• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Ben tavuk yiyince alerji oluyorum artik.13 gunden sonra tekrar basa mi donuyoruz.12kiloyu ne kadar zamamda verdiniz

9 gunde verdim. Hayir arka arkaya yapilmasi onerilmiyor zaten ramazan basliyor. Ramazandan 2 3 gun sonra yaparsaniz olabilir ama. Ben oyle yapicm cunku

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

9 gunde verdim. Hayir arka arkaya yapilmasi onerilmiyor zaten ramazan basliyor. Ramazandan 2 3 gun sonra yaparsaniz olabilir ama. Ben oyle yapicm cunku

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba,

Normal beslenmeye başlayınca 1-2 kilosu geri alınıyor, değil mi? Çünkü diyet süresince zaten midemiz boş olduğu için normal yemeye başlayınca midemiz doluyor, vücudumuz biraz da su tutuyor. Bir kısmı doğal olarak geri alınır diye düşünüyorum :26:

Minnakayak canım ilk 3 gün sanırım stres yaratıyor sence bende o kadarı verebilir mıyım 75 el başladım tartışmadım ama sauna degisiklik hıssedıyor herkes bu arada ben ıp atlıyorum akşamları 40 dk yürüyorum

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba,

Normal beslenmeye başlayınca 1-2 kilosu geri alınıyor, değil mi? Çünkü diyet süresince zaten midemiz boş olduğu için normal yemeye başlayınca midemiz doluyor, vücudumuz biraz da su tutuyor. Bir kısmı doğal olarak geri alınır diye düşünüyorum :26:

Açıkçası şunu belirtmeliyim ki bu diyette şu kadar kilo verip sonrasında boş bırakıp yemek gibi bir planım yok hedefim 80 kilo benim 120 den bu kilolara düştüm. Benim için bu süreç devam ettiğinden diyet sonrasında da az ve sağlıklı beslenmeyi düşünüyüorum.
Şöyle söylemeliyim ki diyetin 4. gününden sonra ciddi anlamda bir iştahsızlık oldu bende. olan öğünleri de yiyememiştim. bu nedenle diyet sonrasında ilaki bir iki kilo oynar ama dediğim gibi çok çok fazla irade meselesi bu. az yemek gerek. süürekli bol su içmek gerek. her yazımda özellikle bahsediyorum diyet bittikten sonrada düzenli olarak yoğurt yemek gerek ve yoğurdun suyunu içmek gerekiyor. göbek yağlarında ciddi oranda faydalı oluyor çünkü.
İnşallah verilen kiloları koruyabileceğimiz bir irade nasip eder Rabbim bize.
kolay gelsin :):54:

Minnakayak canım ilk 3 gün sanırım stres yaratıyor sence bende o kadarı verebilir mıyım 75 el başladım tartışmadım ama sauna degisiklik hıssedıyor herkes bu arada ben ıp atlıyorum akşamları 40 dk yürüyorum

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim bldiğim bir insan hedef kilosuna ne kadar uzaksa o kadar hızlı kilo verdiğidir. Şöyle belirtmeliyim ki ben 120 kilo ve 1.74 boyundaym bölgesel bir kilo alımım yok bu açıdan şanslı sayılırım. Ama kilolu olmak çirkin bir görüntü haliyle. Benim hedef kilom yani olmam gereken kilom 70-75 arasıdır. bu nedenle tahminim şu ki 90 lara kadar hızlı bir düşüş yaşarım ama sonrasında ciddi bir duraksama yaşayacağımı düşünüyorum. bu şekilde kilo veren arkadaşlarım da var onlarda hedef kilolarına 15 kilo çok fazla yerinde sayıyorlar.Günde 300 gram verseler mutlu oluyorlardı. Bu yüzden hedef kilonla çok alakalı ama şu da var sonuçta bünye böyle bir diyetle lk kez karşılaşıyor bu yüzden ilk 5 kiloyu çok rahat verebilirsin sonraları biraz durabilir bende mesela en yüksek verdiğim kilo 2.600 oldu deli gibi ip atlayıp koşup mekik çekmiştim. içtiğim sularda cabası. ama ertesi gün 200 gram gidiyordu mesela. hedef kilon boy ve şu anki kilonla orantılı bir de benim bahsettiğim 100 ve üzeri kilolarda geçerli bir olgu.
:54::54:

Kizlar bugun benim 5.nci gunumdu. Hafta ici calisirken kolay oluyordu yogunluktan pek yemek yemeyi aramiyorsun. Cumartesi gunu iyi gecti zorlandim baya ama dayandim. Bugun sabah 1,5 kepekli tost yedim. Oglen bir meyve yedim ve aksamda tavuklu mantar sote yedim bir kepekli dilim. Esime yemek pisirieken neyse bugunde ben yiyim dedim. Ama az yedim. . 3 litreden fazla su ictim ve bugun alisveris yaptim esimle. 7 km yuruduk oglen.. Sizce kilo almismiyimdir sabah tartilicam. Ve ben anlamadigim 3.nci gun 84,5 gelmistim ertesi gun bir baktim 85 geldim. Su son 2 gunde hic kilo veremedim. Iki gun once ozel durum anlarsinizya basladii. Aceba onun yuzunden kilo vermemis olabilirmiyim. Ama ilk 3 gunde 3 kilo vermistim. Yarin tekrar ise baslicam insallah kilo veririm ya moral 0. Elbiselerimin icine giremiyorum artik. Cokta inanarak basladim ama sadece bugun bozdum. Ama abartmadan yedim. Dunde 130 kere ip atladim ve 30 mekik cektim. 4 litre su ictim buna ragmen kilo veremedim. Adet donemindenmidir sizce? Acil cevap verirseniz sevirinim..

