• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

bugünüde atlattık a kızlarrr... yarın 5.gün...bakalım ne çıkacak bahtımıza tartıda :P çok iyi gidiyor maşallah... kendimi dinç ve tok hissediyorum bu akşam ödem söktürücü ne varsa deneyip yatıp sabah kuş gibi hafif kalkmayı planlıyorum...şimdiden kolay gelsin hepimize, iyi şanslar:16::16::16:

Ayyy inşallah canımm yarın süper bi gün olsun bizim için :))) bende kendimi çok mutlu ve dinç hissediyorum allah bozmasın bence bunyemiz diyete alıştı artık ve zaten 3. Günden sonra alısıyormuş sadece 7. Gün biraz zorlayıcı gibi akşam yemeği yokk malesef ama belkide biz zorlanmayız iyice alışmış oluruz ;)))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar alışverişimi yaptım yarın başlıyorum ben de.daha önce denemiştim 4.günde bırakmıştım sınav öncesine gelmişti.şimdi herşeyi ayarladım umarım sonunu getiririm:1::1:

Aramıza hoş geldin canımmm :)))

Merhaba arkadaşlar, beni de aranıza alır mısınız lütfen. İki hafta önce bu diyete başladım ve 4 gün yapabildim. 4 günde 3,5 kilo verdim. Şimdi yarın tekrar başlamak istiyorum. Kilom 65 şu anda, buraya yazarsam motive olabilirim diye düşündüm. Bir a sonra oğullarımın sünnet düğünü var, inşallah verebilirim:(

Merhaba arkadaşlar, beni de aranıza alır mısınız lütfen. İki hafta önce bu diyete başladım ve 4 gün yapabildim. 4 günde 3,5 kilo verdim. Şimdi yarın tekrar başlamak istiyorum. Kilom 65 şu anda, buraya yazarsam motive olabilirim diye düşündüm. Bir a sonra oğullarımın sünnet düğünü var, inşallah verebilirim:(

Hoşgeldin canımmm yarın tüm yediklerini içriklerini bizimle paylaş ;) hep birlikte yüksek motivasyonla eriyelimmm :))))

kızlarrr günaydınlarr, dışarıda hava harika, beni çağırıyor... az sonra sporumu yapmaya gideceğim kendimi gayet iyi hissetmekteyim. bugün 5. günüm ve giden 1,5 kg oldu bende, lakin çok mutluyum...çünkü aylardır diyetteyim ve vücudumda ödem su yok, giden direkt yağdır... spor ile birlikte bu hafta çok sıkılaştığımı farkettim...ayrıca uzun yıllardan sonra 6 lı rakamları görmek muhteşemdi... hepinize keyifli bir gün dilerim...bugün itibariyle kilom 69,5 dur...:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

kızlarrr günaydınlarr, dışarıda hava harika, beni çağırıyor... az sonra sporumu yapmaya gideceğim kendimi gayet iyi hissetmekteyim. bugün 5. günüm ve giden 1,5 kg oldu bende, lakin çok mutluyum...çünkü aylardır diyetteyim ve vücudumda ödem su yok, giden direkt yağdır... spor ile birlikte bu hafta çok sıkılaştığımı farkettim...ayrıca uzun yıllardan sonra 6 lı rakamları görmek muhteşemdi... hepinize keyifli bir gün dilerim...bugün itibariyle kilom 69,5 dur...:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

.günaydınlarrrrrrr

tebrikler bebeğim tekrardannn

sevdamm canım hoşgelsinnnn

Kızlar Günaydın bende bildirimimi yapayımm listemizi düzenlemeye başlayalım

Diyette ki gün :
3.günüm
Başlangıç kilom :
61,3
Bugünkü kilom :
59,7 :nazar:

Çokkkkkkk mutluuuuu musmutluyummmmmm

hadi sizlerde bildirinde dahada neşelenelim

Diyette ki gün :
3.günüm
Başlangıç kilom :
61,3
Bugünkü kilom :

hoşbuldum canım benim. kız maşallah valla :nazar::nazar::nazar:bu isveç diyetinin bayağı faydası var desene.

