- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.814
- 248
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #9.121
Kac gun yaptin cnm bole 3 gun yapip bigun birakma isini
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaslar bende bugun basladim.Ispanak yemesem olmazmi ?
Olur tabi canm bende yemedim yiyememde sorduklarim patlican kozlemesi yemis madimak ve bnde sarmasik otunu azicik kavurdum yedim salatada yiyebilirsin
Cok tsk ederim : ) siz kilo verdinizmi
Arkadaşlar malum ramazan, bu diyetin çok olan öğününü iftarda yiyerek yapamayız herhalde değil mi? Zaten en geç 19.30 yazıyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
4 ay once 95 kiloyla isvec diyetine basladim bir kere 9 gun digerinde 6 gun yaptim 87 kiloya indim sonra korumaya ugrasirken 80 kiloya dusmusum dun tartildim 80-79 arasinda gidip geliyorum bugun yeniden basladim amacim insallah 75 in altina dusmek bayrama kadar.bu diyetle kilo aliniyor diyenler diyet bitince yemeklere saldiriyolar demekkiarkadaslar ben 10 yil oncede yaptim bu diyeti 12 kilo vermistim 74 den 62 ye dusmustum ve almamistim sonucta diyetisyenlerin diyetleriyle zayiflayanlarda birakinca eskisi gibi yerlerse kiloyu geri alirlar ve onlar cok uzun surdugu ve yavas yavas zayiflattigi icin bikip kacamak yapma riski daha yuksek
Merhaba bende isveç diyeti yapıyorum fakat bazı kaçamaklarım oluyor mesela ıspanak yemediğim gün 1 burma yedim, bir pidenin ucundan çok az yediğim oldu falan, bunlar aşırı bozar mı? Bir de 1 meyve derken neyi kastediyor mesela ben ilk meyvemde bir avuç kıraz yedim diğerinde 5 adet kayısı bunlar fazla mı? teşekkürler
INSALLAH DURUP DURURKEN BUNU DA BOZMAM diyerek bu sabah isvec diyetime start veriyorum :)
Sabah kucuk bir fincan filtre kahve ictim 1 kesme sekerli soylendigi gibi. Oglene kadar umarim CAN SIKINTISINDAN dondurmaya keke saldirmam cunku benim sorunum surekli acikmak ya da canimin biseyler cekmesi degil, can sikintisindan tatilde oldugumdan evde durup durup biseyler tuketmemden. 69 kilo olarak basliyorum bakalim ben de 10 gunde 5 6 kg verebilecek miyim :)
Beraber beraber
Ben de aynen canım sıkılıyo gidiyorum yicek bişyler arıyorum evde deşiyorum resmen tavuk gibi. Benim de 10 gün sonra doğum günüm 5 kilo vermem lazım minimumda. :18: bugün başlıyorum hatta şimdi fincanımı falan ayarlıyorum. ben bunu üç sene mi ne önce yaptım 13 gün yapıp 11 kilo vermiştim her gün yürüyerek ve hiç bozmadan zaten nasıl yaptıysam bi daha yapamadım başladığımın ertesini günü bıraktım hep limdi doğum günüme dek bari yapıyım diyorum 10 gün kadar.. inşallah veririz bi 5 kilo..
4 ay once 95 kiloyla isvec diyetine basladim bir kere 9 gun digerinde 6 gun yaptim 87 kiloya indim sonra korumaya ugrasirken 80 kiloya dusmusum dun tartildim 80-79 arasinda gidip geliyorum bugun yeniden basladim amacim insallah 75 in altina dusmek bayrama kadar.bu diyetle kilo aliniyor diyenler diyet bitince yemeklere saldiriyolar demekkiarkadaslar ben 10 yil oncede yaptim bu diyeti 12 kilo vermistim 74 den 62 ye dusmustum ve almamistim sonucta diyetisyenlerin diyetleriyle zayiflayanlarda birakinca eskisi gibi yerlerse kiloyu geri alirlar ve onlar cok uzun surdugu ve yavas yavas zayiflattigi icin bikip kacamak yapma riski daha yuksek
Merhaba bende isveç diyeti yapıyorum fakat bazı kaçamaklarım oluyor mesela ıspanak yemediğim gün 1 burma yedim, bir pidenin ucundan çok az yediğim oldu falan, bunlar aşırı bozar mı? Bir de 1 meyve derken neyi kastediyor mesela ben ilk meyvemde bir avuç kıraz yedim diğerinde 5 adet kayısı bunlar fazla mı? teşekkürler
Bende bozuyormu diye korkuyodum ama tartida eksiyi gorunce rahatliyodum ara sira cok basit kacamaklar bozmuyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
13 gunde 11 kilo mu!!!! inanmamistim yazilanlarin bi kismina yorumlarda da cidden veriliyor mu bu sekilde ya..