Benimde Det donemin bugundu olmadım pkoluyum yavaş vermeninn o yuzden olduunu düşünüyprum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar bugun benim 5.nci gunumdu. Hafta ici calisirken kolay oluyordu yogunluktan pek yemek yemeyi aramiyorsun. Cumartesi gunu iyi gecti zorlandim baya ama dayandim. Bugun sabah 1,5 kepekli tost yedim. Oglen bir meyve yedim ve aksamda tavuklu mantar sote yedim bir kepekli dilim. Esime yemek pisirieken neyse bugunde ben yiyim dedim. Ama az yedim. . 3 litreden fazla su ictim ve bugun alisveris yaptim esimle. 7 km yuruduk oglen.. Sizce kilo almismiyimdir sabah tartilicam. Ve ben anlamadigim 3.nci gun 84,5 gelmistim ertesi gun bir baktim 85 geldim. Su son 2 gunde hic kilo veremedim. Iki gun once ozel durum anlarsinizya basladii. Aceba onun yuzunden kilo vermemis olabilirmiyim. Ama ilk 3 gunde 3 kilo vermistim. Yarin tekrar ise baslicam insallah kilo veririm ya moral 0. Elbiselerimin icine giremiyorum artik. Cokta inanarak basladim ama sadece bugun bozdum. Ama abartmadan yedim. Dunde 130 kere ip atladim ve 30 mekik cektim. 4 litre su ictim buna ragmen kilo veremedim. Adet donemindenmidir sizce? Acil cevap verirseniz sevirinim..

Meraba canım merak etme regl döneminden dolayı vucudun şişer ve kilo akmış gibi olursun. Rübol su içip egzersz yapmanda fayda var. Özellikle bu dönemde diyeti bozmamaya özen göster. Regl döneminden sonra toparlarsın
Moralini sakın bozma. Tam gaz devam bak 3 kilo vermişsin bile. Regl dönemin btsin nasılda güzel ve rahat kilo vericeksin. İnan sen sadece :nazar::54:

Ama oZamanda oruc geliyor. Nasil vericem. Aceba bu ozel donemden sonra fazlasini verebilirmiyim. Carsamba gunu biterim buyuk bir ihtimal.. Acil oruca kadar vermem lazim. Destegin icin sagol canim.. Cok iyi geldi bu bana..

[gunaydın kızlar bugun 6. gunum ve ıstahım tamamen kesılmıs durumda :) sakın vazgecmeyın sakın ısteyınce oluyor kac kılo verdım bılmıyorum yarın 1 hafta dolacak o zman tartılıp yazacagım ama 1 kılo bıle olsa ınanın cok kıymetlı benım ıcın ben 120 ıle basladım ve ısım ısvecle bıtmeyecek ama bır baslangıc oldugu kesın.kızlar bu arada nacızane bır tavsıye de bulunacagım bunu bende deneyecegım.ben bugune kadar spoır yapamadım ama kılo verıyorum tartılmasamda hıssettım bunu dıyorum kı ben her dıyette 2. haftadan sonra bunye o beslenmeyı alıskanlık halıne getırıyopr ve kılo verısı duruyor burada yazan bı cok arakadasımızın 2. hafta cok verememesının sebebı bence budur vucudu sasırtmak adına ben ılk hafta yatmayı tercıh ettım yanı spor yapmadım cunku vucut nasıl olsa alıskın olmadıgı bu beslenmeye tepkı verecektı ve verdı de sım dı ıkıncı hafta duraksamaya gecmemek adına spora baslayacagım sızede tavsıyem budur ılk hafta spor yapanlar ıcın ıse dozu artırın derım tartısmaya acık bır konu bu benım ılk aklıma gelen ve mantıklı bulduıgum sey deneyımlı arkadasların ve herkesın fıkrını beklıyorum ve sevgılı mınnakayak cıgım bu dıyetten sonra dukanı denemek oıstıyorum bana yardımcı olurm usun acaba :17:

bu arada yazmayı unuttum aramıza yenı katılan arkadaslara da hos geldınız dıyorum sorusu olan buyursun sorsun yardıma hazırım hep destek tam destek :52:
tsk ederim ilginize.kahvemi ictim basladim.1. Gunum bismillah.ben ogun aralarinda caysiz duramam.sekersiz 1 bardak icsem olurmu?bi de 200gr nasil hesaplayacam?

cnm gıttım 1 kılo tavuk göğüs ıstıyorum dedım ama 200 gr 200 gr ayarlansın dedım saolsun ayarladılar oyle yapabılırsın cnm ama aldıysan tartma sansın yoksa eger 1 kılo gogusu 5 esıt parcaya bol kendın

ben cay ıcmeyen bırısıyım o yuzden zorluk yasamadım dıyette ıcılmesı onerılmıyor ancak senı zorlayacaksa eger sekerısz lımonlu ve acık bır cayın zararı olmaz ama 2 bardagı gecme derım cnm buradakı bı cok kısı harfıyen uyamıyor dıyete mutlaka bısey ıcen oluyor :D ben ıcmedım ama sen ıcebılırsın cnm

Merhaba kızlar bende yarın itibarıyla bu diyete başlıcam ama ıspanak yerine kuzukulağı marul gibi yeşillikler yesem olmaz mı :26::26::26: Ayrıca bu diyetin yanında akşamları içtiğim çayıma devam etmek istiyorum sindirim sıkıntım var çünkü..
Bahsettiğim çay:
1 limon
1 elma
1 çubuk tarçın
5-6 karanfil
1 lt su
kaynatıp içiyoruz.

Birde yürüyüşedevam etcem inşallah iyi olur..

Back
X