- 25 Aralık 2015
- 656
- 898
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #13.261
sütlü olmaz maalesef. sade kahve canım.Günaydin kizlar
Bugun basliyorum bu kahveyi nasil iciyosunuz türk kahvesimi ? Sütlu olur mu ? Ya da nescafe olur mu sütlü?
geçmiş olsun. şimdi iyi misin?Ben pert oldum.sizlerin moralini bozmayayim diye yazmadim.gun asiri 24 saat nobetviyim.ondan mi nilmem yorgun dustum.5.gun aksam yemegini bulantidan yiyemedim..
Biraz daha bulanti ve halsizlik devam tamamen birakmadim diyeti dusuk kalorili beslenip incelmeye devam.geçmiş olsun. şimdi iyi misin?
Sut koydum bir bardagin yarisindan fazlasina da su koydum sade icemem acı geliyo nasil iciyosunuz siz.şeker de kullanmiyorum ben yarim bardaktan biraz az süt ile yaptim yaninda da 4 kuru üzüm yedim ve cok iyi geldi dinc tuttu benisütlü olmaz maalesef. sade kahve canım.
Merhaba birsey sormak istiyorum kirmizi et yiyemiyorum onun yerine tavuk ve balikla, diyeti uygulasam ayni sonucu alabilirmiyim bu konuda bilgisi olan var mi
Biraz daha bulanti ve halsizlik devam tamamen birakmadim diyeti dusuk kalorili beslenip incelmeye devam.
Yarım bardak süt mü?Sut koydum bir bardagin yarisindan fazlasina da su koydum sade icemem acı geliyo nasil iciyosunuz siz.şeker de kullanmiyorum ben yarim bardaktan biraz az süt ile yaptim yaninda da 4 kuru üzüm yedim ve cok iyi geldi dinc tuttu beni
merhaba basladiniz mi, nasil gidiyor?Merhaba birsey sormak istiyorum kirmizi et yiyemiyorum onun yerine tavuk ve balikla, diyeti uygulasam ayni sonucu alabilirmiyim bu konuda bilgisi olan var mi
Yarin baslayacagim bakalim burada sonuclari paylasacagimmerhaba basladiniz mi, nasil gidiyor?
bekliyoruz :)Yarin baslayacagim bakalim burada sonuclari paylasacagim
Ben açlığa cok adapte olduğum için hiç sıkıntı YÖK. Su içiyorum, tuvalete gidiyorum tabi bol bol.
semurcan sen isveç'e başlamadan önce de diyette miydin?
ödemi daha önceden attıysan şuan haftada 3-4 kiloları görmemiş olman normal canım. benim de öyle oldu. sağlıklı beslenmeye bikaç gün önceden başlamıştım. ödemi diyete başlamadan önce atmıştım. dolayısıyla günde 250-500 gram gidiyor.Hayır. Sadece dikkat ediyordum. Hatta o hafta sırf çorba türekmiştim toksit atayım diye.
Kuzum iyi de ben 4 gündür aynı kilodayım.ödemi daha önceden attıysan şuan haftada 3-4 kiloları görmemiş olman normal canım. benim de öyle oldu. sağlıklı beslenmeye bikaç gün önceden başlamıştım. ödemi diyete başlamadan önce atmıştım. dolayısıyla günde 250-500 gram gidiyor.
geçen sefer ilk 3 günde kilo gitmişti.
Şifa olsun.Ilk gunum bitti ve gayet rahat gecti cok zorlanmadim cok ufak degişkliklerim olur sadce o da cok onemli degil bence.Bakalim diger gunler nasil geccek .bazı ogunlerim fotografli olcak
ornek menu
sabah nescafe
Öglen;
Aksam haslama tavuk salata
2 lt su
20 dakika eliptik bisiklet