- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #8.461
Ben bu menüyü resmen küçük kaşıkla tadına vara vara yemistim.brnce de çook azzz
Ama 2. Haftada aksam hiç birşey yemiceğin 1 gün var,felakeeetttsicak su,limon tek çare
dayanabileceğimi sanmıyorum yine de tedbir amaçlı 70 gr falan biftek ızgaraya attım olmadı yiyeceğim... 1-2 kilo az vermiş olayım ne yapayım
Eğer hareket istiyorsanız gümbet, yalıkavak türkübü tarafları türkbükü ve yalıkavak yakın.. Ama sakinlik istiyorum dersende akyarlar ortakent turgutreis gümüşlük harikadır.. Torba tarafları turgutreise göre daha sıcak oluyor :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
4.günün akşamındaki 2 dilim portakal 100 gr yoğurt rezaleti nedir yaaa. kim doyacak bununlaaa(((
Ben bu menüyü resmen küçük kaşıkla tadına vara vara yemistim.brnce de çook azzz
Ama 2. Haftada aksam hiç birşey yemiceğin 1 gün var,felakeeetttsicak su,limon tek çare
dayanabileceğimi sanmıyorum yine de tedbir amaçlı 70 gr falan biftek ızgaraya attım olmadı yiyeceğim... 1-2 kilo az vermiş olayım ne yapayım
Afiyet olsun kilo olmasin
cok sağol canım yaa
kıyamam yaa benimde bugün 1 salam 100 gram yogurt ve 1 meyve varrr ve bugün acıktım sanırım
kıyaam yaa zayıflıcaz diye ne hallere düştük vallaaa
Süpersin canımmm ama gercekten kendini kötü hissedersen hemen bırak sporu)
aynen bebişim yaaa, bu ne 2 dilim portakal, 100 gr yoğurt...tok adamı doyurmazazıcık et ekleyip kendime hakim olmaya çalışacam aklımda zaten tatlılar, börekler, çikolatalar uçuşuyorrrr
hahahaa benimde aklımdan geçenlere inanamazsın yavrım ama 10 gün sonra azda olsa tadacagız her iki mutluluğuuu
Kızlar
bu akşam 1 salam 100 gram yogurt var ya salam yerine yogurtla ne yiyebilirim acabaa ?
evvet sözüm var sana bitsin şu isveç, kadayıf yiyecez seninle fıstığım
canım ben haşlanmış tavuk göğsü yemiştim, salam sırf yağ hem de yararlı değil ki... yemedim ben salam
yeriz tabiki kuzummm fıstıklıııı olsun amaa
belkide yağ gereksinimini oradan almamız içindir ben karnıbahar yapsam olmuyormuu yogurtla yerim
ama kanabaharda hiç yağ yok..sen yine de hayvansal protein al bence et, tavuk gibi...ama diğer arkadaşlarında önerilerini alalım tabi...bilemedim ki
yaa olmassa salamla yogurt yerim yaa hiç listenin dışına çıkmım
sen bilirsin canım...diyetine ve sana zarar vermeyecek ve yemek istediğin bir şeyi koyman uygun olur...nasıl istersen bak durumuna göre...
Kızlar akşam menümüz çok azzzz 😂😂😂
bakıcam akşam duruma göre napımm
evde barbunya pilake var bi tabak yesem olmazmı
evettttttttttttttttttt
olmaz sanırım canım yaaa, tuzlu,salçalıdır ooo şahanedir ooo ahhh canım çekti vllahi...olmayabilir, sen salam yerine tavuk ya da karnıbahar ye kuzucuk...bırak barbunyayı eşin yesinnnn
offf offf nasıl yenmez oooo
kuzucuk mesaj yazamıyorum mesaj kutun doluymuş boşaltsana bi, acill
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?