• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

evettt kızlar hayırlısıyla bıtırdım ısvecı bıraz once tartıldım 8 kılo vermısım 120 den 112 ye terfı ettım anlayacagınız fazla ıbı durmasada ben bı 8 kılonun yukunden kurtulmanın mutlulugunu yasıyorum bugun normal beslenıp yarın baska bır dıyete baslayacagım hepınıze kolay gelsın ısvecle ısım bıttı ama yınede burada olacagım hatce bacım nerelerdesın bı gel yahuuu :D aysenurcum kolay gele bacım bos bırakmayın burayıı

Herkeze slmmmm!
Mrrm, tebrik ederim tabiiki 8kilo cok, o yukten kurtulmak ne guzel...8 kilo su tasi da gor bi neymis 8kilo... ama dikkat et artik benim kiloya geldin ya....bravooo sana :)))
Ben su aralar pek giremedim ama takip ettim, buyuk kizimin orta okul dosyasiyla ugresiyorum turkiyeden gelince baslayacak insallah.ayyy stressleniyorum bu hafta oruc basliyor, haftaya nasipse turkiye ye cikicaz insalllllah!cok sıkıcı oldu buralar.
Mrrm yapacagin diyet e dikkat et basilari cabuk geri kilo aldiriyor birakinca... bana kalirsa cuma ya kadar normal ye cumartesi oruc olursun insallah.
calisiylrmusun sen? Evli? Cocuklu?
Bu forum da en yaslisi benim verde... :))

cok cok saol hatce bacım yok ben evlı degılım dolayısıyla cocukta yok. tayın beklıyorum ogretmenım.ama oruc tutamıycam cnm antalya cok sıcak ve susuz olmuyor ne dıyeyım allah affetsın artık yıne gel buraya yıne yazacagım cunku turkıyeden donunce sende bana katılırsın bacım

allah uzun omurler vesın ufaklıga cnm allah acılarını gostermesın evlatlarınızın bana da dua edınde bı koca bulayım hemen cocuk yapayım kızım olursa ogluna verrım oglum olursa sen bı kız daha dogurursun anlasırız :16::16:

Okey seker!!!! Dua edeyim gonlune gore bi koca bulursun insallah sonra da bi kizin olur, benim oglan bekler seninkini :)))
Evet haberim var antalya cok sicak ama allah guc versin ne diyeyim?? Bende denizlili yim ucakla antalya da iniyoruz ama bu sene arabayla gelecez insallah, korkuyorum ama hayirlisi...esim geze geze geliriz koye diyo bakam...bide 3cocuk var ayni arabada...allahim yol acikligi versin insallah. Yaaa ben su an hazirlik yapiyorum cay kahve cikolata...hediyelik birseyler iste...
ama sorma bu vucudumdan nefret ediyorum turkiyede 3dugunumuz var ve bakiyorum buralara kendime guzel kiyafet bulamiyorum bi turlu...hayirlisi deyeyim ama sorma moral sifir!!! Tedaviyle bebeklerim oldu olmasa da yapamazdim ama tedavi kilolari bende kaldi ya....
Hayirlisi diyorum hep...
saglikla kal canim...

selam hatce bacım bı kac gundur gıremedım ben buralardayım ınsallah kazasız belasız gelırsın vatana kuzum nasılsın gorusmeyelı yolculuk ne zman bu arada ben lahana dıyetıne baslıyorum yarın bakalım neler olacak buradan yazarım sanada :D

Kiz adin meryem senin heralde. Neyse bu arada sana tavsiyem: bak ben cok diyet denedim hep verip geri aldim...lahanayi hic tavsiye etmiyorum tamam vucudu temizliyor ama cok abartili ve verilen kilolar hemen aliniyor. Bence hergun normal beslenip aksam yuruyus sport ip atlamak gibi seylerdaha iyi olur bence.
sadece tavsiyem sonra sen bilirsin...

merhaba,dün bitti diyetim bu sabah tartıltım toplam 4 kilo vermişim,daha fazla umut etmiştim ama buna da şükür,gerçi 4-5 gün sonra adet olacam belki ondan sonra biraz daha düşer...

arkadaşlar ben de isveç diyetine başlamak istiyorum benim 15 kilo fazlam var , isveç diyeti sonrasında metabolizma yavaşlıyor diyorlar ardından kilo vermem zorlaşır diye korkuyorum bu konu da bilgisi olan var mı:2:

bu diyeti geçen sene yapmıştım ve 13 günde 8 kilo vermiştim. Tabi sonra insanüstü bi iştaha sahip olduğum için tamamını hatta fazlasını geri aldım :1:
Eğer standart bi beslenme alışkanlığım olsaydı işe yaramış olabilirdi. Zor ama kısa sürede zayıflamak isteyenler için ideal, ve itiraf etmek gerekir ki sağlığımızdan emin olmadan yaparsak son derece tehlikeli

bu diyeti geçen sene yapmıştım ve 13 günde 8 kilo vermiştim. Tabi sonra insanüstü bi iştaha sahip olduğum için tamamını hatta fazlasını geri aldım :1:
Eğer standart bi beslenme alışkanlığım olsaydı işe yaramış olabilirdi. Zor ama kısa sürede zayıflamak isteyenler için ideal, ve itiraf etmek gerekir ki sağlığımızdan emin olmadan yaparsak son derece tehlikeli

Kesinlikle katılıyorum. benim bünyem kuvvetlidir diyenler yapsın derim bende. bende yaptım 2 defa ve toplamlarında 10 kg verdim. bende insan üstü iştaha sahip olduğum için 3 kgsini geri aldım :52: ama diğerleirni almadım ve hala deli gidi yememe rağmen almıyorumda. sporla birlikte verdim çünkü belki ondandır. ama gerçekten sağlığınızdan emin olmadığınız sürece yapmayın gerçekten. ciddi derecede sarsıyor vücudu.

İsveç diyeti ile ilgili ufak bir hilem var eğer 3 güne kadar dayanır ve bozarsanız üzülmeyin 1 gün normal yiyin ve tekrar bastan başlayın 3 gün sonra tekrar 1 gün normal yiyin ben bu taktikle 3 yıl kadar önce 2 haftada 8 kg vermiştim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İsveç diyeti ile ilgili ufak bir hilem var eğer 3 güne kadar dayanır ve bozarsanız üzülmeyin 1 gün normal yiyin ve tekrar bastan başlayın 3 gün sonra tekrar 1 gün normal yiyin ben bu taktikle 3 yıl kadar önce 2 haftada 8 kg vermiştim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kac gun yaptin cnm bole 3 gun yapip bigun birakma isini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X