- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #9.141
Yani var ya bu kadar olurben de 20 sinde işte doğum günüm ikmiz de yengeçmişiz, ben aslana kaçıyorum azcık gerçi ama olsun, tombul basenli yengeçleriz
![]()
benim de hedef bi 10 kilo vermek ama bu diyetle bu sefer o kadar veremem yürüme şansım olmadığından yine bi 5 veririm en azından diye tahmin ediyorum . kilo vermek insanın havasını çok değiştiriyo gerçekten de internette before after resimlerine bakıyorum milletin kadın sanki yusyuvarlak bi kocakarı gibiymiş halbuki 20 yaşında bi kız bi kilo veriyo yaşından 18e iniyo resmen, annesi gibi duruyo eski hali![]()
Hahahahah ya bi yandan okuyorum bi yandan OHA AYNI BEN OHA YINE BEN falan diyorum ayni muhabbetler nutuk cekmeler ben seni zaten begeniyorumlari aynilarini duydum :) benim de hastaligimin ilk gunu ve de baya agrim var zar zor yumurtalarimi hasladim domatesimi yedim 1 saat oldu.ispanak haslayamadim halsizlikten iki buklum yiyip yattim hemen.simdj agrim hafifledi biraz, kirmizi et ben de yiyemiyorjm canli canli hayvan yiyormusum gibi hissediyorum. Ben de cikip birazdan light ton baligi aliyim salata domates hafif yag yiyim bari :) 5te en gec 6da bitirmis olurum yemek isini.sonrasi su su su bir iki de murdum erigi yerim cok acikicak olursam :)
Tartim da bozulmus dun 70i gordukten sonra tekmeledim biraz hirpaladim falan küsmüs herhalde :))) bi 10 gun bakmiyim diyorum cunku vermedigimi falan gorursem direk salarim ben iyi boyle :) BACAKLARIM AZCIK ZAYIFLASIN NOLUUUUUR BASKA BISEY ISTEMIYORUM 38 BEDEN