- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #8.441
4.gündeyim. Öğlen akşam değiştirdim bugün ama besinleri başka öğünlere aktarmamak gerektiğini düşünüyorum. Çünkü metabolizmayı düzenleyen bir diyette karbonhidrat protein ve yağ belli bir düzenle yerleştirilir.
ah be yavrumm ne güzel olur fenerbahçe bana uzak ama ortak bir yol buluruz elbetteeee harikasınn
ama komsu gibisi olmaz elinin altında işte oh miss istediğinde seslen çıksın
Yanında biri olması daha güzel sporda ama bazen yanlız yuruken sıkılmamak için sahilde yürüyorum çok kalabalık oluyor bide müziği açtımmı vakit geciyor :) yurumek çok faydalı keşke sürekli halde devam ettirebilsem
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
haklısın tabi, olsun çok şükür eşlerimiz eşlik ediyorlar, üzmüyorlar bizi...bakarsın komşuda oluruz ileride... ben gelirim oralara ortaköy sahilde gezinir sonrada kumpir yeriz...oy zeyim biz kilo alırız bi araya gelirsek yahu
Yanında biri olması daha güzel sporda ama bazen yanlız yuruken sıkılmamak için sahilde yürüyorum çok kalabalık oluyor bide müziği açtımmı vakit geciyor :) yurumek çok faydalı keşke sürekli halde devam ettirebilsem
ama değiştirenlerde aynı ölçüde vermişler tatlım yine de sen bilirsin ama çok zorlarsan kendini 13 günü tamamlama durumun riske girebilir, erken sıkılır bırakırsın diyetini
bence çok daha güzel
düşünsene yanındaki sana gaz vericek sen yanındakine derken bir dünya yol yürüceksin ama tek basınayken 2 li kadar olmaz
hele bide kafa dengiyse deyme keyfe
biz eşimle çıkıyoruz eşime geçen dedim ki aşkım elele tutşmayalımda ağırlık vermeyelim hemde kollarımız çalısın dedim
10 saniye bıraktı " bırak kollarımızda çalışmasın" deyi elimi tuttu
bizim burasıda kalabalık kadından erkeğeee o nedenle yaniiiiii
eşimi çok severim ama komsu yada bir arkadaşı tercih edebilirm yürüyüş olarak elbette
Hanımlar salataniza kesin zeytinyagi ve limonlu yiyin. Yoksa kabizlik oluyo,bende 13 gunun sonunda olduhatta son zmnlarda eti kucuk kucuk kesip suya atiyodum ve corba gibi iciyodum,ama son zmnlarda sırf, hatta icine limin karabiber oohhh mis gibi oluyo :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sağol canım, beni düşündüğünü biliyorum. Bana göre, öğrendiğim kadarıyla (şey ben doktorumda) tam olarak uygulanırsa hem hormonal denge kurulur hem de daha çok kilo verilir.
maşallah sizin aşkınıza bebeğimmmm kafa dengi komşu, arkadaş nerede kuzum, kimi buldun, onunla idare edicen artık... herkes bi acayip olmuş kimse kimseye destek olmuyor, daha bilgi saklıyor insanlar..sen biz gibi sandın insanları herhalde...ben her şeyi dökerim ortaya şöyle zayıfladım, şöyle yaptım diye de insanlar kurt olmuş balım, destek verecek komşu arkadaş kalmamış
ay sorma yaa evett biz kilo alırız kesin ama sende ki bu azim bende ki bu gaz bizi sürdürür kızzz
cnm sen istanbuldamısın hem orman hem sahil var harika
ben en son orduda gördüm bu sekil bir ortam
Ben bodrumda yaşıyorum kızlar
aa ne güzelll
canım biz bu yaz bodruma tatil düşünüyoruz nereleri güzel nerelere gidebiliriz var mı önerin ?
Canım eğer evdeysen biraz uzan çalışıyorsanda 1 kesme şeker at ağzına
Evdeyim uzandim biraz iyi geldi kaldim ev supurdum siliyorum :) ama bugun spor yapamiycam 25 tane yarim.mekik zor cektim hic halim yoj gerci belli olmaz her an spora inebilirim :)
Evet tek başıma yürüyorum bazen komşumla yürüyoruz evimin dibimde orman var koşu yolları falan ve ben yeni yeni yürüyorum yıllardır sadece temzi havasından faydalandım arada sahildede yürüyorum güzel oluyor
Ben bodrumda yaşıyorum kızlar
Kendini iyi hissedersen spor yap derim ama halsizsen dinlen cnm
Kendimi cok zorlamis olucam ama seni mi kiricam biraktim herseyi oyle iniyorum :)
4.günün akşamındaki 2 dilim portakal 100 gr yoğurt rezaleti nedir yaaa. kim doyacak bununlaaa(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?