- 6 Temmuz 2007
- 842
- 6
- 41
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #1.181
Günaydınnn tiviti,çok enerjik gördüm seni
spor yapamamak canımı sıkıyor :97: kendimi tam diyeti tam yapamıyor gibi hissediyorum bu yüzden...
dünü atlattım çok şükür bugün de sözde kahvaltımı yaptım bu saat oldu iyiyim , inşallah haftasonu da aynı disiplinle gider , haftasonları çok tehlikeli , çoluk çombak kahvaltı yaparken elimde kahve ile onlara eşlik etmek bakalım nasıl olacak ..
kendimi kandırıyormuyum bilmiyorum ama periodumda olduğum halde şiş hissetmiyorum ya psikolojik yada gerçekten öyle.. hadi hayırlısıııı
günaydın canım...
evet evdekiler kahvaltı yaparken benim kahve içmem biraz zor oluyor ama nefsimize hakim olucaz :) ben çok canım istediğinde görmemek için masaya bile oyurmuyorumgerçekten hiç bu kadar kararlı olmamıştım ki ondan kilo veremediğimi anladım..bugün 5.günüm benim.8 gün sonra bitiyor Allah ın izniyle daha sonrada kalori hesabıyla kilo vermeye çalışıcam veee yaza incecik olmayı bilanlıyorum sanırım 55 kilo olabilirim yaza kadar zorlanmadan diye düşünüyorum :)
ben 10 yaşında iken 50 kilo idim
70 benim için ideal ...
tiviti kaç yaşındasın bu arada ? 1 çocuğunmu var
Ya benim 9. günüm ve acayip sıkıldım bu diyetten artık... Ama inat ettim sonradan pişman olmamak için bozamıyorum da
toplamda yaklaşık 3 kilo verdim. Onu da ilk günlerde verdim, kaç gündür de vermiyorum 1 gr bile. O yüzden canım sıkıldı. Verdikçe gaza geliyor insan. Veremedikçe de benim gibi hevesin kaçıyor. Ama tabi son 2 gündür akşamları 2şer dilim ekmek yemek suretiyle biraz dışına çıktım. Merak ediyorum acaba benim gibi yapanınız var mı? Varsa sonuçları ne oldu?
OF bitsin artık bu diyet, bitene kadar 2 daha gitse
Ya benim 9. günüm ve acayip sıkıldım bu diyetten artık... Ama inat ettim sonradan pişman olmamak için bozamıyorum da
toplamda yaklaşık 3 kilo verdim. Onu da ilk günlerde verdim, kaç gündür de vermiyorum 1 gr bile. O yüzden canım sıkıldı. Verdikçe gaza geliyor insan. Veremedikçe de benim gibi hevesin kaçıyor. Ama tabi son 2 gündür akşamları 2şer dilim ekmek yemek suretiyle biraz dışına çıktım. Merak ediyorum acaba benim gibi yapanınız var mı? Varsa sonuçları ne oldu?
OF bitsin artık bu diyet, bitene kadar 2 daha gitse
ben 27 yaşındayım cnm.1 kızım var mayısta 2 yaşına girecek ben 60 kiloyla hamile kaldım 83 ile doğum yaptım..doğumdan sonra verdim biraz ama ramazandaa fazlasıyla geri aldım...ama bu sefer kararlıyım 55 olucammm inşallahh :)
Slmlar, Bende bu diyeti uyguluyorum 3.gunum, cok zorlaniyorum ama degicek gibi gorunuyor. Yarin sporada basliyorum. 10 hafta sonra dugunum var ve o beyaz elbisenin icinde guzel gorunmek istiyorum. Herkeze bol sans ve bol sabir..
slm canım hoşgeldin...buraya benden baska kimse uğramaz oldu artık3 günde ne kadar kilo verebildin? zorlanıyorum demişsin evet baslarda bnde zorlanmıştım ama inan artık menüdeki yiyeceklerin tamamını bile yiyemiyorum kahve beni acayip tıkıyor...2 yumurta diyo mesela birini zor yiyorum midem küçüldümü küstümü bilmiyorum....inşallah verdiğimiz kiloları geri almayız en büyük kabusum o...
kızlar nerelerdesiniz yaaaaaa benden baska kimsecik yok
bnm bugün 7.günüm gayet zindeyim..biraz sonra yürüyüşümü yapıcam...ama işin kötüsü sabah içtiğim şekersiz kahveyle duruyorum..çünkü canım hiç bişi yemek istemiyo...akşamda menüde bişey yok zaten..bakalım napıcam...midem küçüldümü küstümü anlamadım...
Slmlar, Bende bu diyeti uyguluyorum 3.gunum, cok zorlaniyorum ama degicek gibi gorunuyor. Yarin sporada basliyorum. 10 hafta sonra dugunum var ve o beyaz elbisenin icinde guzel gorunmek istiyorum. Herkeze bol sans ve bol sabir..