• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlarrrr süperizzzz bizzz.. Bende 1,7 gram vermişim ve eminim buna benimkide odem değildi çunku haftalardır diyetteyim bi sürü diyet denemiştim dukan karatay gibi ve ara ara yürüyüşlerle birlikte :) çok mutluyum ve henuz 5. Gün Yeni başlıyoken demekki diyet bitimi bizi daha mutlu edecek, kaç kilo verirsem vereyim kar kardır ve sonuc olarak ödem gitmedikten sonra benim için mutluluktur:))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

süper tebrik ederim ben de seni:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

canım gamze çalışıyor ya yoğun hem de akşam okul var o şu an zor olur öğle yemeğimi okulda yediğim için ne çıkarsa onu yiyorum tatilde yaparım ben dedi... ama sevdam katılabilir bize de, o da yulafsız nasıl durur bilemem :):16::16::16: benim bile gözümde tütüyor yulaf...

hımm anladım canım

yavv ben kahvaltısızlığı göze aldım sevdamda 13 gün yulafsızlığı göze alacak sonu harika olacakk

kızlar çokkkkk teşekkür ederim

sizlerin desteğinide asla unutamam tabi eşiminde

İnşallah sağlıkla hedefimize ulaşır hepimiz mezun oluruzda farklı seyler konuşuyor oluruzz :52::52:

Lucimm bende seni çok tebrik ediyorum sende ne zamandır istediğin rakamlara düştün hemde regl öncesi olmana rağmen

Birlikte yola devam :34::34::34: sonunda fıstıklı kadayıf var nede olsaa :60::60::60::60:

sevdacım neden böyle oldu canım yanlış hatılamıyorsam regl oldun dimi

Sende gel başla bizimle olmazmı gamzeyede söyledik ama net cevap vermedi hem siz ikiniz başlarsanız daha ii olur hem burda hem komsu olarak

destek açısından güzel olur bence

canım gamze çalışıyor ya yoğun hem de akşam okul var o şu an zor olur öğle yemeğimi okulda yediğim için ne çıkarsa onu yiyorum tatilde yaparım ben dedi... ama sevdam katılabilir bize de, o da yulafsız nasıl durur bilemem :):16::16::16: benim bile gözümde tütüyor yulaf...

ben yulafsız yaşayamammmmmmmm :1::1::1::1: dermişim .süper sonuçlar vallahi .:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: bunlar ikinize

.

13 günlük bir diyet aslında .ben şunu iyice bir araştırayım olmadı bende başlarım .ama pazartesi ...:1::1::1::1:

.

ahahah canım ptesi başlama salı başla bence bi uğursuzluk olmasın :60::60::60:

işin şakası kuzum başlada ne zaman başlarsan başla

biz yine ısrarcım olmayalım kafana yatarsa başlarsın

ahahah canım ptesi başlama salı başla bence bi uğursuzluk olmasın :60::60::60:

işin şakası kuzum başlada ne zaman başlarsan başla

biz yine ısrarcım olmayalım kafana yatarsa başlarsın

tamam canım diyete dair soracakların olursa mesajlaşırız da...ne de olsa 5 gündür bu diyetle uğraşıyorum

pazartesi işin şakası da yuzeycim .lucim az önce ben sana özelden yazdım ama gitmemiş sanırım.bu sabah kahvaltımı yaptım bu gün araştırıp iyice öğreneyim yarında başlarım yapabileceğime inanırsam.

.

pazartesi işin şakası da yuzeycim .lucim az önce ben sana özelden yazdım ama gitmemiş sanırım.bu sabah kahvaltımı yaptım bu gün araştırıp iyice öğreneyim yarında başlarım yapabileceğime inanırsam.

