- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #9.041
Merhaba arkadaslar dun regl oldugum icin bende diyeti 1 gun oncesinden birakiyorum. Kilo alirim diye korkuyorum ister istemez bunye sisiyor cunku. Ben bu diyette toplam 12 kilo verdim. Sizlerinde basarabileceginden adim gibi eminim tek yapmaniz gereken dayanmak sabretmek ve inanmak. Sormak istedikleriniz olursa seve seve yanitlarim. Yanimda olan ve bana destek olan herkese cok tesekkur ederim. Ilginiz ve samimiyetiniz beni azimlendirdi. Her sey icin cok cok tesekkur ederim. Insallah sizde istediginiz kiloya ulasabilirsiniz. Allaha emanet olun. Opuyorum .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ıspanak yerine marul,kuzukulağı yesim ve et yerinede ekmeksez yemekte ne varsa 2-3 kaşık yesem olmaz mıı
Merhaba arkadaslar dun regl oldugum icin bende diyeti 1 gun oncesinden birakiyorum. Kilo alirim diye korkuyorum ister istemez bunye sisiyor cunku. Ben bu diyette toplam 12 kilo verdim. Sizlerinde basarabileceginden adim gibi eminim tek yapmaniz gereken dayanmak sabretmek ve inanmak. Sormak istedikleriniz olursa seve seve yanitlarim. Yanimda olan ve bana destek olan herkese cok tesekkur ederim. Ilginiz ve samimiyetiniz beni azimlendirdi. Her sey icin cok cok tesekkur ederim. Insallah sizde istediginiz kiloya ulasabilirsiniz. Allaha emanet olun. Opuyorum .
Ipanak yerine soyledikleriniz elbette olir ama marul biraz ac birakabilor bilginiz olsun. Etli ogunlerin yine benzeri bir urunle degistirilmesinden yanayim balik ya da tavuk yerseniz daha iyi sonuc alirsiniz. Bende yaptigimda eryesi gun umdugum kiloyu verememistim.
Kolay gelsin :)
tebrikler ne mutlu sana.inş bu kiloyu korursun.benim diyet fiyaskoyla sonuçlandı.müthiş bir baş agrısı güçsüzlük ile.belki bi kaç gün sonra tekrar denerim.çay içememek beni çok mutsuz etti en çok.ben öğün aralarında mutlaka çay icerim.ama içenler varmış duyduğum kadarıyla
hos geldın cnm Allah kolaylık versın bende 7. gunumdeyım :)
Daha tartılmadım cnm yarın sabah tartılıp yazarım sanada tavsıyem hergun tartılma motıvasyonu bozdugunu dusunuyorum
aysenurcum korkma normal cnm bende de oldu bunye saskın suan panık yapma basında agrıyabılır bol bol su ıc sormak ıstedıgın olursada sor cnm
Arkadaslar bugun2. Günüm fakat ekstra kahve cay ıcıyorum..diyeti cok etkilermi sizce((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?