- 11 Şubat 2009
- 248
- 20
- 118
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #8.501
bugünüde atlattık a kızlarrr... yarın 5.gün...bakalım ne çıkacak bahtımıza tartıdaçok iyi gidiyor maşallah... kendimi dinç ve tok hissediyorum bu akşam ödem söktürücü ne varsa deneyip yatıp sabah kuş gibi hafif kalkmayı planlıyorum...şimdiden kolay gelsin hepimize, iyi şanslar
Afiyet ılsun cnm kolay gelsin ve tez gitsin kiloların :) listen harika ve çok sağlıklı karatay tarzıbende bu diyeti bitireyim senin listen tarzı
Teşekkür ederim diyet gerçekten çok iyi de irademe sahip olabilirsem bakalım:18:
kızlar alışverişimi yaptım yarın başlıyorum ben de.daha önce denemiştim 4.günde bırakmıştım sınav öncesine gelmişti.şimdi herşeyi ayarladım umarım sonunu getiririm
Merhaba arkadaşlar, beni de aranıza alır mısınız lütfen. İki hafta önce bu diyete başladım ve 4 gün yapabildim. 4 günde 3,5 kilo verdim. Şimdi yarın tekrar başlamak istiyorum. Kilom 65 şu anda, buraya yazarsam motive olabilirim diye düşündüm. Bir a sonra oğullarımın sünnet düğünü var, inşallah verebilirim
.günaydınlarrrrrrr
kızlarrr günaydınlarr, dışarıda hava harika, beni çağırıyor... az sonra sporumu yapmaya gideceğim kendimi gayet iyi hissetmekteyim. bugün 5. günüm ve giden 1,5 kg oldu bende, lakin çok mutluyum...çünkü aylardır diyetteyim ve vücudumda ödem su yok, giden direkt yağdır... spor ile birlikte bu hafta çok sıkılaştığımı farkettim...ayrıca uzun yıllardan sonra 6 lı rakamları görmek muhteşemdi... hepinize keyifli bir gün dilerim...bugün itibariyle kilom 69,5 dur...
.günaydınlarrrrrrr
Kızlar Günaydın bende bildirimimi yapayımm listemizi düzenlemeye başlayalım
Diyette ki gün : 3.günüm
Başlangıç kilom : 61,3
Bugünkü kilom : 59,7
Çokkkkkkk mutluuuuu musmutluyummmmmm
hadi sizlerde bildirinde dahada neşelenelim
Kızlar Günaydın bende bildirimimi yapayımm listemizi düzenlemeye başlayalım
Diyette ki gün : 3.günüm
Başlangıç kilom : 61,3
Bugünkü kilom : 59,7
Çokkkkkkk mutluuuuu musmutluyummmmmm
hadi sizlerde bildirinde dahada neşelenelim
kızlarrr günaydınlarr, dışarıda hava harika, beni çağırıyor... az sonra sporumu yapmaya gideceğim kendimi gayet iyi hissetmekteyim. bugün 5. günüm ve giden 1,5 kg oldu bende, lakin çok mutluyum...çünkü aylardır diyetteyim ve vücudumda ödem su yok, giden direkt yağdır... spor ile birlikte bu hafta çok sıkılaştığımı farkettim...ayrıca uzun yıllardan sonra 6 lı rakamları görmek muhteşemdi... hepinize keyifli bir gün dilerim...bugün itibariyle kilom 69,5 dur...
hoşbuldum canım benim. kız maşallah vallabu isveç diyetinin bayağı faydası var desene.
.
tebrik ederim zeyimmm, azmin sonu budur işteee :))))
tebrik ederim zeyimmm, azmin sonu budur işteee :))))
Merhaba arkadaşlar, beni de aranıza alır mısınız lütfen. İki hafta önce bu diyete başladım ve 4 gün yapabildim. 4 günde 3,5 kilo verdim. Şimdi yarın tekrar başlamak istiyorum. Kilom 65 şu anda, buraya yazarsam motive olabilirim diye düşündüm. Bir a sonra oğullarımın sünnet düğünü var, inşallah verebilirim
Canım tebrik ederim süpersinnn hemen bende ölçülüp yazıyorum. Çok heycanlıyımmm :))))
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar çokkkkk teşekkür ederim
sizlerin desteğinide asla unutamam tabi eşiminde
İnşallah sağlıkla hedefimize ulaşır hepimiz mezun oluruzda farklı seyler konuşuyor oluruzz
Lucimm bende seni çok tebrik ediyorum sende ne zamandır istediğin rakamlara düştün hemde regl öncesi olmana rağmen
Birlikte yola devamsonunda fıstıklı kadayıf var nede olsaa
sevdacım neden böyle oldu canım yanlış hatılamıyorsam regl oldun dimi
Sende gel başla bizimle olmazmı gamzeyede söyledik ama net cevap vermedi hem siz ikiniz başlarsanız daha ii olur hem burda hem komsu olarak
destek açısından güzel olur bence
Kızlarrrr süperizzzz bizzz.. Bende 1,7 gram vermişim ve eminim buna benimkide odem değildi çunku haftalardır diyetteyim bi sürü diyet denemiştim dukan karatay gibi ve ara ara yürüyüşlerle birlikte :) çok mutluyum ve henuz 5. Gün Yeni başlıyoken demekki diyet bitimi bizi daha mutlu edecek, kaç kilo verirsem vereyim kar kardır ve sonuc olarak ödem gitmedikten sonra benim için mutluluktur:))
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu nazarlar ikimizede fıstıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?