- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #9.001
Ben yesilcay falan dusunuyorum listese yazmiyo diye tereddutteyim maden suyu iyi gelir belki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
2.gun bitti işte harfiyen uydum ama akşam bayilacak gibi oldum bir tulumba tatlisi attim sadece zor ama sanirim sonuc alinan bi diyet..
Bircok diyetin 2. Gunu zorlar zaten ama bunye gercekten alisiyor benim 9 gun bitti yarin 10. Gun bakalim sali aksami kac ile kapaticam diyeti :) sporunu ve egzersizini yapmaya cali ozellikle yemekten 5 10 dk sonra daha dinc oluyorsun cunku.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu diyette yazan kahve ne kahvesi acaba türk mü nescafe mi fincan da ne fincanı küçük mü, kupa mı
Bu ıspanak yerine başka ne yenebilir kabak dışında.. şu 200 gramlı falan şeyler yazmışlar ya, onları ayarlamakda zor.. ben ne bileyim kaç gram... mutfak tartısı almak mı gerek. birde pişincemi 200 gram... amaaaan
Merhaba hos geldin. Ben de djkaanla kilo verdim ama yarisini aldim.Slm kizlar.dukanla 22kilo verdim kacamaklarim sonucu kilo geri aldim yarin baslamak istiyorum.koruma programi var mi? 13gun bitince ne yapiyorsunuz?
Spora dikkat ediyorum sen kac kilo verebildin canim
Canim neskafe ve turk kahvesi diyette bahsedilen. Ama bnm onerim turkkahvesinden yana cunku ciddi anlamda tok tutuyo. Ben normal fincan kullaniyorum. Kahve fincanlari ilk gunler goze kucuk gelebiliyor.
Ispanak yerine de orta boy bir kabak yedim hep. Guzelce haslayil biraz zeytin yagi bol kirmizi biberle
Merhaba hos geldin. Ben de djkaanla kilo verdim ama yarisini aldim.
Bu diyette koruma evresi yok. Dukandan farki su porsiyon hesabi var. Sinirli yemek yiyoruz. Diyet bittkten sonra elbette spor ve az yemeye ya da kendimizi dengelemeye calismaliyiz. Simdiden kolay gelsin
Tsk ederim hosbuldum.dukanda guclendirmeyi tamamladiniz mi? O kadar sikildimki dukandan anlatamam dukan disi bi yemek yesem aninda + görüyorum.yarin basliyorum 5kilo fazlam var.
Minnakayak. 12 kiloyu isvec diyeti ilemi verdiniz
Kizlar bende baslamak istiyorum acil kilo vermm lazim tatliya cok duskunum nasil vaz gecicem bilmiyorm 1.68 boyndym 72 kiloyum sizce gercktn kalici faydasi olurmu diyet bittikten snra kiloyu fazlasiyla geri alirsam die korkuyrm[/
Hoş geldin canım. Tatlıya olan isteğini dindirebilecein bir çok çay var diyet içinde onları temin edebilirsin ben pek sevmem ama regl dönemlerimde krize giriyorum resmen. Genelde tarçınlı çaylar içmeye özen gösteriyorum ya sallama ya da kabuk tarçınlı. ciddi anlamda faydasını gördüm tatlı isteğini bastırıyo. açkende dereotu çok iyi geliyor. bu ikisinden dolayı zorluk çekersen o 2 besini kullanmanı tavsiye ederim ben de öyle yaptım
diyet zor bir diyet değil vurucu günü 2. günü. ama tartıda 1 kilo ve daha fazlasını gitmiş görünce ciddi anlamda motive oluyorsun. ben ilk gün 1 kilo 900 gram vermiştim.
Ama kesinlikle spor yapmalısın ya yuruyus yap ya da egzersz ama sabah ve akşam asla aksatma sadece tek bir gün yapma aksam da yap.
Suyunu da eksik etmeyince yapamayacağını sanmıyorum canım. Şimdiden kolay gelsin)
canım soracaklarımı sorayım..
Ispanağı nasıl yapıyorsun. Bir porsiyon dediği nekadar ayrıca... 200 gram biftek yada 200 gram tavuk ne kadara denk geliyor... haşlanmış yağsız balık yerine ne yiyosun yada nasıl yapıyosun tereyağlı falan diyo ya.... 100 gram yoğurt dediği bir çay bardağı falan mı.... yeşil salata yazıyor ya akşam yemeklerinde o bir tabak kadar mı oluyor.... 1 kesme şekeri kahveye atıyosun dimi.....
Sen ne kadar günde kaç kilo verdin. birde diyet biter bitmez mi alan yarısını geri alıyor
Cok tesekkur edrm canm ilgin icin gun gun takipteyim artik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?