- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #9.021
kesinlikle ben dukandan sonra hiç yumurta yiyemiyordum. evet hepsini yaptım ama bitmesi için dua ettim resmen.
isveç diyet ile çok rahat verrsnz o 5 kiloyu. başarılar :)
Ben tavuk yiyince alerji oluyorum artik.13 gunden sonra tekrar basa mi donuyoruz.12kiloyu ne kadar zamamda verdiniz
9 gunde verdim. Hayir arka arkaya yapilmasi onerilmiyor zaten ramazan basliyor. Ramazandan 2 3 gun sonra yaparsaniz olabilir ama. Ben oyle yapicm cunku
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba,
Normal beslenmeye başlayınca 1-2 kilosu geri alınıyor, değil mi? Çünkü diyet süresince zaten midemiz boş olduğu için normal yemeye başlayınca midemiz doluyor, vücudumuz biraz da su tutuyor. Bir kısmı doğal olarak geri alınır diye düşünüyorum :26:
Minnakayak canım ilk 3 gün sanırım stres yaratıyor sence bende o kadarı verebilir mıyım 75 el başladım tartışmadım ama sauna degisiklik hıssedıyor herkes bu arada ben ıp atlıyorum akşamları 40 dk yürüyorum
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar bugun benim 5.nci gunumdu. Hafta ici calisirken kolay oluyordu yogunluktan pek yemek yemeyi aramiyorsun. Cumartesi gunu iyi gecti zorlandim baya ama dayandim. Bugun sabah 1,5 kepekli tost yedim. Oglen bir meyve yedim ve aksamda tavuklu mantar sote yedim bir kepekli dilim. Esime yemek pisirieken neyse bugunde ben yiyim dedim. Ama az yedim. . 3 litreden fazla su ictim ve bugun alisveris yaptim esimle. 7 km yuruduk oglen.. Sizce kilo almismiyimdir sabah tartilicam. Ve ben anlamadigim 3.nci gun 84,5 gelmistim ertesi gun bir baktim 85 geldim. Su son 2 gunde hic kilo veremedim. Iki gun once ozel durum anlarsinizya basladii. Aceba onun yuzunden kilo vermemis olabilirmiyim. Ama ilk 3 gunde 3 kilo vermistim. Yarin tekrar ise baslicam insallah kilo veririm ya moral 0. Elbiselerimin icine giremiyorum artik. Cokta inanarak basladim ama sadece bugun bozdum. Ama abartmadan yedim. Dunde 130 kere ip atladim ve 30 mekik cektim. 4 litre su ictim buna ragmen kilo veremedim. Adet donemindenmidir sizce? Acil cevap verirseniz sevirinim..
tsk ederim ilginize.kahvemi ictim basladim.1. Gunum bismillah.ben ogun aralarinda caysiz duramam.sekersiz 1 bardak icsem olurmu?bi de 200gr nasil hesaplayacam?bu arada yazmayı unuttum aramıza yenı katılan arkadaslara da hos geldınız dıyorum sorusu olan buyursun sorsun yardıma hazırım hep destek tam destek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?