- 27 Ocak 2017
- 6
- 5
- 6
- 36
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #13.201
Aynen hep birlikte gelecegiz bu kilolarin hakkindan. Oncesinde 78 kiloydum. Hurma diyetiyle stresle 67 ye indim. Basiricaz insaAllah.Hoş geldin aramıza. Hep beraber vereceğiz, yılmak YÖK.
Bende bugun basladim.
Kilom=67.7
Hergun yazicam
hoş geldin N nesrinnisaAynen hep birlikte gelecegiz bu kilolarin hakkindan. Oncesinde 78 kiloydum. Hurma diyetiyle stresle 67 ye indim. Basiricaz insaAllah.
7. günümdeyim canımBeşinci gün değil mi? Benim beşinci günüm :)
Henüz 6.45 burada saat. Bebeği sallıyorum. TArtılmadım.
Hosbulduk masallah kac kilo verdiniz
Dayanalim artik napalim 13.gunu gormeyi dusununce devam....öğle ve akşam yemekleri yer değiştirebiliyor. ama o akşam hiçbirşey olmadığı için bilemedim...
nöbetçisin madem, diyeti bırakacağına öyle yap bence
Ben 62 ile başladımHosbulduk masallah kac kilo verdiniz
Kuzum bozma şakın, dayan.Dayanalim artik napalim 13.gunu gormeyi dusununce devam....
6 günde 2 kilo gittiHosbulduk masallah kac kilo verdiniz
evet birlikte başaracağız. ardından da diyet ve spora devamDayanalim artik napalim 13.gunu gormeyi dusununce devam....
benim de oldu. benim normalde de var zaten deBen 62 ile başladım
Bugun 5inci günüm 60.3'üm.
Yalnız benim tuvalete girememe gibi psikolojik bir sıkıntım var.
Bu diyette fom cay ve kirmizi pancar kullanabilir miyizbenim de oldu. benim normalde de var zaten de
bol su, form çay, ve diğer bir başlıkta bana önerilen kırmızı pancar ile yavaş yavaş atlatıyorum.
evet canım ara öğün ve çay kahve yok. ama ben bol bol bitki çayı ve arada kahve tüketiyorum.Bu diyette fom cay ve kirmizi pancar kullanabilir miyiz
İyi yapmissiniz mantikli.ben de mahvoldum iste bugun haslanmis balik cok kotu yapti beni..cok halsizim bu gunevet canım ara öğün ve çay kahve yok. ama ben bol bol bitki çayı ve arada kahve tüketiyorum.
kırmızı pancarı da salata yerine ve havuç yerine kullanarak tükettim. Ki havuca çok güzel bir muadil, ikisi de kök sebze.
ben menüye sadık kalsam da zaman zaman muadil besinlerle uyarlamalar yapıyorum. tüm gün işyerindeyim, dışarda yemek yiyorum, tüm gün dikkatimi vermem gereken bir iş yapıyorum. Bu nedenlerle bu şekilde uyguluyorum.
değiştirdiğim şeyler mesela:
yemek yediğim yerde o gün ızgara yok da köfte varsa mesela, köfte yiyorum.
portakal diyordu, baktım portakalın kalorisine ve besin değerine. 3 kayısıya eşdeğerdi. portakal yerine 3 kayısı yedim.
havuç diyordu. onun gibi kök sebze ve olan pancar yedim.
dün ise yumurta kalmamış evde, saat de geç idi. yumurta yerine 3 tane tavuk köfte yedim onu saymayalım ama
haşlanmış balık olarak suda konserve ton balığı yiyorum ben. o da haşlanmış.İyi yapmissiniz mantikli.ben de mahvoldum iste bugun haslanmis balik cok kotu yapti beni..cok halsizim bu gun
full motivasyon full destek birlikteyizİki çocukla öyle zor ki bir şeylere motive olmak. Umarım arzu ettiğimiz neticelere ereriz.
Hiç motivasyonum kalmadı.
full motivasyon full destek birlikteyizsen benden daha çok kilo verdin farkında mısın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?