
Gitti görünen 4 civarı
Kaçamak sayılacak 1 soda yaklaşık toplamda 4 bardak zero kola ve et yerine tavuk.
Ayrıca 4 kere Leslie 3 mil yaptım az çalışıyor gibi. Bu yedi günde 3 gün 14 saat çalıştım İşte.
Ben pert oldum.sizlerin moralini bozmayayim diye yazmadim.gun asiri 24 saat nobetviyim.ondan mi nilmem yorgun dustum.5.gun aksam yemegini bulantidan yiyemedim..elif emre mesut elifciğim sesin çıkmadı bugün. Nasıl geçiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?