Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

fransalı hatce bacım oncelıkle oglusuna cok gecmıs olsun destegın ıcın cok saol cnm ben 25 yasındayım bekarım antalyada yasıyorum ben gun ıcınde 3 5 kez grıyorum forum canlansın herkes şevke gelsın kendını bırakmasın dıye ama bazı arkadaslar malesef arkasını getıremıyo ve yazmıyor bır daha sende baslarsın cnm bır hafta daha onemlı olan saglık salı aksamı bıtırıyorum allahın ıznıyle acaba sonrasında ne yapmalıyım telası sardı benı daha yumusak bı dıyet yapayım dıyorum 15 gunde 1 ayda olmak uzere kurlerle vucudu sasrtmak amacım ama ne kadar dogru bılemıycem bos bırakma burayı bacım ben hep buralardayım

Bende 3 gun yaptim ve biraktim iki gunde verdigim kiloyu geri aldim hic ekmek yeniyorum aslinda ama tatli istegimi bastramiyorum moralim cok bozuldu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aysenurcum tatlı yemek ıstedıgınde armut portakal gıbı meyveler ye tatlı krızıne gırınce yedıgın tatlı ve atıstrmalar kılo olur cunku dırek sekerını yukseltıyo ve dolayısıyla daha cabuk acıkıyorsun ve yıne yıyorsun bı tane portakal ye 1 saat bekle goreceksın sonuc verır cnm yapamıyorum yok YA PA CA GIM var konsantre olursan olur cnm benım ama yınede olmuyor dersen karar senın cnm saglıklı ol mutlu ol yeter

Yapicam diyorum canm bakalim bide meyve denerim tatli yimedigimdede elim titremeye basliyo yarin tekrar basliycam insallah basaricam

ınsallah cnm Allah yardımcın olsun.kızlar benım yarın 12. gunum olacak pazartesı aksam bıtıyor carsamba hafıf bı kacamak yapıp persembe yenı bır dıyete baslamayı dusunuyorum var mı ısvecı bıtırıp baska dıyete devam edecek yada ısvec agır geldı sana eslık edeyım dıyen varsa soyleyın beraber yapalım daha motıve oluruz dıyet konusunuda arastırıyorum sızden de onerı ve tecrubelerınızı beklıyorum

yanlıs yazdım salı kacamak yapıp carsamba dıyete baslıycam :18:bu arada karnımın guruldadıgını duyuyorum 2 gundur yada contayı sıyırdım hadı kıslar ben eglencelı bı tombısım hem eglenır hem zayıflarız kacırmayın bu teklıfı tombıslerım

İsvec diyetini bitirip sana katilicam :) 13 gun sonra bekle beni :) bide haberdar et bizi kac kilo verdin

cnm uzulme lutfen bence ıradesız degıl sadece psıkolojık olarak su an hazır degılsın hepsı bu dıyetıne engel olan etkenlerı ortadan kaldırıp kararını da verdın mı yaparsın ama bunu yapamayacagım dıyorsa ben persembe yenı bır dıyete baslayacagım bunun gıbı katı olmayacak ıstersen sende kendıne bı dıyet secıp bana eslık edebılırsın

7. günüm halsizlikten nette dolanamıyorum ki nevar ne yok diye :)) ikinci çocuktan önce kuşhan ın bi diyetini yapmıştım biraz uğraştırıyor ama güzeldi,netten bak istersen...

evettt geldık son aksam yemegıme tavugu ıcım almamaya basladı kızlar o yuzden de 1 patlıcan ve 1 bıber kozledım fırında salata yapıp yedım bolca kalorısı 200 gr tavuktan daha dusuk nasılsa cok sukur 13.gunu gordum yarın tartılacagım sızınlede paylasırım sızde vazgecmeyın sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…