• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

program 3 öğün kahveyide sayarsak yani kahve sabah kahvaltısı niyetine sonuçta bir kaç saat oyalıyor
ama ramazanda bu program sıkışır
bekle bence bayramda başla mesela
düzgün bir şekilde yap benm tavsiyem
bu yiyeceklerle orucu geçiremeyebilirsin acıkırsın saatler uzun hava sıcak
tabi tutuyorsan.

Aynen ya haklısın, evet oruç tutuyorum zor olur gerçekten. Şimdi iyi yiyeyim de o zaman ramazan sonrası başlarım. Sen de mi öyle yapacaksın

poineo0 cnm yeni üye olduğum için en az 25 tane yazmam gerekiyormuş o yüzden mesajına cevap veremedim. Bu diyet kalorisi düşük olduğu için dayanması zor bir diyet. Sen önce " ben bunu yaparım " dersen yapabilirsin her şeyde beyinde bitiyor.

poineo0 cnm yeni üye olduğum için en az 25 tane yazmam gerekiyormuş o yüzden mesajına cevap veremedim. Bu diyet kalorisi düşük olduğu için dayanması zor bir diyet. Sen önce " ben bunu yaparım " dersen yapabilirsin her şeyde beyinde bitiyor.

Cevabınız için teşekkürler ama sanırım ben bunu kışın yapıcam soze kolay gelsin umarım kilolar kalıcı olarak bir an önce gider

Yaşam aldığımız nefes sayısıyla değil,nefesimizi kesen anların sayısıyla ölçülür.

Aynen ya haklısın, evet oruç tutuyorum zor olur gerçekten. Şimdi iyi yiyeyim de o zaman ramazan sonrası başlarım. Sen de mi öyle yapacaksın

canım öyle düşünüyorum aslında ama halim olmuyor yorumları beni korkutuyo açıkcası
ben spor da yapmak istiyorum sıkılaşmak için
ama halim olmazsa yapamam ki:ssz:

Harika vermissin canim yinede tebrikler bem tutamiyrm kendimi ya :( nasil yapicam bilmiyorum

Yaparsin canim bende oyleydim ama iste iki gunde fark edince aynadaki görüntü gaza geliyor insan gercekten yapabilirim bunu ben ya diyor ben destek olurum her aklina diyette olmayan bisey geldiginde yada yemek zorunda kaldiginda telafisi var sonucta ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben hiç düşünmüyorum sporu, zaten halsiz olup bir de nasıl spor yapıyorlar anlamıyorum :50: o zaman çabuk bırakırım gibi geliyor

ama o zaman etlerimiz hep sarkmaz mı
kaç kilosun canım
benm 5 kilo fazlam var ama 10 verirsem iyi olur bnce sporlu başka bir diyet daha iyi
sporsuz diyet diyetsiz spor olmaz.

ama o zaman etlerimiz hep sarkmaz mı
kaç kilosun canım
benm 5 kilo fazlam var ama 10 verirsem iyi olur bnce sporlu başka bir diyet daha iyi
sporsuz diyet diyetsiz spor olmaz.

Canım ben 61 kiloyum, boyum biraz iyi olduğu için 5 kilo versem yeter. Yakın zamanda 7-8 kilo verdim sarkma olmadı ama tabi 13 günde değildi. Bu kadar kısa zamanda sarkma olablir. O zaman hafif bir spor bulsak iyi olacak

Canım ben 61 kiloyum, boyum biraz iyi olduğu için 5 kilo versem yeter. Yakın zamanda 7-8 kilo verdim sarkma olmadı ama tabi 13 günde değildi. Bu kadar kısa zamanda sarkma olablir. O zaman hafif bir spor bulsak iyi olacak

daha düzgün bir diyette bulabilirsin
ben bir diyet daha biliyorum böyle çok ağır değil madem seninde kilon yokmuş haftada 1 kg verirsin ama spor da lazım tabi
boy kaç
7-8 kiloyu nasıl verdin canm

Son düzenleme:
daha düzgün bir diyette bulabilirsin
ben bir diyet daha biliyorum böyle çok ağır değil madem seninde kilon yokmuş haftada 1 kg verirsin ama spor da lazım tabi
boy kaç
7-8 kiloyu nasıl verdin canm

O da olablir aslında, nasıl bir diyet? Boyum 1.72-73 yani 56 olsam yeter.
Kefir ile vermiştim, "kefir ile sağlıklı zayıflama" diye konu açmıştım ordan bakabilirsin

O da olablir aslında, nasıl bir diyet? Boyum 1.72-73 yani 56 olsam yeter.
Kefir ile vermiştim, "kefir ile sağlıklı zayıflama" diye konu açmıştım ordan bakabilirsin

sandoloz sakızlı canım belki duymuşsundr
sabahları elma sirkesi içiyorsun ama ben tavsiye etmem
mide zarına zarar veriyor

öncelikle sabah 1 bardak zencefil çayı
ardından
1 tatlı kaşığı kadar sandolz sakızını 2 kaşık kadar yoğurda koy ye
yarım saat sonra kahvaltını yap sınızsız ye fazlaya kaçırma kendine göre ekmeğide yarım ekmeği geçmeyecek şekilde yiyebilirsin
öğlen olunca yeşil çay
sonra yine sandolozlu yoğurt ve yarım saat sonra yemeğini ye ama ekmeksiz
domates salatalık sulu yemek çorba akşam yemeği gibi ye
akşam da sırf meyve ye
yeşil çayınıda içebilirsin

ben bu diyete tamıtamına uymadan hafta 1 kg vererek 1 ayda 4 kg vermiştim
2 günde 1 spor yaptım 1 saat
ve 2 günde 1 dayanamayıp akşam yemeklerini yedim
benm boy 163 kilo 59
52 kg benm için ideal ama 48 falan olsam baya fit olurum
bi 52 olayımda kendimi kilolu görürsem hala veririm biraz daha

Yaparsin canim bende oyleydim ama iste iki gunde fark edince aynadaki görüntü gaza geliyor insan gercekten yapabilirim bunu ben ya diyor ben destek olurum her aklina diyette olmayan bisey geldiginde yada yemek zorunda kaldiginda telafisi var sonucta ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok sagol canim bakalim bu saatte bile camm tatli istiyo ama yemiycem yesil cay iciyrm :(

Back
X