Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Bu diyeti yaptıktan sonra vücutta değişim oluyor mu yani yağdan gidiyor mu acaba??

Yaşam aldığımız nefes sayısıyla değil,nefesimizi kesen anların sayısıyla ölçülür.

Bu diyeti yaptıktan sonra vücutta değişim oluyor mu yani yağdan gidiyor mu acaba??

Yaşam aldığımız nefes sayısıyla değil,nefesimizi kesen anların sayısıyla ölçülür.

Tabiki oluyor bu diyette agirlikli protein aldigin icin surekli vücudun depo yaglari yakiyor protein vücuda ihtiyaci olan enerjiyi verdigi icin gerek kalmiyor depo edilenlere ben tavsiye ederim ac kaliyosun ama dayanikliysan hic durma basla tatlim gel sende aramiza :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Katiliyorum tatlim :)

Ben yarın başlıyorum o zaman yazarım her gün buraya peki verilen kiloyu almamak için nasıl beslenmeliyim?

Ben daha hafif bir diyete gecicem on uc gunun sonunda sonra da dikkat edicem spora da devam oyle dusunuyorum

şekerler merhaba,
bende bunu 5 gün yapmıştım ve 4,5 kilo vermiştim 3 ay önce sonra dikkat etmedim obez gibi yedim ve alkol çok tükettim biraz kilo aldım...
bugün itibri ile başlıyorum benide aranıza alın 74 kiloyum hadi bismillah :))

Hosgeldiiin aramizaaa ben de dorduncu gundeyim umarim istedigin kiloys ulaşırdin tatlimm :)

Kızlar benim bugün 3. günüm bitti ama.çok zor geçti başım dönmeye felan başladı birakmaya karar vermistm bu sabah tartiya cikana kadar 62.8 olmuşum :)))

Merhabalar. 1.73 boy, 61 kilo ve 5,6 kilo vermek istiyorum. Çabuk acıkan biri değilim ama oruç tutuyorum o yüzden tereddüt ediyorum. Oruç tutup da bunu uygulayan var mı?

kızlar bende başlamak istiyorum ama bazıları kolumu kaldırcak halim olmuyo vs yazmış ben bir de sporla desteklemek istiyorum
kimisi kastan gidiyor gitmiyor demiş anlamadım yaa

Bir an heyecan yaptım hemen başlamak istedim haklısın bekleyim

program 3 öğün kahveyide sayarsak yani kahve sabah kahvaltısı niyetine sonuçta bir kaç saat oyalıyor
ama ramazanda bu program sıkışır
bekle bence bayramda başla mesela
düzgün bir şekilde yap benm tavsiyem
bu yiyeceklerle orucu geçiremeyebilirsin acıkırsın saatler uzun hava sıcak
tabi tutuyorsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…