• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Kizlar haftasonu diyet yapmama ragmen hic kilo veremedim. 85 kilo geliyordum sabah. Suan tartildim tam 84 geliyorum. Sirf buyuzden calismayi seviyorum. Okadar yogunumki yemek aklima bile gelmiyor. Bu gidisle hergun kilo verirsem bu cumaya kadar bir 4 kilo daha gider. Bugun 6.gunum ve tam bugune kadar 3,5 kilo vermis bulunmaktayim. Ilk 3 gun cok zorlandim basdonmeside oluyordu ama vazgecmedim. Belliki ben sadece hafta ici kilo verebilicem :-) gecen hafta carsamba baslamistim bu diyete.

Arkadaslar aderim yaklasiyor sanirim bu yüzden kilo vermem durdu. 6. günden sonra diyeti sonlandiriyorum, 2,600 kg verdim. Allah hepimizin yardimcisi olsun

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Merhaba arkadaslar dun regl oldugum icin bende diyeti 1 gun oncesinden birakiyorum. Kilo alirim diye korkuyorum ister istemez bunye sisiyor cunku. Ben bu diyette toplam 12 kilo verdim. Sizlerinde basarabileceginden adim gibi eminim tek yapmaniz gereken dayanmak sabretmek ve inanmak. Sormak istedikleriniz olursa seve seve yanitlarim. Yanimda olan ve bana destek olan herkese cok tesekkur ederim. Ilginiz ve samimiyetiniz beni azimlendirdi. Her sey icin cok cok tesekkur ederim. Insallah sizde istediginiz kiloya ulasabilirsiniz. Allaha emanet olun. Opuyorum .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba arkadaslar dun regl oldugum icin bende diyeti 1 gun oncesinden birakiyorum. Kilo alirim diye korkuyorum ister istemez bunye sisiyor cunku. Ben bu diyette toplam 12 kilo verdim. Sizlerinde basarabileceginden adim gibi eminim tek yapmaniz gereken dayanmak sabretmek ve inanmak. Sormak istedikleriniz olursa seve seve yanitlarim. Yanimda olan ve bana destek olan herkese cok tesekkur ederim. Ilginiz ve samimiyetiniz beni azimlendirdi. Her sey icin cok cok tesekkur ederim. Insallah sizde istediginiz kiloya ulasabilirsiniz. Allaha emanet olun. Opuyorum .

ıspanak yerine marul,kuzukulağı yesim ve et yerinede ekmeksez yemekte ne varsa 2-3 kaşık yesem olmaz mıı:30::30:

ıspanak yerine marul,kuzukulağı yesim ve et yerinede ekmeksez yemekte ne varsa 2-3 kaşık yesem olmaz mıı:30::30:

Ipanak yerine soyledikleriniz elbette olir ama marul biraz ac birakabilor bilginiz olsun. Etli ogunlerin yine benzeri bir urunle degistirilmesinden yanayim balik ya da tavuk yerseniz daha iyi sonuc alirsiniz. Bende yaptigimda eryesi gun umdugum kiloyu verememistim.
Kolay gelsin :)

tebrikler ne mutlu sana.inş bu kiloyu korursun.benim diyet fiyaskoyla sonuçlandı.müthiş bir baş agrısı güçsüzlük ile.belki bi kaç gün sonra tekrar denerim.çay içememek beni çok mutsuz etti en çok.ben öğün aralarında mutlaka çay icerim.ama içenler varmış duyduğum kadarıyla

Ipanak yerine soyledikleriniz elbette olir ama marul biraz ac birakabilor bilginiz olsun. Etli ogunlerin yine benzeri bir urunle degistirilmesinden yanayim balik ya da tavuk yerseniz daha iyi sonuc alirsiniz. Bende yaptigimda eryesi gun umdugum kiloyu verememistim.
Kolay gelsin :)

Ben zaten çok yiyen birisi değilim marul domates salatalık ve limon karışımı yedim öğlen ve tokum şimdilik :) Benim metoblizma yavaş olduğu için kilo aldım ve abur cuburu kola çok tükettiğim için kilo aldım. Neyse bakalım diyetin ilk günü bir sıkıntı yok :) Tek derdim et balık tavukla pek aram yok :(

tebrikler ne mutlu sana.inş bu kiloyu korursun.benim diyet fiyaskoyla sonuçlandı.müthiş bir baş agrısı güçsüzlük ile.belki bi kaç gün sonra tekrar denerim.çay içememek beni çok mutsuz etti en çok.ben öğün aralarında mutlaka çay icerim.ama içenler varmış duyduğum kadarıyla

Benim ilk günüm bende kendimi oruç gibi hissediyorum ama onun dışında bir sıkıntı yok :)

bende bugun başladımmm :) 31 mayısta spora başlamıştım 82.5 ile dün 77.5 olmuştum .bugunde isveç diyetine basladım bir 70 iniyim gerisini zorlamadan yavas yavas yapıcam.benım butun kılo bacaklarda :( 50 dk yürüdüm 20 dk hareket

Kizlar sabah kahvemi ictim oglen sadece kabak rendeleyip kavurdm 1 porsiyon yedm az oncede tavuk hasladm 200 gr birazda yogrt yedm ama midem cok bulaniyo normal mi

Back
X