Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

O elma sitesini denemiştim de aynen zararlıymış, ben de içmem.

Mantıklı görünüyor. İsveç diyeti ağır kaçarsa bu yapılabilir. Duymamıştım teşekkür ederim.

Veririz veririz merak etme, öyle çok fazlamız yok zaten

yalnız canım çalışıyor musun bilmiyorum ama
bunu yaptığının 2. günü falan afedersin bağırsakların kireç sökücü gibi çalışıyor
wc ye yakın bir yerde dur gezmeye falan gitme yani
sonraki günler oturuyo zaten

Yok evdeyim de çok iyi o zaman yahu benim bağırsaklar çalışmıyor çünkü sakız mı çalıştırıyor acaba.
Bir deneyim ben bunu

Yok evdeyim de çok iyi o zaman yahu benim bağırsaklar çalışmıyor çünkü sakız mı çalıştırıyor acaba.
Bir deneyim ben bunu

yoğurtta etkili olabilir cnm
mesela sinemaki kullanmayın diyor uzmanlar
çünkü bağırsak tembelliği yapıyor
ama bu yapar mı bilmiyorum galiba yapmaz çünkü benm düzenlidr hala bir sıkıntı olmadı

sakız dediysem adı sakız kendi toz halinde canm kına gibi böyle karabiber kıvamında daha doğrusu
bir de sert sert var çakıl taşı gibi o değil canım

Çok iyi olur yahu benim sorunlu baya, alıp deneyim kısa zamanda
Sağol canım. Şimdi sen bu diyeti mi yapacaksın

Çok iyi olur yahu benim sorunlu baya, alıp deneyim kısa zamanda
Sağol canım. Şimdi sen bu diyeti mi yapacaksın

canım ya benm bir iş durumum var o olursa napıcam bilmiyorum iyice alırım vallahi
bak burda topiğide varmış
sen elma sirkesi yapma sakın ama çok zararlı zaten fazla kilon yok 1 ayda toparlarsın bence
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...zi-elma-sirkesi-zayiflama-deneyimlerimiz.html

canım bir de şekeri bırak ben diyetsiz sadece şeker bırakmayla da ayda bir kaç kilo vermiştim,
diyorumda sana kendm yapmıyorum ah ahh

Son düzenleme:

Çalışırsan kilo vermez misin işte
Zararlı olduğunu çok duydum, kilo verelim derken sağlığımızdan olmayalım, içmem artık.
Teşekkür ederim inceleyim şimdi

Ben yemek yemem ama tatlısız yapamam yahu

ya bilmiyorum ben okurken staja gittim staj arazideydi vermem lazım dimi normalde arazidesin
ama aksine aldım
o yüzden korkuyorum yine çalışınca acıktığını hissediyorsun
ama bir arkadaşım cafe de garsondu sandolozu ayapardı hiç acıkmıyodu
o yoğurt bile doyuruyo seni zaten wc ye çıkıyosun
hazır dondurma çok aldırıyo diyorlar
günde 1 tane dondurma yerdm ondan mı oldu

Anladım canım çalışırken diyet yapıp dikkat edersen sorun olmaz hem de işin hareket gerektiren bir şeyse iyi olur senin için
Diyetisyen normal dondurmalar yerine atatürk orman çiftliğinin küçük dondurmasını tercih etmesini söylemişti kardeşime. Canın çekerse onlardan ye canım bilgin olsun.
Ah şu ramazan geçsin de sonra gitsin kilolar

şu külahta varya algidalar onlar aldırıyor mu
ya da onun yerine bizim burda cadde de dondurma satan bir yer var oranın ki güzel yani açık dondurma sanırım onlarda aldırmıyor diyordu annem.

şu külahta varya algidalar onlar aldırıyor mu
ya da onun yerine bizim burda cadde de dondurma satan bir yer var oranın ki güzel yani açık dondurma sanırım onlarda aldırmıyor diyordu annem.

Külahta olan hazır dondurmalarda çikolata falan olduğu için kalori yüksek oluyor.
Evet açık dondurma yemek daha mantıklı olur heralde

Ya bu mevsimde ıspanağı nerden buldunuz??
Onun yerine ne yesem

Yaşam aldığımız nefes sayısıyla değil,nefesimizi kesen anların sayısıyla ölçülür.

Kizlar nasilsiniz cok zor günler geçiriyorum gece yarilari sahura yemege gidiyoruz ve hic bisey yemeden kalkiyorum masadan ama değiyor 66.1 bugün ki kilom bir haftada 3 kilo gitti diyebilirim ve sıkılaştım gercekten spor ise yariyor :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Darisi basiimiza :) pes etme sakin:)

Benim hoc iradem yok ya bi gun yapiyrm ikinci yiyrm ekmekgi tamamen hayatimdan cikardim ama tatli ahhhh ahhh yok olmuyo tatlisiz

Musliler var kuru meyveli onlardan al tatli krizine birebir canim kuru üzüm bayaa önüne geçiyor krizlerin ama cok cok canin isterse dondurma ye ben öyle yapiyorum :) on kilo var daha onumde dayanmaliyim gidiyor baslayinca kilolar guven bana tartida eksileri gorunce daha da hirslaniyosun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnsallah canim bakalim boyun kilon kac suan ??

tamı tamına uydunuz mu diyete?
ne sporu yapıyorsunuz
sanırım oruçsunuz nasıl yaptınız şaşırdım =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…