Benim yuruyus durumum sikinti biraz antalyada yasiyorum hissedilen sicaklkk 50 derecelerdr ne gece ne gunduz cikilmiyor maalesef onun yerine bacaklarim icin leg magic diye bi alet aldim yararli oldugunu soylediler gun icinde bi 100 kere falan onu yapiyorum yararini gorurum diyetle insallah. Bacaklariniz nasildi kilo vermeden once? Onlarda ds bi zayiflama soz konusu oldu mu 11 kiloda? 5 6 kilo versem olur mu bendr de yani? Ust bacaklarimdan sikayetciyim cunku cok fazla.minik minik tatli renkli pantolonlar giymek istiyorum hep.nisanlimla en son dum beraberdik kendisi kusadasinda suan, 25inde gelicek yanima buyuk bi degisimle gorsun istiyorum beni acikcasi :) pazar gunj dogum gunum ama o hic umrumda degil ayin 25i daha muhim benim icin :)
haha bi şekilde benziyoruz yani ortak noktalarımız var, kuşadası demişsin ben de izmirliyim :)))
ben de zaten 3 sene önce yaşadığım yer üniversite şehriydi orda tabi çarşısı yolu gezmesi boldu bol bol gezinti bi insandım da bi boğazımı tutamıyodum ona da kastım artık o zamanlar ne olduysa. 75 kiloydum 64 mü 64.4 mü ne olmuştum yani 65 de işte.. düz hesap 10 kilo vermiştim diyelim. benim fiziğim kaç kilo alsam da versem de hiç değişmedi belim vücuduma göre ince popo yuvarlak kocaman kollar kalın memeler basenler büyük yani belim ince olmasa yusyuvarak olucam ama belden kum saati oluyorum o yüzden genlerle alakası var annenin gençlik fotolarına falan bakarak bacaklarının geleceği noktayı tahmin edebilirsin, kilo vermeden önce baya lömbül lömbül sallanan basenlerim varken o 11 kiloyu verince sımsıkı oldum bi de ben küçük yaşta yüzmeye gittiğimden kas alt yapım biraz spor kastığımda hemen kaslar görünmeye başlıyo. bu yüzden bacaklarım balerin bacağı gibi olmadı tabi ama yuvarlak hatlı diri hafif kaslı bacaklarım olmuştu..
sonra gerçkten kilo da almadım yani bir buçuk sene kadar. diyetin ertesi günü koşturup 1.5 iskender yemezsen kilo almıyosun gerçekten de.
