Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba birsey sormak istiyorum kirmizi et yiyemiyorum onun yerine tavuk ve balikla, diyeti uygulasam ayni sonucu alabilirmiyim bu konuda bilgisi olan var mi

sütlü olmaz maalesef. sade kahve canım.
Sut koydum bir bardagin yarisindan fazlasina da su koydum sade icemem acı geliyo nasil iciyosunuz siz.şeker de kullanmiyorum ben yarim bardaktan biraz az süt ile yaptim yaninda da 4 kuru üzüm yedim ve cok iyi geldi dinc tuttu beni

Merhaba birsey sormak istiyorum kirmizi et yiyemiyorum onun yerine tavuk ve balikla, diyeti uygulasam ayni sonucu alabilirmiyim bu konuda bilgisi olan var mi

Et dediği yerde tavuk biftek yersiniz ama sadece balık dediği yerde balık yiyin.

Biraz daha bulanti ve halsizlik devam tamamen birakmadim diyeti dusuk kalorili beslenip incelmeye devam.

Geçmiş olsun cok, bırakmak YOK. Yola devam.
Ben meşhur yedinci gündeyim. Öğle yemeğimi yedim. Akşamı bekliyorum :KK70:

Ama hala 60.3te kaldım.
izole izole

Sut koydum bir bardagin yarisindan fazlasina da su koydum sade icemem acı geliyo nasil iciyosunuz siz.şeker de kullanmiyorum ben yarim bardaktan biraz az süt ile yaptim yaninda da 4 kuru üzüm yedim ve cok iyi geldi dinc tuttu beni
Yarım bardak süt mü?
Kahveye bir damla da koysanız yeter, yarım bardak sütle olmaz. Ayrıca yüzde 0 yağlı sütaş süt alın.

Yedinci gün öğle yemeğimiz.

Eklentiler

• IMG_4602.JPG
    IMG_4602.JPG
    40 KB · Görüntüleme: 36
Yarin baslayacagim bakalim burada sonuclari paylasacagim
bekliyoruz :)
ben genelde resimli olarak yemeklerimi paylastim. fikir olur size de.
ilk gun sabah ben seker kullanmadigim icin sade kahve ictim nespresso. oglen 2 diyor ama ben bir tane haslanmis yumurta uzerine kirmizi biber ve nane, ispanak haslanmasi ve ceri domates yedim. Aksam da 200 gramlik biftegi yagsiz teflon tencereye koydum sicramasin diye. zaten hemen oldu. yaninda da gobek yedim ve gunu bitirdim :)

Ilk gunum bitti ve gayet rahat gecti cok zorlanmadim cok ufak degişkliklerim olur sadce o da cok onemli degil bence.Bakalim diger gunler nasil geccek .bazı ogunlerim fotografli olcak
ornek menu
sabah nescafe
Öglen;
index.php

Aksam haslama tavuk salata
2 lt su
20 dakika eliptik bisiklet

Hayır. Sadece dikkat ediyordum. Hatta o hafta sırf çorba türekmiştim toksit atayım diye.
ödemi daha önceden attıysan şuan haftada 3-4 kiloları görmemiş olman normal canım. benim de öyle oldu. sağlıklı beslenmeye bikaç gün önceden başlamıştım. ödemi diyete başlamadan önce atmıştım. dolayısıyla günde 250-500 gram gidiyor.

geçen sefer ilk 3 günde kilo gitmişti.

ödemi daha önceden attıysan şuan haftada 3-4 kiloları görmemiş olman normal canım. benim de öyle oldu. sağlıklı beslenmeye bikaç gün önceden başlamıştım. ödemi diyete başlamadan önce atmıştım. dolayısıyla günde 250-500 gram gidiyor.

geçen sefer ilk 3 günde kilo gitmişti.
Kuzum iyi de ben 4 gündür aynı kilodayım.

Ilk gunum bitti ve gayet rahat gecti cok zorlanmadim cok ufak degişkliklerim olur sadce o da cok onemli degil bence.Bakalim diger gunler nasil geccek .bazı ogunlerim fotografli olcak
ornek menu
sabah nescafe
Öglen;
index.php

Aksam haslama tavuk salata
2 lt su
20 dakika eliptik bisiklet
Şifa olsun.

X