Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Ben yesilcay falan dusunuyorum listese yazmiyo diye tereddutteyim maden suyu iyi gelir belki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yesil cay benim ciddi oranda uykumu kaciriyo neden bilmiyorum ama faydasinin cok fazla oldugunu biliyorum. Denemekte yarar var. Sonucta sivi alinmasi gereken bir diyet. Senin nasil gidiyor kaacinci gundesin sen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2.gun bitti işte harfiyen uydum ama akşam bayilacak gibi oldum bir tulumba tatlisi attim sadece zor ama sanirim sonuc alinan bi diyet..

2.gun bitti işte harfiyen uydum ama akşam bayilacak gibi oldum bir tulumba tatlisi attim sadece zor ama sanirim sonuc alinan bi diyet..

Bircok diyetin 2. Gunu zorlar zaten ama bunye gercekten alisiyor benim 9 gun bitti yarin 10. Gun bakalim sali aksami kac ile kapaticam diyeti :) sporunu ve egzersizini yapmaya cali ozellikle yemekten 5 10 dk sonra daha dinc oluyorsun cunku.

bu diyette yazan kahve ne kahvesi acaba türk mü nescafe mi fincan da ne fincanı küçük mü, kupa mı

Bu ıspanak yerine başka ne yenebilir kabak dışında.. şu 200 gramlı falan şeyler yazmışlar ya, onları ayarlamakda zor.. ben ne bileyim kaç gram... mutfak tartısı almak mı gerek. birde pişincemi 200 gram... amaaaan

Son düzenleme:
Slm kizlar.dukanla 22kilo verdim kacamaklarim sonucu kilo geri aldim yarin baslamak istiyorum.koruma programi var mi? 13gun bitince ne yapiyorsunuz?

Canim neskafe ve turk kahvesi diyette bahsedilen. Ama bnm onerim turkkahvesinden yana cunku ciddi anlamda tok tutuyo. Ben normal fincan kullaniyorum. Kahve fincanlari ilk gunler goze kucuk gelebiliyor.
Ispanak yerine de orta boy bir kabak yedim hep. Guzelce haslayil biraz zeytin yagi bol kirmizi biberle

Slm kizlar.dukanla 22kilo verdim kacamaklarim sonucu kilo geri aldim yarin baslamak istiyorum.koruma programi var mi? 13gun bitince ne yapiyorsunuz?
Merhaba hos geldin. Ben de djkaanla kilo verdim ama yarisini aldim.
Bu diyette koruma evresi yok. Dukandan farki su porsiyon hesabi var. Sinirli yemek yiyoruz. Diyet bittkten sonra elbette spor ve az yemeye ya da kendimizi dengelemeye calismaliyiz. Simdiden kolay gelsin

Kizlar bende baslamak istiyorum acil kilo vermm lazim tatliya cok duskunum nasil vaz gecicem bilmiyorm 1.68 boyndym 72 kiloyum sizce gercktn kalici faydasi olurmu diyet bittikten snra kiloyu fazlasiyla geri alirsam die korkuyrm

canım soracaklarımı sorayım..

Ispanağı nasıl yapıyorsun. Bir porsiyon dediği nekadar ayrıca... 200 gram biftek yada 200 gram tavuk ne kadara denk geliyor... haşlanmış yağsız balık yerine ne yiyosun yada nasıl yapıyosun tereyağlı falan diyo ya.... 100 gram yoğurt dediği bir çay bardağı falan mı.... yeşil salata yazıyor ya akşam yemeklerinde o bir tabak kadar mı oluyor.... 1 kesme şekeri kahveye atıyosun dimi.....

Sen ne kadar günde kaç kilo verdin. birde diyet biter bitmez mi alan yarısını geri alıyor

Bugün tartilmiyorum arkadaslar, dün aksam yemegi yerine gec vakitlerde cig köfteyedim😞 öyle böyle degil. Mide kücülünnce ondan midir nedir siginamadim aksam, bugün dikkat ederek yarin tekrar tartilacam insallah. Ben diyete harfiharfiyen uymuyorum%90 ama bu bile yetiyor bana

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Tsk ederim hosbuldum.dukanda guclendirmeyi tamamladiniz mi? O kadar sikildimki dukandan anlatamam dukan disi bi yemek yesem aninda + görüyorum.yarin basliyorum 5kilo fazlam var.

Tsk ederim hosbuldum.dukanda guclendirmeyi tamamladiniz mi? O kadar sikildimki dukandan anlatamam dukan disi bi yemek yesem aninda + görüyorum.yarin basliyorum 5kilo fazlam var.

kesinlikle ben dukandan sonra hiç yumurta yiyemiyordum. evet hepsini yaptım ama bitmesi için dua ettim resmen.
isveç diyet ile çok rahat verrsnz o 5 kiloyu. başarılar :)

1- ıspanağı iki kase olarak bır tencerede haşlıyorum çünkü suyunu salınca zaten bir kaselik bir şey kalıyor onun üzerine öğünümde domates varsa domates ekiyorum yoksa sade yiyorum yumurta varsa ıspanak domates ve iki yumurtalı yumurta yapıyorum canım.
2-kırmızı et yemiyorum ama tavuk gogus aldığımda genelde 2 li satılanlardan alıyorum üzerindeki gramın 400 420 olmasına özen göstererek o bir yarımı rahatlıkla yiyebiliyorum. ya da alırken kasap reyonundaki arkadaşlara her gögüsün 200 gram olarak ayarlanmasını söylerseniz onlarda yardımcı olabilir.
3-yağsız balık yerine balıkçımdan yağsız bir balık aldım 1 kere ama kokusu beni baydığından ton balığı aldım yağsız. ama tavsiyem taze balıktan yana daha tok tutmuştu beni.
4- yoğurtlarda küçük bir kase yiyorum ben 100 gram olarak hesaplamadm açıkçası 3 kaşık yoğurt koyuyorsam üzerine boolca yogurdun suyundan ekliyorum.
5-yeşil salata da marul dere otu nane ve yeşil biberden oluşan bir salata yapıyorum ben. üzerine biraz zeytin yağı bol kırmızı biber ekleyip yiyorum. önce bir tabak alıyorum baktım doymadıysam 30 dk bekliyorum hala tokluk hissetmediysem biraz daha yogurt yiyorum. ama akşam en geç 6.30 da akşam yemeğimi yiyiorum.
6- şekeri sevmem kahve çayda şeker kullanmadığımdan şekeri hiç kullanmadım açıkçası. ama kendi isteğine bağı ol kahveyi şekersz içemem dersen içine atarsın, yok ben şekerli sevmem ama tatlı isteğimi bastırsın dersen yanına kıtlama yiyebilirsn canım :)

inşallah faydam olmuştur. kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…