- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #8.421
Kızlar kilomu olçmedim ama ben incelmişim goğusten 5 cm muhtemelen sırt kısımdır, belden 4 cm kalçadan 1 cm ( o zaten 4-5cm olsa sasardım ) bacaktan 3 cm :))) ay incelmek bile o kadar mutlu ettiki bide kilo vermişsem demeyin keyfimee 👯👯👯👯
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sen de süppersin canımisveçi bırakıp kilo vermeye devam etmek mucize gibi olsa gerek :)
1 hafta sonra 2. Kez baslicamya mecburen dikkat etmeye calisiyom.hazirana kdr ne verirsem o karGecen sene doktor gözetimi altinda yaptigim buna cok benzeyen bir dietti, yine tatile gitmeden yapmistim ve rahat 2 ay yiyerek icerek ayni kiloda kaldim. Protein diyetlerinin ozelligi bu heralde :)
Başlangıç 68.6 kg,2.gün 67.2, 3.gün 65.9 ve bugün 4. Gün regl olarak uyandım ve 65.5. Hiç fena değil bence :)
nasıl inceldin kız böyle anlat bakım neler yaptınn
Süpersiniz hanimlaaarrrr :) ben şuanda koruma aşamasındayım 1 kilom daha gittiiiiii
Sporuma devam ediyorum, sabah öglen genelde listeden seciyorum ve aksam protein ağırlıklı küçük porsiyon Ve suyu ihmal etmiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok güzel tatlım maşallah...böyle gider hep umarımm
Canım diyet harici yürüyorum... Günde 8-10 km kadar o kadarher sabah haftada 5 gün
Teşekkürler inşallah, ama çok yorgunuz yaaa
Kızlar benim bugün 2. günüm ve öğle akşamın yerini değiştiriyorum nedeni ise su
mesela bugün akşam biftek salata vardı öğlen yogurt salam ve meyve
ben akşam yemeğini en erken 19.30 yiyebilirim o nedenle hafif olsun istedim
diğer günlerdede öğle öğünü akşam öğününden hafif ise yer değiştircem
zaten değiştirilebiliyormuş
birde geçmiş yorumlarda öğünde 2 yumurta var ise birini sabah yenilebileceiği yazılmış
hatta bazıları yemekleri ara öğün olmak üzere kendine dağılım yapmış
ouuu tek başına mı yürüyorsun onca yolu
ben de yapıyorum canım değişiklik...önemli olan gün içinde yazılanları yemiş olmak sanırım :)
Evet tek başıma yürüyorum bazen komşumla yürüyoruz evimin dibimde orman var koşu yolları falan ve ben yeni yeni yürüyorum yıllardır sadece temzi havasından faydalandım arada sahildede yürüyorum güzel oluyor
kaçıncı gün canım senin;? öğle ve akşam menü yeri değiştirebilirsin..akşam meyve varsa onu öğleden sonra yiyebilirsin...çok kasma kendini bence ufak değişiklikler yapabilirsin
Kızlar benim bugün 2. günüm ve öğle akşamın yerini değiştiriyorum nedeni ise su
mesela bugün akşam biftek salata vardı öğlen yogurt salam ve meyve
ben akşam yemeğini en erken 19.30 yiyebilirim o nedenle hafif olsun istedim
diğer günlerdede öğle öğünü akşam öğününden hafif ise yer değiştircem
zaten değiştirilebiliyormuş
birde geçmiş yorumlarda öğünde 2 yumurta var ise birini sabah yenilebileceiği yazılmış
hatta bazıları yemekleri ara öğün olmak üzere kendine dağılım yapmış
Olur tabi canım.. Sen kaç kilosun?
öyleyse sorun yok
aa ne güzel komsun var yürüyebileceiğin
benim yaşıtım yada cyakını bir komsum yok belki vardırda ben işten eve evden işe kendi arkadaşlarımla zaman geçrmekten komsu edinmedim
keşke biri olsada hergün birlikte yürüsek eşimi hergün ikna etmek biraz zor oluyor
yürüyüş yapabilecek bir komsucugun olduğu için sanslısın
öyleyse sorun yok
aa ne güzel komsun var yürüyebileceiğin
benim yaşıtım yada cyakını bir komsum yok belki vardırda ben işten eve evden işe kendi arkadaşlarımla zaman geçrmekten komsu edinmedim
keşke biri olsada hergün birlikte yürüsek eşimi hergün ikna etmek biraz zor oluyor
yürüyüş yapabilecek bir komsucugun olduğu için sanslısın
canım ben gelip eşlik edeyim sana, genelde ortamın eşlikçisi benimdir...evden çıkamaya üşenip popo kaldıramayan hanımlar inceldiğimi görünce bana takılırlar beraber yürüyelim diye...ben sana da eşlik ederim balıııım, istanbulda değilmiyiz ineriz fenerbahçeye ohh missss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?