Kizlar bugun benim 5.nci gunumdu. Hafta ici calisirken kolay oluyordu yogunluktan pek yemek yemeyi aramiyorsun. Cumartesi gunu iyi gecti zorlandim baya ama dayandim. Bugun sabah 1,5 kepekli tost yedim. Oglen bir meyve yedim ve aksamda tavuklu mantar sote yedim bir kepekli dilim. Esime yemek pisirieken neyse bugunde ben yiyim dedim. Ama az yedim. . 3 litreden fazla su ictim ve bugun alisveris yaptim esimle. 7 km yuruduk oglen.. Sizce kilo almismiyimdir sabah tartilicam. Ve ben anlamadigim 3.nci gun 84,5 gelmistim ertesi gun bir baktim 85 geldim. Su son 2 gunde hic kilo veremedim. Iki gun once ozel durum anlarsinizya basladii. Aceba onun yuzunden kilo vermemis olabilirmiyim. Ama ilk 3 gunde 3 kilo vermistim. Yarin tekrar ise baslicam insallah kilo veririm ya moral 0. Elbiselerimin icine giremiyorum artik. Cokta inanarak basladim ama sadece bugun bozdum. Ama abartmadan yedim. Dunde 130 kere ip atladim ve 30 mekik cektim. 4 litre su ictim buna ragmen kilo veremedim. Adet donemindenmidir sizce? Acil cevap verirseniz sevirinim..