42 bedenden 38 e indim. çok memnundum etrafımdakiler şoke oluyordu ben de erkek arkadaşımı şoke etmek için öyle yapmıştım zaten. şimdi biz de nişanlıyız işte nikah planlarımız beliriyo kafada yavaştan yavaştan, gelinlik ya da özel bir elbise giymeye karar verirsem diye kilo vermek istiyorum. daha doğrusu kendim için istiyorum ama bahanem de hazır yani. bugün 74 kiloyla başladım tekrar. yürüme ya da spor yapma şansım yok otoban kenarında sitedeyim istanbulda. hiç bozmadım bu saate kadar, akşam da biftek yazıyo ama kırmızı et sevmediğimden light ton balıklı salata yapıcam bol limonlu, her sabah da tartılıcam, sen de bozma en azından 6 gün yapalım derim
8
ay benzeyen cok fazla ortak yonumuz var icim acildi okudukca rahatlama geldi biraz :) ben de koca kis 66 67 kilolardaydim bi ara bi salaklik ettim takinca kilo muhabbetine Maurers diye bi ilac arastirip aldim. Yemek asla yiyememe istahi tamamen kapatma agzima kucuk bi ekmek dahi atsam sanki cam kiriklari cigniyormusum gibi bi his boyle catir catir ediyordu agzjm falan unutkanliklar basladi vs baya sikintili bi ilacti 20 gunde bi 6 7 kilo verdirse de asla ellemeyecegim bi ilac artik yani baya salak olmustum. Simdi de 66 67imdir diye dusunurken dun bi tartildim 70 olmusum.biraktim valla abur cuburu artik 22 yasindayim bi de henuz 23 olucam pazar yani :) simdiden tutmam lazim artik kendjmi cok saldim bi 60i gorsem gercekten yeterli. Altima giyicek birsey bulamiyorum ust tarafim oyle gobekli vicik vicik falan degil duzgun gayet goguslerim falan da yani kucuk degil ama 70 kiloya 80 beden giyiyorum memnunum yani. Alisveris yapmaya cikiyorum pantolonlar begeniyorum tatli tatli elime aliyorum mis gibiler cunku 36 38 beden :) 40 42 beden aradikca igrenclesiyolar kocaman oluyolar direk birakiyorum ve yine bi suru tisortle bluzle geri donuyorum alt sikintim cok oluyo..annem de balik etlidir gençlik fotograflari falan bacaklar ayni ama bi 10 kilo versem ayni bacaklara sahip olmam herhalde yani bu rahatlatiyo biraz beni.38 beden olmak istiyorum baska bisey istemiyorum ya :) tabiki oyle incecik bacaklara sahip olamicam hicbi zaman yani istemem de acikcasi nisanlim da istemez ama bi 10 kilo versem gercekten harika olucagima inaniyorum.hem kendime guvenim de geri gelicek baya pskoljim bozuk su aralar
8
biraktim valla abur cuburu artik 22 yasindayim bi de henuz 23 olucam pazar yani :) simdiden tutmam lazim artik kendjmi cok saldim bi 60i gorsem gercekten yeterli. Altima giyicek birsey bulamiyorum ust tarafim oyle gobekli vicik vicik falan degil duzgun gayet goguslerim falan da yani kucuk degil ama 70 kiloya 80 beden giyiyorum memnunum yani. Alisveris yapmaya cikiyorum pantolonlar begeniyorum tatli tatli elime aliyorum mis gibiler cunku 36 38 beden :) 40 42 beden aradikca igrenclesiyolar kocaman oluyolar direk birakiyorum ve yine bi suru tisortle bluzle geri donuyorum alt sikintim cok oluyo..annem de balik etlidir gençlik fotograflari falan bacaklar ayni ama bi 10 kilo versem ayni bacaklara sahip olmam herhalde yani bu rahatlatiyo biraz beni.38 beden olmak istiyorum baska bisey istemiyorum ya :) tabiki oyle incecik bacaklara sahip olamicam hicbi zaman yani istemem de acikcasi nisanlim da istemez ama bi 10 kilo versem gercekten harika olucagima inaniyorum.hem kendime guvenim de geri gelicek baya pskoljim bozuk su aralar
ohaaaaa inanamıyorum ben de kullandım o lanet yeşil kapsülleri
1 ay kullandım zaten 30 tane çıkıyodu içinden baş dönmesi mi gözde yıldız uçması mı kulak çınlaması mı psikoloji bozması mı Allah kahretsin nerden bulaştım 1 kutuyu bitirdim 7 kilo verdim ama bildiğin canımdan gitti o zamanları düşününce.. ama öyle düşünmüyosun 7 kilo verdim ben diyosun gittim ikinci kutuyu da aldım ilk hapı içtim nişanlım gördü ağzıma mıçtı afedersin sen ne içiyosun diye, vermezsen verme ben seni beğeniyorum zaten falan diye azarla karışık nutuk çekti sağlığından mı olcaksın falan diye.. haklıydı da ilk kez bu kadar sert çıktı bi dövmediği kaldı ki bana sesini bile yükseltmemiş bi insandır.. :18: sen bu yüzden mi şapşallaştın bugünlerde bi dediğime 3 kez sormadan cevap vermiyosun diye bi höykürdüdedim ben napıyorum da bu böyle dellendi hepsini tuvalete döktüm bastım sifonu kendime kızdım haptan sonra da süper ışık hızıyla geri aldım 7 kilyu 10 kilo olarak bi de sağlığımdan oldum kaç ay kalp darlanması falan of of yani..