.

Diyette ki gün :
3.günüm
Başlangıç kilom :
61,3
Bugünkü kilom :

tebrik ederim zeyimmm, azmin sonu budur işteee :))))

Canım tebrik ederim süpersinnn hemen bende ölçülüp yazıyorum. Çok heycanlıyımmm :))))

hoşbuldum canım benim. kız maşallah valla :nazar::nazar::nazar:bu isveç diyetinin bayağı faydası var desene.

.

tebrik ederim zeyimmm, azmin sonu budur işteee :))))

kızlar çokkkkk teşekkür ederim

sizlerin desteğinide asla unutamam tabi eşiminde

İnşallah sağlıkla hedefimize ulaşır hepimiz mezun oluruzda farklı seyler konuşuyor oluruzz :52::52:

Lucimm bende seni çok tebrik ediyorum sende ne zamandır istediğin rakamlara düştün hemde regl öncesi olmana rağmen

Birlikte yola devam :34::34::34: sonunda fıstıklı kadayıf var nede olsaa :60::60::60::60:

sevdacım neden böyle oldu canım yanlış hatılamıyorsam regl oldun dimi

Sende gel başla bizimle olmazmı gamzeyede söyledik ama net cevap vermedi hem siz ikiniz başlarsanız daha ii olur hem burda hem komsu olarak

destek açısından güzel olur bence

Kızlarrrr süperizzzz bizzz.. Bende 1,7 gram vermişim ve eminim buna benimkide odem değildi çunku haftalardır diyetteyim bi sürü diyet denemiştim dukan karatay gibi ve ara ara yürüyüşlerle birlikte :) çok mutluyum ve henuz 5. Gün Yeni başlıyoken demekki diyet bitimi bizi daha mutlu edecek, kaç kilo verirsem vereyim kar kardır ve sonuc olarak ödem gitmedikten sonra benim için mutluluktur:))

canım benim elbette başla senide hemen listeye eklerizz

motivasyon desen bizde zaten sen azimli ol yeter

Canım tebrik ederim süpersinnn hemen bende ölçülüp yazıyorum. Çok heycanlıyımmm :))))

merakla bekliyoruz :52::52::52:

kızlar çokkkkk teşekkür ederim

sizlerin desteğinide asla unutamam tabi eşiminde

İnşallah sağlıkla hedefimize ulaşır hepimiz mezun oluruzda farklı seyler konuşuyor oluruzz :52::52:

Lucimm bende seni çok tebrik ediyorum sende ne zamandır istediğin rakamlara düştün hemde regl öncesi olmana rağmen

Birlikte yola devam :34::34::34: sonunda fıstıklı kadayıf var nede olsaa :60::60::60::60:

sevdacım neden böyle oldu canım yanlış hatılamıyorsam regl oldun dimi

Sende gel başla bizimle olmazmı gamzeyede söyledik ama net cevap vermedi hem siz ikiniz başlarsanız daha ii olur hem burda hem komsu olarak

destek açısından güzel olur bence

canım gamze çalışıyor ya yoğun hem de akşam okul var o şu an zor olur öğle yemeğimi okulda yediğim için ne çıkarsa onu yiyorum tatilde yaparım ben dedi... ama sevdam katılabilir bize de, o da yulafsız nasıl durur bilemem :):16::16::16: benim bile gözümde tütüyor yulaf...

Kızlarrrr süperizzzz bizzz.. Bende 1,7 gram vermişim ve eminim buna benimkide odem değildi çunku haftalardır diyetteyim bi sürü diyet denemiştim dukan karatay gibi ve ara ara yürüyüşlerle birlikte :) çok mutluyum ve henuz 5. Gün Yeni başlıyoken demekki diyet bitimi bizi daha mutlu edecek, kaç kilo verirsem vereyim kar kardır ve sonuc olarak ödem gitmedikten sonra benim için mutluluktur:))

harikasın cnmmm hadi gözün aydın tebrik ederim

şimdi daha fazla azimle yola devammmmm :52::52:
:52:

Back
X