- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #8.981
Tombıssss 4. Gundekı aksam ogununde 2 dılım portakal meselesını nasıl hallettın cnm sen bı cevaplarmısın rıca etsem kafam karıstı
sevgılı mınnakayakak cok sevındım ınan bana Allah nazardan saklasın dıyelım:) ben de 120 ıle basladım bugun 2. gunum doldu hayrlısıyla ama tartılmadım 1 hafta dolunca tartılıcam.dıyete uyuyorum sadece 2 gundur seker kullanmadım ama bu aksam 2 tatlı kasıgı muhallebı yedım napayım ıhtıyacım vardı ama bugun ne kek ne borek ne coreklere dırendım bı bılsen ::18: yalnız ben spor yapamıyorum sen ne yapıyorsun spor olarak bana bıraz taktık ve gaz versen burası cok sıcaK mayıssıyorum resmenıcem ama dukan bana karısık geldı belkı bılgı almama yardım edersın dıyorum herkese hayırlı kandıller dılerım mınnakayak basta olmak uzere butun tombıslerım deneyımlerınızı paylasın lutfen cesaret lazım bıze
Kızlar ıspanağın yerine ne yiyebilirz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar bugun cok zorlanıyorum 2 gun hıssetmedım desem yerı ama bugun cok halsızım mıdem bulanıyor basım agrıyor lutfen destekkkkk:18:
sevda ozel sms atamıyorum nasıl gecıyor dıyet bugun ne yıyceksın yanı 2 dılım portakal olayı kafamı karıstrdı :18:
Minnayak senin nasıl gidiyor bende dalgınlık yaptı resmen 2.gun bıtıyo ıste sen napıyosun
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?