.

tamam canım önemli olan sensin

Kilo problemi yaşayan herkes başlasın bu diyete hiç bişey için gec değil kızlarrr :))))

Canım sen kaç kilo verdin ? Göremedim ben

eski seyi kopyledim cnm bak aşağıda

Kızlar Günaydın bende bildirimimi yapayımm listemizi düzenlemeye başlayalım

Diyette ki gün :
3.günüm
Başlangıç kilom :
61,3
Bugünkü kilom :
59,7 :nazar:

Çokkkkkkk mutluuuuu musmutluyummmmmm

hadi sizlerde bildirinde dahada neşelenelim

eski seyi kopyledim cnm bak aşağıda

Diyette ki gün :
3.günüm
Başlangıç kilom :
61,3
Bugünkü kilom :

Süpersin zeyy maşallahh tatlımmmm 👯👯👯👯

kızlar ben isveçi 6.gün yarın itibarıyle bırakıyorum...hem hedefime çok az kalması hem de 7.gün mahrumiyetini kendime ve eşime haftasonu ızdırabı olarak yaşatmamak için...artık korumaya ve sabitlemeye geçeceğim bir süre...ara ara gelir bakarım sizlere...herkese kolaylıklar dilerim...çok şükür 6 ları görüp direnç noktalarımdan birini daha kırmış bulunmaktayım...2. hafta aynı ızdırabı çektirmeyeceğim kendime...öptüm hepiniziii:33:

kızlar ben isveçi 6.gün yarın itibarıyle bırakıyorum...hem hedefime çok az kalması hem de 7.gün mahrumiyetini kendime ve eşime haftasonu ızdırabı olarak yaşatmamak için...artık korumaya ve sabitlemeye geçeceğim bir süre...ara ara gelir bakarım sizlere...herkese kolaylıklar dilerim...çok şükür 6 ları görüp direnç noktalarımdan birini daha kırmış bulunmaktayım...2. hafta aynı ızdırabı çektirmeyeceğim kendime...öptüm hepiniziii:33:

Ay gercekten mi .. Olsun cnm sen kendini nasıl iyi hissedeceksen o sekilde yap arada uğra ama yanımıza :)))

Günaydınlaaaaarrr :)

Diyetin 4.günündeyim.
başlangıç kg :74,6
bu sabah kg :72.1
giden 2,5 kg
öncelikle hepimizi tebrik ediyorum :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
durmak yok yola devam
kızlar ben haşlanmış ıspanakı sade yiyemiyorum yoğurtla yiyorum napiyim başka türlü gitmez
bugünde öğle ve akşamın yerini değiştiriyorum. başka türlü bugünü atlatamam sanırım

hedefine yaklaştıysan ve bunu gerçekten istiyorsan tabiki sen bilirsin canım ama nacizane fikrim devam et yolu yarıladın devamını getir derim canım

Kızlarrrr süperizzzz bizzz.. Bende 1,7 gram vermişim ve eminim buna benimkide odem değildi çunku haftalardır diyetteyim bi sürü diyet denemiştim dukan karatay gibi ve ara ara yürüyüşlerle birlikte :) çok mutluyum ve henuz 5. Gün Yeni başlıyoken demekki diyet bitimi bizi daha mutlu edecek, kaç kilo verirsem vereyim kar kardır ve sonuc olarak ödem gitmedikten sonra benim için mutluluktur:))

ewet ewet diyet bittiğinde inşallah çok çok mutlu olacağız :52::52::52::52::52:

Diyette ki gün :
3.günüm
Başlangıç kilom :
61,3
Bugünkü kilom :

ohhhh gitsin kg lar :):21::21::21::21::21::21::21:

Günaydınlaaaaarrr :)

Diyetin 4.günündeyim.
başlangıç kg :74,6
bu sabah kg :72.1
giden 2,5 kg
öncelikle hepimizi tebrik ediyorum :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
durmak yok yola devam
kızlar ben haşlanmış ıspanakı sade yiyemiyorum yoğurtla yiyorum napiyim başka türlü gitmez
bugünde öğle ve akşamın yerini değiştiriyorum. başka türlü bugünü atlatamam sanırım

hedefine yaklaştıysan ve bunu gerçekten istiyorsan tabiki sen bilirsin canım ama nacizane fikrim devam et yolu yarıladın devamını getir derim canım

ewet ewet diyet bittiğinde inşallah çok çok mutlu olacağız :52::52::52::52::52:

ohhhh gitsin kg lar :):21::21::21::21::21::21::21:

harikasın canım tebriklerrrrr

daha nice kilo vermelere ama sağlıklaaa :46::46::46:

Son düzenleme:
Back
X