ama bu isveç diyetini çoğu kişi "acımasız, aç bırakan " vs bulsa da benim yeme düzenimi aksine yerine oturtuyo bi de çok ince ayarlanmış bir diyet içinde protein var c,k,a,b vitaminleri falan var demir var. ben günlük hayatta bu kadar sabah-öğle-akşam düzgün öğünler haşlanmış sebzeler falan beslenmiyorum sabah cips akşam donudrma canım sıkıldıkça eti canga, dizi mi izliyorum cips çekirdek abuk subuk şeylere dadanıyorum yabancı illet tabiriyle tam bir 'eating disorder' durumu aç bırak bırak sonra manyak gibi pis şeylere saldır.. önümüzdeki 3 saat içinde akşam yemeğimi ayarlamayı düşünüyorum. şu an sabah uyanış kilom 74tü. az önce baktım 73.2 olmuşum bile, hastayım bu diyetin ilk gün 1-1.5 kilo verdirmesine zaten
ohaaaaa inanamıyorum ben de kullandım o lanet yeşil kapsülleri
1 ay kullandım zaten 30 tane çıkıyodu içinden baş dönmesi mi gözde yıldız uçması mı kulak çınlaması mı psikoloji bozması mı Allah kahretsin nerden bulaştım 1 kutuyu bitirdim 7 kilo verdim ama bildiğin canımdan gitti o zamanları düşününce.. ama öyle düşünmüyosun 7 kilo verdim ben diyosun gittim ikinci kutuyu da aldım ilk hapı içtim nişanlım gördü ağzıma mıçtı afedersin sen ne içiyosun diye, vermezsen verme ben seni beğeniyorum zaten falan diye azarla karışık nutuk çekti sağlığından mı olcaksın falan diye.. haklıydı da ilk kez bu kadar sert çıktı bi dövmediği kaldı ki bana sesini bile yükseltmemiş bi insandır.. :18: sen bu yüzden mi şapşallaştın bugünlerde bi dediğime 3 kez sormadan cevap vermiyosun diye bi höykürdüdedim ben napıyorum da bu böyle dellendi hepsini tuvalete döktüm bastım sifonu kendime kızdım haptan sonra da süper ışık hızıyla geri aldım 7 kilyu 10 kilo olarak bi de sağlığımdan oldum kaç ay kalp darlanması falan of of yani..
ama bu isveç diyetini çoğu kişi "acımasız, aç bırakan " vs bulsa da benim yeme düzenimi aksine yerine oturtuyo bi de çok ince ayarlanmış bir diyet içinde protein var c,k,a,b vitaminleri falan var demir var. ben günlük hayatta bu kadar sabah-öğle-akşam düzgün öğünler haşlanmış sebzeler falan beslenmiyorum sabah cips akşam donudrma canım sıkıldıkça eti canga, dizi mi izliyorum cips çekirdek abuk subuk şeylere dadanıyorum yabancı illet tabiriyle tam bir 'eating disorder' durumu aç bırak bırak sonra manyak gibi pis şeylere saldır.. önümüzdeki 3 saat içinde akşam yemeğimi ayarlamayı düşünüyorum. şu an sabah uyanış kilom 74tü. az önce baktım 73.2 olmuşum bile, hastayım bu diyetin ilk gün 1-1.5 kilo verdirmesine zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?