Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

süper tebrik ederim ben de seni

hımm anladım canım

yavv ben kahvaltısızlığı göze aldım sevdamda 13 gün yulafsızlığı göze alacak sonu harika olacakk

ben yulafsız yaşayamammmmmmmm dermişim .süper sonuçlar vallahi . bunlar ikinize

.

13 günlük bir diyet aslında .ben şunu iyice bir araştırayım olmadı bende başlarım .ama pazartesi ...

.

ahahah canım ptesi başlama salı başla bence bi uğursuzluk olmasın

işin şakası kuzum başlada ne zaman başlarsan başla

biz yine ısrarcım olmayalım kafana yatarsa başlarsın

ahahah canım ptesi başlama salı başla bence bi uğursuzluk olmasın

işin şakası kuzum başlada ne zaman başlarsan başla

biz yine ısrarcım olmayalım kafana yatarsa başlarsın

tamam canım diyete dair soracakların olursa mesajlaşırız da...ne de olsa 5 gündür bu diyetle uğraşıyorum

pazartesi işin şakası da yuzeycim .lucim az önce ben sana özelden yazdım ama gitmemiş sanırım.bu sabah kahvaltımı yaptım bu gün araştırıp iyice öğreneyim yarında başlarım yapabileceğime inanırsam.

.

tamam canım önemli olan sensin

Kilo problemi yaşayan herkes başlasın bu diyete hiç bişey için gec değil kızlarrr :))))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım sen kaç kilo verdin ? Göremedim ben

eski seyi kopyledim cnm bak aşağıda

Kızlar Günaydın bende bildirimimi yapayımm listemizi düzenlemeye başlayalım

Diyette ki gün :
3.günüm
Başlangıç kilom :
61,3
Bugünkü kilom :
59,7

Çokkkkkkk mutluuuuu musmutluyummmmmm

hadi sizlerde bildirinde dahada neşelenelim

Süpersin zeyy maşallahh tatlımmmm 👯👯👯👯

kızlar ben isveçi 6.gün yarın itibarıyle bırakıyorum...hem hedefime çok az kalması hem de 7.gün mahrumiyetini kendime ve eşime haftasonu ızdırabı olarak yaşatmamak için...artık korumaya ve sabitlemeye geçeceğim bir süre...ara ara gelir bakarım sizlere...herkese kolaylıklar dilerim...çok şükür 6 ları görüp direnç noktalarımdan birini daha kırmış bulunmaktayım...2. hafta aynı ızdırabı çektirmeyeceğim kendime...öptüm hepiniziii

Ay gercekten mi .. Olsun cnm sen kendini nasıl iyi hissedeceksen o sekilde yap arada uğra ama yanımıza :)))

Günaydınlaaaaarrr :)

Diyetin 4.günündeyim.
başlangıç kg :74,6
bu sabah kg :72.1
giden 2,5 kg
öncelikle hepimizi tebrik ediyorum
durmak yok yola devam
kızlar ben haşlanmış ıspanakı sade yiyemiyorum yoğurtla yiyorum napiyim başka türlü gitmez
bugünde öğle ve akşamın yerini değiştiriyorum. başka türlü bugünü atlatamam sanırım

hedefine yaklaştıysan ve bunu gerçekten istiyorsan tabiki sen bilirsin canım ama nacizane fikrim devam et yolu yarıladın devamını getir derim canım

ewet ewet diyet bittiğinde inşallah çok çok mutlu olacağız

ohhhh gitsin kg lar :)

harikasın canım tebriklerrrrr

daha nice kilo vermelere ama sağlıklaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…