- 15 Şubat 2011
- 7.018
- 13.025
- 248
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #13.221
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kilon zaten düşük olduğu için bunlar çok güzel rakamlarVallahi ben sanıyorum ki 1.5 kilo verdim yahut 1.7
izole cok guzel moral veriyorsun. cumartesi sabahini iple cekiyorum :)kilon zaten düşük olduğu için bunlar çok güzel rakamlar
1 hafta dolsun bakalım. 7 gün dolup 8'inci günün sabahında bir tartıl. ondan sonra konuşalım.![]()
bu aksam ac aksamin senin.ben yarın sabah tartılıyorım. bugün 7. günü tamamladım. bakalım nasıl bir rakam çıkacak.![]()
Merhaba,Kizlarr bu diyet kac gunluk ben 70 gun icinde en az 13 kilo vermek istiyorumm acill yardim edin zor mu bu diyet yarin baslamayi dusunuyorum
Suan bende hangi diyete baslasam diye dusunyorum hem masrafsiz hem hizli kilo verdircek bir diyet ariyorum daha once 10 kilo verdim ve suan veremiyorum veremedigimi gorunce motivasyonum dusuyo kacamak yapyorum tum haftam diyetim çope gidyo o yuzden sıkı bir diyete baslamak istiyorum .5 gunde kac kilo verdin ?Merhaba,
Ben hiç zorlanmadan 5'inci günümü bitiriyorum bugün.
Kür 13 günlük.
Suan bende hangi diyete baslasam diye dusunyorum hem masrafsiz hem hizli kilo verdircek bir diyet ariyorum daha once 10 kilo verdim ve suan veremiyorum veremedigimi gorunce motivasyonum dusuyo kacamak yapyorum tum haftam diyetim çope gidyo o yuzden sıkı bir diyete baslamak istiyorum .5 gunde kac kilo verdin ?
Tebriklerrrrrrr8. günün sabahından günaydın
7 günün sonucu:
-2,25 kilo
teşekkür ederimmmm. darısı gani gani isteyenlere olsunTebriklerrrrrrr
Et yerine tavuk balik koysam olur mu acabaMerhaba,
Öncelikle çok ucuza gelir mi bilemiyorum. Sonuçta et var haftada birkaç gün. Ama sağlıklı diyebilirim, ben normalde yemediğim kasar yemek yedim bu diyetle.
Ben 1.5 kilo verdim 5 gunde
Bakalım sabah 6'ıncı güne nasıl başlayacağız.
olur bence.Et yerine tavuk balik koysam olur mu acaba
Olsun canim sonuc olark veriyosun spor da yapiyo musunuz ayni zmanda gunluk su miktari da onemli tabi?
evet canım ara öğün ve çay kahve yok. ama ben bol bol bitki çayı ve arada kahve tüketiyorum.
kırmızı pancarı da salata yerine ve havuç yerine kullanarak tükettim. Ki havuca çok güzel bir muadil, ikisi de kök sebze.
ben menüye sadık kalsam da zaman zaman muadil besinlerle uyarlamalar yapıyorum. tüm gün işyerindeyim, dışarda yemek yiyorum, tüm gün dikkatimi vermem gereken bir iş yapıyorum. Bu nedenlerle bu şekilde uyguluyorum.
değiştirdiğim şeyler mesela:
yemek yediğim yerde o gün ızgara yok da köfte varsa mesela, köfte yiyorum.
portakal diyordu, baktım portakalın kalorisine ve besin değerine. 3 kayısıya eşdeğerdi. portakal yerine 3 kayısı yedim.
havuç diyordu. onun gibi kök sebze ve olan pancar yedim.
dün ise yumurta kalmamış evde, saat de geç idi. yumurta yerine 3 tane tavuk köfte yedim onu sayma
Bence de mantikli sonuc olarak yanlis bir besin koymamissin ve bu diyeti bozmak da sayilmaz ufak tefek degişiklikler yapmissin bende bu sekilde yapmayi düşünyorum.bugun baslicaktim ama tam motive olamadim cunku basladim mi tam gaz devam etmek niyetim ama yarın hazır olcam insallah artik bıktım ya 10 kilo versem cok guzel çıtır bir bayan olcam cebellesip duruyom bir kilo alyom veriyom aliyom veriyom yerim de sayiyorum yani . Aksam acıkmiyorum ekmegi tuzu yagi az kullanabiliyorum yemeden de dururum ama tatlı krizim tuttuğu zaman deliye donuyorun o yuzden bana bir liste şart kafama gore takilmicam .69 gün sonra da memlekete gitcem sadece tatillerde gidiyorum.ve ordakiler diyette oldugumu biliyo. demesinler ki hani kilo vermemissin hatta kilomla dalga gecenlere inat en onemlisi kendim icin 13 kilo vermem lazim bu diyetle sporumu da yaparsam iyi sonuç alcağımdan eminim :)
1.5 lt su içiyorum her gün.Olsun canim sonuc olark veriyosun spor da yapiyo musunuz ayni zmanda gunluk su miktari da onemli tabi?
Hafta da 5 gün spor yapsan eminim daha fazla verirsin.bende de eliptik bisikelt var evde onu kullaniyorum .cunku hareket olmayinca zayiflama cok yavasliyo1.5 lt su içiyorum her gün.
İlk kez dün akşam yürüyüş yapabildim. 370 kalori yaktım.
61.8 ile başlamıştım diyete beş gün sonunda 60.3'üm
Ben şu an yurt dışındayım. Normalde Doğum öncesi 47 kiloydum ve her sabah akşam 10 km yürür ayrıca spor salonuna giderdim. Ancak au an. Eşimin görevi gereği yurt dışındayız ve biri 7 yasında, diğeri 8 aylık iki çocuğum var.Hafta da 5 gün spor yapsan eminim daha fazla verirsin.bende de eliptik bisikelt var evde onu kullaniyorum .cunku hareket olmayinca zayiflama cok yavasliyo