- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #1.201
kızlar benimde ilk günüm. daha öncede yaptığımda 3-4 kilo vermiştim. Çok etkili bi diyet ama herkesin bünyesi kaldıramıyor.Hadi bakalım hayırlısı...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tviti burda olasam da valla aklımdaydı ne yaptınız diye , :44:
yemediğin akşam nasıldın ? rahat atlattınmı ?
bu arada tartıldınmı ?
valla cnm yemediğim akşam diğerlerinden hiç bi farkı olmuyo canım istemiyo çünkü...tartıldım 66 kiloyum daha çok vereceğimi düşünüyodum ama adet dönemimdeydim ondan olabilir mi acaba...bol su içiyorum o da midemi şişiriyo zaten..şimdide öğlen yemeği fazlı var 2 yumurta haslama ıspanak ve domates inan hiççç canım istemiyo..yumurtanın birini zar zor yicem artık....
Kandee , allah tamamına erdirsin ,mutluluklar,
herkes ip incecik olacak diye bir kural yok , ama gerçekten ince bir gelin olmayı kim istemez , umarım hedefine ulaşırsın, ama neden rejime daha önce başlamadınız , şimdi telaşınız olacak koşuşturma filan bu diyet sizi hepten halsiz bırakmasın , zaten bu dönemde çok kilo veriliyor.
düğün fotolarıma bakıyorumda eşim le ben toplama kampından gelmiş gibiydik , hayatımızda hiç o kadar zayıflamamıştık , ne olduğunu anlamadan 60 kilo ya düşmüştüm (1,70 boyum), eşimde 1,85 boyunda 70 kg olmuştu. Ama sonraaa rahata erince ikimizde yayıldık , o 20 kilo aldı ben 10 kilo sonra hamilelik filan derken ibre 105 i gösterdi. Aman dikkattt
Şekerim adet döneminde olduğun halde bile 1 kilo vermiş olman iyi değilmi ?? bence süper.. bende aynı durumdayım o yüzden hiç moralini bozma,
düşünki bu rejimi yapmamış olsaydın hiç kilo verememiş olacaktın ...
Ben yumurtaları baharatlıyorum , kırmızı biber ,karabiber , tuz ... o zaman daha bir yenilebilir oluyor ,ıspanağıda aynı şekilde
Arkadaşlar merhaba bende yarın bu diyete başlıyorum.lütfen bana yardımcı olun destek görmeye çok ıhtıyacım var öğrencıyım ve verebıldıgım kadar kılo vermek ıstıoyorum.kahve türk kahvesi demi onun idrar söktürücü bi tarafı var yanılmıyorsam kabızlıga sebebıyet vermıyormuş.bı arkadasımın annesı yapmıs bunu 10kılodan fazla vermıs ve bıttıkten sonra da vermeye devam etmıs.lütfen yardım edın bana......:18::18::18:
canım bende bgn başladım beraber birbirimize destek olalım bırakmayalim
ben zaten gün içersinde cok yemek yemem o yuzden zorlanmadım sabah kahve yerine yeşil çay içtim sekersiz ama bundan snr kahve içicem öğlen bi tane yumurtayla lımonlu yeşil salata yedim bu saate kadar bende hiç bi deişiklik yoktu ama akşam vakti bi bas dönmesi başladı sanırım psikolojik akşamda haslanmıs tavuk yedim... spora gittim geldimm ... yarın harfiyen uycam diyet bitene kadar kıloları vermem lazım
ben zaten gün içersinde cok yemek yemem o yuzden zorlanmadım sabah kahve yerine yeşil çay içtim sekersiz ama bundan snr kahve içicem öğlen bi tane yumurtayla lımonlu yeşil salata yedim bu saate kadar bende hiç bi deişiklik yoktu ama akşam vakti bi bas dönmesi başladı sanırım psikolojik akşamda haslanmıs tavuk yedim... spora gittim geldimm ... yarın harfiyen uycam diyet bitene kadar kıloları vermem lazım