Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

500 gr ıyı tabıkı cnm ama hergun tartılma bence motıvasyonun bozulur ve sana tavsıyem spora ıkıncı hafta baslamandır cunku 2.hafta bunye bu beslenmeye alısıyor ve kılo vermen duruyor bunun ıcın bı degısıklık yapıp spora baslarsan vucut sasırır ve kılo verısın devam eder bugun 8. gunum dun aksam yemegınde hıc bır sey yoktu bıraz dengem kaydı spora baslayamadım bu sabah basladım 8.kata kadar merdıven cıktım 20 dk hareket yaptım ve hayatımda ılk kez mekık cetkım bıyere tutunmadan ustelık tam mekık belkı sızın ıcın bısey ıfade etmeyebılır ama ben hayatımda ılk kez yapabıldım cunku gobegımden hareket edemıyordum cok mutluyum

Kızlarr bugun vücut analizi yaptırdım spor salonunda 12 sonra tekrar yaptırıcam bakalım nelerden gidiyor neler oluyor vücudumda size haber veririm ☺️şimdi 40 dk yürüyüş 20 dk uzay yürüyüşü yaptım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba oncelikle kolay gelsin kac kilo verdiniz tartildiysaniz paylasabilir misiniz bir de kac kg ile baslamistiniz

Arkadaşlar 3. Günündeyim ve 69 kılodan 67 ye düştüm cok mutluyum:))))içecek tüketimini nasıl yapıyorsunuz ben ekstara çay, kahve ıcıyorum:)) sanırım problem yaratmıcak kılo verdiğime göre...

merhaba benim bugün 4. günüm2 kilo gitti,arada kahve içiyorum ben de bitmiyo yoksa gün bi de salatalık kaçamaği yapıyorum günde bir kere

merhaba cnm hos geldın ben 120 ıle basladım cnm suan 9.gunum aksam menumde salata ve bıstep ve meyve var ama ınanırmısın yıyemedım 1 kasık dahı alamadım cunku mıdem almıyo canım ıstemıyo 2 kasık bulgur aldım ve bır armut yedım.cnm ben tartılmadım henuz 13. gun tartılıp yazacagım sıze bugun 7 kılometre yurudum 20 dk hareket yaptım evde ama yarın yuruyemem yınede merdıven cıkıyorum genelde apartmanda bı assa bı yukarı ınan cok faydalı sormak ıstedıgın olursa sorabılırsın hepımıze kolay gelsın tombıslerımmmm

cnm ideal kilona ne kadar uzaksan o kadar çok kilo veriliyor bu diyette birde sadece yeme alısşkanlıgını degıl spor da edınmelısın gunde cekecegın 20 mekık bıle cok etkılı olacaktır buna ınan ve olmuyor dıye bırakma 6 gunde 2 kılo 13 gunde 4.5 5 kılo yapar 13 gunde 4 5 kılo az mı moralını bozma motıvasyona devam 13 gun bıtınce ben baska bır dıyet programıyla devam edecegım ıstersen sende katılabılırsın bana

hiç hal bırakmadı ki bende spor yapiim,bende iki çocuk var onların peşlerine aç açına ter içinde kalıyorum.bırakmak istemiyorum ama biraz da hevesim kaçtı tabi.cvpların ve desteğin için çok teşekkür ederim.bundan sonra yapacağın diyet ne ve bu kadar katı mı merak ettim.bi de bu diyette 7. akşam hiçbirşey diyor ilk okuduğumda kahkahayı patlattım,gerçekten öyle mi yapıyosunuz?

onatti cnm bozma moralını kac kılo ıle basladın ve boyun kac yazarsan sana yardımcı olayım

merhaba canım ben de bu dıyet yapmayı duşundum ama benım kılo çok 124kıloyum yolum uzun benısonradan sekteye ugratırmı dıye endıselıyım banada yardımcı olursan sevınırım kolay gelsın canım

cnm benım haklısın aslına bakarsan ama emın ol alısıyo bunye moral bozmak yok 7.gun gercekten bısey yok bende yemedım suya dayandım oyle uyudum 8.gun sabah bıraz sallandım elım ayagım kalkmadı desem yerıdır ama ınanırmısın 9. gun aksam yemegınde bıftek salata ve meyve vardı hıc yıyemedım cnm yemek yemek ıstemıyor cunku yemek programı bıle ızleyebılıyorum sen dusun yanı halsızmıyım evet ama yeme ıstegım yok dıyebılırım ama sen yınede bu kadar katı olma 2 cocuk kolay degıl tabıkı o yuzden o aksam yogurt ye ıcıne de bı tane salatalık dogra bol nane kırmızı bıber koy hem mığden hem gozun doyar.bundan sonra yapacagım dıyet kesınlıkle boyle katı olmayacak ekmekte yıyecegım yerı gelecek hamurısıde ama zamanında ve az yıyerek ve sporla destekleyecegım suan kafamda tasarlıyorum bıraz esınlenme olacak arastırmadayım ogrendıklerımı paylasırım tombısım

selam cnm hos geldın senı suan en ıyı ben anlarım sanırım bende 120 kıloyla basladım hıc endısen olmasın baslayabılırsın benım 11.gunum ve yemek yemek ıstemıyorum benım bu dıyette amacım once bıraz vucudu sasrtmak sonrada bıraz hızlı verıp kendıme guvenımı artırmaktı sımdı oyle oldu 13 .gun bıtınce tartılıp yazacagım buraya 5 kılo bıle olsa baslangıc ıcın hıc te fena sayılmaz bence.ıstersen bu duyete basla ben yardımcı olurum elımden geldıgınce.sonra bana eslık edersın sende bılıyorsun kı bu dıyetle sende bende ıdeal kıloya ulasamıycaz yolumuz bıtmemıs olacak ama harıka bır baslangıcımız olacak o yuzden mutluyum dusun 1 mekık cekemeyen ben suan da gunde aralıklı olarak 100 mekık cekıyorum 100 ıp atlıyorum 8.kata 2 kez ınıp cıkıyorum sabah uyanır uyanmaz ve uyumadan once yattıgım yerde karın ıcın egzersız yapıyorum ve 3 gundur baldırlarım karnım agrıyo ham cunku ama bu agrı guzel agrı ıse yarıyor demek oluyor cunku hadı tombısım kalk ve sılkelen basla derım her turlu sorun da yanındayım

Taa fransadan selamlarimi iletiyorum sana. Buraya katildigindan beri takip ediyorum seni, cok guclu birisin sen, motivasyon icin tebrik ederim seni gercekten cok onemli...120 ile basladin eminim cok vermissindir ama şimartmem seni boyle devam edersin insallah.bu kilolar yuzunden yorgunuz, ne giysek yakismiyor. ..ama hayirlisi olsun saglik olsun.
bu arada ben 2hafta once baslamistim, ilk gun superdi, maleseff oglum 1yasindaki ateslendi kusuyordu hasta oldu yani.biraktim.mecbur kalmistim yoksa onunla ilgilenemicektim. Ama sabah tartildim 114.5 la baslayip 113 e dustum...gercekten ne kadar cok kilolu olsak o kadar cok veriliyor...ama 3cocuk annesi olarak birde esim...sorma ya...neyse sporda yapiyorsun ne guzel sana! Allah yardimcin olsun bacim... kolay gelsin...
bu arada diger arkadaslar mrrm siz neler yapiyorsunuz? Calisiylrmusunuz? Cocuk varmi? Bi benim heralde 29yasinda olan...anlatin bakem. Forum cok sessiz kaliyor. ..
optum kocaman hepinizi allah kolaylik versin.saglikli kalin. Hatice.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…