- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #8.541
harikasın canım tebriklerrrrr
daha nice kilo vermelere ama sağlıklaaa
kızlarrr günaydınlarr, dışarıda hava harika, beni çağırıyor... az sonra sporumu yapmaya gideceğim kendimi gayet iyi hissetmekteyim. bugün 5. günüm ve giden 1,5 kg oldu bende, lakin çok mutluyum...çünkü aylardır diyetteyim ve vücudumda ödem su yok, giden direkt yağdır... spor ile birlikte bu hafta çok sıkılaştığımı farkettim...ayrıca uzun yıllardan sonra 6 lı rakamları görmek muhteşemdi... hepinize keyifli bir gün dilerim...bugün itibariyle kilom 69,5 dur...
Kızlar Günaydın bende bildirimimi yapayımm listemizi düzenlemeye başlayalım
Diyette ki gün : 3.günüm
Başlangıç kilom : 61,3
Bugünkü kilom : 59,7
Çokkkkkkk mutluuuuu musmutluyummmmmm
hadi sizlerde bildirinde dahada neşelenelim
Günaydınlaaaaarrr :)
Diyetin 4.günündeyim.
başlangıç kg :74,6
bu sabah kg :72.1
giden 2,5 kg
öncelikle hepimizi tebrik ediyorum
durmak yok yola devam
kızlar ben haşlanmış ıspanakı sade yiyemiyorum yoğurtla yiyorum napiyim başka türlü gitmez
bugünde öğle ve akşamın yerini değiştiriyorum. başka türlü bugünü atlatamam sanırım
hedefine yaklaştıysan ve bunu gerçekten istiyorsan tabiki sen bilirsin canım ama nacizane fikrim devam et yolu yarıladın devamını getir derim canım
ewet ewet diyet bittiğinde inşallah çok çok mutlu olacağız
ohhhh gitsin kg lar :)
kizlar cok ama cok mutluyumhemen kac kilo oldugumu yazayimm
baslangic :86
bugun 4.gunum ve 3 gun sonunda hazirr olun tammmmmmmmmmmmm 3 kilo vermisim yani 83 um ollleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:119::119::119::119::119:
hepinizi tebrik ediyorum kizlar harikasinizzz
Ve 5. Gün. Başlangıç 68.6, 5. gün 65.3 (ama regl olduğum için dünle sadece 200 gr fark var bence yani inşallah)
Kızlarrrr
Herkes bugün kaçıncı gününde ise ve bugün kaç kilo ise ,kaç kilo ile başladıysa, kaç kilo verdiyse hepsi aşağıda yer alıyor.
Evet motivasyonumuz tavan yapsın bakalım
Buyrun tablomuzz
Eki Görüntüle 1076358
ellerine sağlık zeyimmmm...asmiincim tebrikler tatlım şahane vermişsin :) herkesi tebrik ederim kızlaar
ellerine sağlık zeyimmmm...asmiincim tebrikler tatlım şahane vermişsin :) herkesi tebrik ederim kızlaar
Kızlarrrr
Herkes bugün kaçıncı gününde ise ve bugün kaç kilo ise ,kaç kilo ile başladıysa, kaç kilo verdiyse hepsi aşağıda yer alıyor.
Buyrun tablomuzz
Eki Görüntüle 1076358
devamı gelsin inşallah vedalaşlım bu kg lar la
hepinizi tebrik ediyorum kizlar harikasinizzz
Kızlarrrrrr 4. Gündee Bittiiiiiiii ayy çok mutluyum inanılmaz inşallahtartıya çıkıncada mutlu oluruz kaldı son 8 :)))
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlarrrr
Buyrun tablomuzz
Eki Görüntüle 1076358
Bravo kızlar hepinizi kutluyorumbende diyetimiz sonlandıracağım zaman bu dıyetı yapıp kâra geçeceğim
kızlarr müthiş olmuş buu tebrikler teker teker hepinizeee.gitsin dönüşü olmasın kilolarınn
evet ben o 4.gündeyim. itiraf ediyorum 2 dilim portakal yerine 1 portakal yedim yoksa dayanamazdım sabahki ekmeği yemedim onun yerine sayıyorum olmaz mı ya :26::26::26::26::26:en zoru 4. gün ya bunu bitirdiysen diyetide bitirdin süperr
kızlar çok teşekkür ederiz
inşallah gidişi olur dönüşü olmaz bu kiloların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?