- 14 Ağustos 2013
- 1.667
- 4.310
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #13.281
bu süre içinde tuvalete çıkabildin mi canım?Kuzum iyi de ben 4 gündür aynı kilodayım.
Sagolasin canimŞifa olsun.
henüz 9. gün bitti. evet her gün tartıda 250-500 eksiliyor.Çarşamba gününden beri 60.3'üm.izole
Peki bu aç geceden sonra bir değişiklik oldu mu sende ikinci haftada?
Kizlar bende de o sıkinti var ne yapsak yaa acaba kayisi mi yesek yada ne oyi gelir gerci isvec diyetine uygun olmaz dimi ama boyle de olmaz ki :/bu süre içinde tuvalete çıkabildin mi canım?
ben o konuda sıkıntılıyım. form çay içmeye başladım. tuvalete düzenli çıkabilince günde 250-500 gr verdiğimi gördüm.
bu süre içinde tuvalete çıkabildin mi canım?
ben o konuda sıkıntılıyım. form çay içmeye başladım. tuvalete düzenli çıkabilince günde 250-500 gr verdiğimi gördüm.
henüz 9. gün bitti. evet her gün tartıda 250-500 eksiliyor.
geçen hafta iki gün aynı rakamı görüyordum. üçüncü güne 250 gram değişiyordu.
Evet yaa tartida da fark ediyo. gercekten buyuk saglk problemi:/Binnur08 menüde meyve olduğunda meyve olarak 3 kayısı yedim. bol su içtim. işe yaramadı. kırmızı pancar yedim. hafif işe yaradı. form çay içtim. sonunda işe yaradı.
çok zor bir durum yaa
Üçüncü güne ne yapıyordun da değişim oluyorsu?üçüncü güne 250 gram değişiyordu.
Bakalım sen sabaha kaç kiloyla başlayacaksın.Evet yaa tartida da fark ediyo. gercekten buyuk saglk problemi:/
Sabah tartilmicam canim biriki gün gecsin hem kabzlk problemimde ortadan kalkms olur belkiBakalım sen sabaha kaç kiloyla başlayacaksın.
yaa canım ne yediysen hala içinde. tabii ki tartıda eksik göstermez. sen bağırsak açıcı bir çay içsene acilen.Ben genelde tuvalete gidemeyen bir insanım. Bu diyette de nadir olarak tuvalete gidebildim. Ama iki gündür gitmedim mesela. Ben Çarşamba perşembe bugun cuma aynıyım. İnanılmaz moralim bozuk.
canım o güne özel bişey yaptığımdan değil. ama öyle rastgeldi. zaten sürekli dikkat etmeye çalışıyorum işte bolll bolll su, kayısı, son çare bağırsak çalıştırıcı çay (sinameki çayı)Üçüncü güne ne yapıyordun da değişim oluyorsu?
yaa canım ne yediysen hala içinde. tabii ki tartıda eksik göstermez. sen bağırsak açıcı bir çay içsene acilen.
canım o güne özel bişey yaptığımdan değil. ama öyle rastgeldi. zaten sürekli dikkat etmeye çalışıyorum işte bolll bolll su, kayısı, son çare bağırsak çalıştırıcı çay (sinameki çayı)
yeşil çay içiyor musun? o da bağırsakları yavaşlatıyor. içmeyi bırakabilirsin.
Sabah tartilmicam canim biriki gün gecsin hem kabzlk problemimde ortadan kalkms olur belki
Aynen ben simdi diyetin basinda tartilirsam her sabah tartilasim gelir mani olamam kendime :) ve cok sık tartilmak bana iyi gelmiyo . sabretcem :)Binnur08 aynen ben de tartıya şöyle bi baksam da, asıl değerlendirmek için bir hafta bekledim. bir haftanın sonunda tartıldım. böyle çok daha sağlıklı bir sonuç verdiğine inanıyorum.
kahve de yavaşlatıyor canım. bazı insanlara da tam tersi etki edermiş, bilimsel bi makalede olımuştumBen cay hiç içmem. Sürekli kahve içerim ki diyette de bir diyor diye bir içiyorum. Bugun 3 litre su içtim normalde 1.5 içerdim.
kahve de yavaşlatıyor canım. bazı insanlara da tam tersi etki edermiş, bilimsel bi makalede olımuştum
bol bol su da işe yarıyor.
bence orda alabileceğin bağırsak yumuşatıcı bitki çaylarını bi araştır internetten.
tebriklerrrgunaydin kizlar. 8inci gunun sabahina 60.1 ile basladik. bakalim insallah boyle azalmalara geri doneriz. deli gibi su istiyor bunyem ama, sanirim su kaybi bu.
diger yandan sunu merak ettimizole ben sabaha 60.3 baslayip gunu yazilanlari yiyerek ve sadece su icerek 61.5 ile bitiriyordum bu ictigim su sebebiyle olan sisme mi oluyor? mesela dun aksam 61.5 ile yattim sabah 60.1 oldum.
sabah kahvesini oyle ozlamisim ki
Binnur08
binnurcugum lutfen dayan ve bu sabah sadece bir parmak sut ile ic kahveyi.
ben esime ve misafirlerine gecen gun neler hazirladim, gorselleri var eski sayfalarda ama hic yemedim ve sadece yogurt vardi o gun
tebriklerrr2 kilo gitmiş.
zaten 62 kiloydun. yarın 50'li rakamları görmeye başlarsın.
sadece sabah tartılmak lazım canım. hiç bir şey yiyip içmeden, tuvalet ihtiyacını giderdikten sonra tartılman lazım.
gün içinde tartılınmaz canım. gün içinde yediklerin içtiklerin var. mesela git şimdi iki bardak su iç tartıl, yarım kilo daha fazla çıkarsın.