ohaaaaa inanamıyorum ben de kullandım o lanet yeşil kapsülleri
1 ay kullandım zaten 30 tane çıkıyodu içinden baş dönmesi mi gözde yıldız uçması mı kulak çınlaması mı psikoloji bozması mı Allah kahretsin nerden bulaştım 1 kutuyu bitirdim 7 kilo verdim ama bildiğin canımdan gitti o zamanları düşününce.. ama öyle düşünmüyosun 7 kilo verdim ben diyosun gittim ikinci kutuyu da aldım ilk hapı içtim nişanlım gördü ağzıma mıçtı afedersin sen ne içiyosun diye, vermezsen verme ben seni beğeniyorum zaten falan diye azarla karışık nutuk çekti sağlığından mı olcaksın falan diye.. haklıydı da ilk kez bu kadar sert çıktı bi dövmediği kaldı ki bana sesini bile yükseltmemiş bi insandır.. :18: sen bu yüzden mi şapşallaştın bugünlerde bi dediğime 3 kez sormadan cevap vermiyosun diye bi höykürdü

dedim ben napıyorum da bu böyle dellendi hepsini tuvalete döktüm bastım sifonu kendime kızdım haptan sonra da süper ışık hızıyla geri aldım 7 kilyu 10 kilo olarak bi de sağlığımdan oldum kaç ay kalp darlanması falan of of yani..
ama bu isveç diyetini çoğu kişi "acımasız, aç bırakan " vs bulsa da benim yeme düzenimi aksine yerine oturtuyo bi de çok ince ayarlanmış bir diyet içinde protein var c,k,a,b vitaminleri falan var demir var. ben günlük hayatta bu kadar sabah-öğle-akşam düzgün öğünler haşlanmış sebzeler falan beslenmiyorum sabah cips akşam donudrma canım sıkıldıkça eti canga, dizi mi izliyorum cips çekirdek abuk subuk şeylere dadanıyorum yabancı illet tabiriyle tam bir 'eating disorder' durumu aç bırak bırak sonra manyak gibi pis şeylere saldır.. önümüzdeki 3 saat içinde akşam yemeğimi ayarlamayı düşünüyorum. şu an sabah uyanış kilom 74tü. az önce baktım 73.2 olmuşum bile, hastayım bu diyetin ilk gün 1-1.5 kilo verdirmesine zaten