Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Kizlarr bu diyet kac gunluk ben 70 gun icinde en az 13 kilo vermek istiyorumm acill yardim edin zor mu bu diyet yarin baslamayi dusunuyorum

Merhaba,
Ben hiç zorlanmadan 5'inci günümü bitiriyorum bugün.
Kür 13 günlük.
Suan bende hangi diyete baslasam diye dusunyorum hem masrafsiz hem hizli kilo verdircek bir diyet ariyorum daha once 10 kilo verdim ve suan veremiyorum veremedigimi gorunce motivasyonum dusuyo kacamak yapyorum tum haftam diyetim çope gidyo o yuzden sıkı bir diyete baslamak istiyorum .5 gunde kac kilo verdin ?

Merhaba,
Öncelikle çok ucuza gelir mi bilemiyorum. Sonuçta et var haftada birkaç gün. Ama sağlıklı diyebilirim, ben normalde yemediğim kasar yemek yedim bu diyetle.

Ben 1.5 kilo verdim 5 gunde
Bakalım sabah 6'ıncı güne nasıl başlayacağız.

Et yerine tavuk balik koysam olur mu acaba

Günaydın herkese.

izole ben yine 60.3üm Binnur08 bence et yerine balık olmaz çünkü besin değeri ve kalori olarak muadil değiller. Mesela balık daha yağlı, et daha fazla proteinli.

Ama yine de imkanlar dahilinde yapmak gerek. Ben harfiyen uysam da lokma lokma veriyorum kilo.

Olsun canim sonuc olark veriyosun spor da yapiyo musunuz ayni zmanda gunluk su miktari da onemli tabi?

1.5 lt su içiyorum her gün.
İlk kez dün akşam yürüyüş yapabildim. 370 kalori yaktım.
61.8 ile başlamıştım diyete beş gün sonunda 60.3'üm
Hafta da 5 gün spor yapsan eminim daha fazla verirsin.bende de eliptik bisikelt var evde onu kullaniyorum .cunku hareket olmayinca zayiflama cok yavasliyo

Hafta da 5 gün spor yapsan eminim daha fazla verirsin.bende de eliptik bisikelt var evde onu kullaniyorum .cunku hareket olmayinca zayiflama cok yavasliyo
Ben şu an yurt dışındayım. Normalde Doğum öncesi 47 kiloydum ve her sabah akşam 10 km yürür ayrıca spor salonuna giderdim. Ancak au an. Eşimin görevi gereği yurt dışındayız ve biri 7 yasında, diğeri 8 aylık iki çocuğum var.
Ne yazık ki her an kendime zaman ayracak imkanım olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…