- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #9.141
Yani var ya bu kadar olurben de 20 sinde işte doğum günüm ikmiz de yengeçmişiz, ben aslana kaçıyorum azcık gerçi ama olsun, tombul basenli yengeçleriz
benim de hedef bi 10 kilo vermek ama bu diyetle bu sefer o kadar veremem yürüme şansım olmadığından yine bi 5 veririm en azından diye tahmin ediyorum . kilo vermek insanın havasını çok değiştiriyo gerçekten de internette before after resimlerine bakıyorum milletin kadın sanki yusyuvarlak bi kocakarı gibiymiş halbuki 20 yaşında bi kız bi kilo veriyo yaşından 18e iniyo resmen, annesi gibi duruyo eski hali
Hahahahah ya bi yandan okuyorum bi yandan OHA AYNI BEN OHA YINE BEN falan diyorum ayni muhabbetler nutuk cekmeler ben seni zaten begeniyorumlari aynilarini duydum :) benim de hastaligimin ilk gunu ve de baya agrim var zar zor yumurtalarimi hasladim domatesimi yedim 1 saat oldu.ispanak haslayamadim halsizlikten iki buklum yiyip yattim hemen.simdj agrim hafifledi biraz, kirmizi et ben de yiyemiyorjm canli canli hayvan yiyormusum gibi hissediyorum. Ben de cikip birazdan light ton baligi aliyim salata domates hafif yag yiyim bari :) 5te en gec 6da bitirmis olurum yemek isini.sonrasi su su su bir iki de murdum erigi yerim cok acikicak olursam :)
Tartim da bozulmus dun 70i gordukten sonra tekmeledim biraz hirpaladim falan küsmüs herhalde :))) bi 10 gun bakmiyim diyorum cunku vermedigimi falan gorursem direk salarim ben iyi boyle :) BACAKLARIM AZCIK ZAYIFLASIN NOLUUUUUR BASKA BISEY ISTEMIYORUM 38 BEDEN
emziriyorm bi kızım var .59 kiloyum bi ara alkali diyetle 60 kilodan 58 kilo oldum ... 1.61 boyum var bakalım bu isveç işe yarayacak mı hep sevdiğim şeyler var kahve yum. et salata vs. ...akşam erken yiyince veriyorm vücudumu çözdüm fakat işten gelip hep beraber yemek yiyoruz nasıl olcak böyle bilmiyorm ...ne güzel zayıflayanlar var okudum bu diyetle.55-56 kilo olmak istiyorm:18:++
Emzirirken kahve iciliyormu?
Ve az yemekle sut cekilmez azalmazmi?
Bende emzirdigim icin merak ettim;-)
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Emzirirken kahve iciliyormu?
Ve az yemekle sut cekilmez azalmazmi?
Bende emzirdigim icin merak ettim;-)
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Kizlar merhaba ben bu diyeti iki yil once yaptim ve 15 kiloya yakin verdim o zaman da spor yapiyordum iki yil kadar gecti son yil hic dikkat etmedim 5kilosunu geri aldim son hafta seyda coskunun diyetini yaptim 2kilo verdim hakkini yemiyim ama yok doyurmuyor protein cok az ve cok zahmetli menuler var isvece yeniden baslamaya karar verdim bir arkadas yazmis yürüyordum diye bende profesyonel yuzuyordum dort yil once sporu birakinca kilo aldim ve vermem kolay oluyor diyetle varmi aranızda p.tesi basliycak olan ikinci kere yapsam o kadar etkisi olur mu diye düşünüyorum acikcasi suan 67.7 kiloyum hedef 55 yarım birakmiycam bu sefer kararliyim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba bende bugün başladım ve her gün yazmaya çalışacağım ne kadar kilo verdiğimi... 74,400 ile başladım..
kılzar bir ay sonra nişanım var normalde de karatay diyeti yapıyorum bir buçuk aydır 6 kilo kadar verdim, spor da yapıyorum ama hala yeterli değil kıilom fazla. bu yüzden isveç diyetine başlamalıyım sanırım. sizlere iki sorum var öncelikle ramazanda yapmam nasıl olur yapan var mı? ikinci sorum da ki en önemlisi, bu diyet vücutta gözle görülür değişiklikler sağlıyo mu, demek istediğim bu kilolar sadece tartıda gitmiyor değil mi, gözle de görülebilir mi buna çok ihtiyacım var ramazandan sonra elbise bakmaya gidicem çünküşimdiden çok teşekkürleer
bir şey sorucam ben bu diyeti yapmak istiyorum ama havuç ve portakal yerine ne yiyosunuz sorabilirmiyim bu arada 17 yaşındayım 98 kiloyum boyum 1.Ikinci gun zor geciyor kizlar yogurt yicem birazdan sabah 68.8 dim
bir şey sorucam ben bu diyeti yapmak istiyorum ama havuç ve portakal yerine ne yiyosunuz sorabilirmiyim bu arada 17 yaşındayım 98 kiloyum boyum 1.73
Ben daha havuç gununde degilim ama havuç ve portakal bulabilcegin bisey aslinda suan marketlerde var ozel bir durumun varsa eger portakal yerine greyfurt yiyebilirsin :)
Maalesef küçük bir yerde yaşıyorum
Selam kızlar. .
Boy 1. 65 kilo 64.5 bende bugün başladım bu diyete ilk gün çok zor geçmedii. Akşam yemekten sonra 1 saat yürüyüş yapıyorum evde mekik felan çekiyorum. Hedefim 54 e düşmek inşallah olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?