• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Evet kızlarr sadece mkbule ve asminn kaldı onlarda bildirimi tamamlaynıca listeyi yayınlıcam hazır olunnnn

eserlerimizi görmeye az kaldııı :52::52:
[TABLE="width: 100"]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

harikasın canım tebriklerrrrr

daha nice kilo vermelere ama sağlıklaaa :46::46::46:

Tesekkurler tatlim sadece spor ve diyet sagliksiz degildir ya :)))))
Spora bir kac gun ara vericem
Benim bel cevremde bolgesel sorunlarim var evde mekik cekip masaj aletiyle deniycem bir kac gun bakalim ayni performans olacakmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kizlar cok ama cok mutluyum:21::21::21::21: hemen kac kilo oldugumu yazayimm

baslangic :86
bugun 4.gunum ve 3 gun sonunda hazirr olun tammmmmmmmmmmmm 3 kilo vermisim yani 83 um ollleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:72::nazar::119::119::119::119::119:

kızlarrr günaydınlarr, dışarıda hava harika, beni çağırıyor... az sonra sporumu yapmaya gideceğim kendimi gayet iyi hissetmekteyim. bugün 5. günüm ve giden 1,5 kg oldu bende, lakin çok mutluyum...çünkü aylardır diyetteyim ve vücudumda ödem su yok, giden direkt yağdır... spor ile birlikte bu hafta çok sıkılaştığımı farkettim...ayrıca uzun yıllardan sonra 6 lı rakamları görmek muhteşemdi... hepinize keyifli bir gün dilerim...bugün itibariyle kilom 69,5 dur...:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Kızlar Günaydın bende bildirimimi yapayımm listemizi düzenlemeye başlayalım

Diyette ki gün :
3.günüm
Başlangıç kilom :
61,3
Bugünkü kilom :
59,7 :nazar:

Çokkkkkkk mutluuuuu musmutluyummmmmm

hadi sizlerde bildirinde dahada neşelenelim

Günaydınlaaaaarrr :)

Diyetin 4.günündeyim.
başlangıç kg :74,6
bu sabah kg :72.1
giden 2,5 kg
öncelikle hepimizi tebrik ediyorum :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
durmak yok yola devam
kızlar ben haşlanmış ıspanakı sade yiyemiyorum yoğurtla yiyorum napiyim başka türlü gitmez
bugünde öğle ve akşamın yerini değiştiriyorum. başka türlü bugünü atlatamam sanırım

hedefine yaklaştıysan ve bunu gerçekten istiyorsan tabiki sen bilirsin canım ama nacizane fikrim devam et yolu yarıladın devamını getir derim canım

ewet ewet diyet bittiğinde inşallah çok çok mutlu olacağız :52::52::52::52::52:

ohhhh gitsin kg lar :):21::21::21::21::21::21::21:

hepinizi tebrik ediyorum kizlar harikasinizzz:46::46::46::46::46::nazar::nazar::72::72:

kizlar cok ama cok mutluyum:21::21::21::21: hemen kac kilo oldugumu yazayimm

baslangic :86
bugun 4.gunum ve 3 gun sonunda hazirr olun tammmmmmmmmmmmm 3 kilo vermisim yani 83 um ollleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:72::nazar::119::119::119::119::119:

Süper tatlımm tam gaz devammmm oleyyyyy :)))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlarrrr

Herkes bugün kaçıncı gününde ise ve bugün kaç kilo ise ,kaç kilo ile başladıysa, kaç kilo verdiyse hepsi aşağıda yer alıyor.

Evet motivasyonumuz tavan yapsın bakalım

Buyrun tablomuzz :nazar::nazar::nazar:

$ilk bildirim tablosu.webp

Son düzenleme:
Kızlarrrr

Herkes bugün kaçıncı gününde ise ve bugün kaç kilo ise ,kaç kilo ile başladıysa, kaç kilo verdiyse hepsi aşağıda yer alıyor.

Eki Görüntüle 1076358

ellerine sağlık zeyimmmm...asmiincim tebrikler tatlım şahane vermişsin :) herkesi tebrik ederim kızlaar

Kızlarrrr

Eki Görüntüle 1076358

kızlarr müthiş olmuş buu tebrikler teker teker hepinizeee.gitsin dönüşü olmasın kilolarınn:46::46:

Kızlar merhaba, bugün ilk günüm. Gayet iyi gidiyor. Öğle yemeği ıspanak yerine semizotu yedim sadece. Akşamda biftek yerine ızgara köfte yiyeceğim. Parça et yiyemiyorum maalesef. Bu şekilde de işe yarayacağını düşünüyorum. Bir de gün boyu içtiğim suyun içine karbonat ekliyorum. Bakalım yarın sabah kaç çıkacağım:)

Back
X