Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Sporu aksatmıyorum zaten hergün muhakkak 1 saatimi ayırıyorum. Birde bu diyeti deniyim bakalım çok teşekkür ederim

Peki görüntüden bir değişim olur mu sizce ? Günlük 1200 muhakkak geçmiyorum.. 4 kilo verdim 1 ay gibi bi sürede 69 oldum ve şmdi sanki veremicekmişim gibi hissediyorum :/

Eger bu diyeti yapcaksan günlük 500 kaloriye dek geliyo, gercekten uyarsan kesin verirsin bence, tabiiki 1200 kaloriden sonra biraz zor gelevilir ama inan 3 gunde alisiyosun :)

kızlaaar acaba karbonatlı suyu da mı denesek isveçle birlikte...amaaan, deneme tahtasına döndük haaa..var mı hiç deneyen?

kızlaaar acaba karbonatlı suyu da mı denesek isveçle birlikte...amaaan, deneme tahtasına döndük haaa..var mı hiç deneyen?

Aaa evet mantıklı deneyelim bence . 2 litre suya 1 çay kaşığı karbonat konuluyor

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aaa evet mantıklı deneyelim bence . 2 litre suya 1 çay kaşığı karbonat konuluyor

öyleymiş canım çok faydalı diyorlar ama eczaneden ingiliz karbonatı almak gerekmiş, çıkınca bi bakayım olmadı

öyleymiş canım çok faydalı diyorlar ama eczaneden ingiliz karbonatı almak gerekmiş, çıkınca bi bakayım olmadı

Ben almıştım cnm her eczanede var onuda yapalım :)) benim doktor bir arkadasım yaptı onu normal suya ( 2 litre ) 1 çay kaşığı karbonatla 7 kilo verdi ve sadece yemesine dikkat etti asla diyet yapmadı hiç bir sakıncası olmadığını söyledi ve 5-6 ay önce yapmıstı bunu .. Hatta o normal piyalenin karbonatlarından yapmış... Günaydın bu arada tatlım

Kızlarrrrrr günaydınn :)) diyetin 3. Günündeyiz süperrr valla hemen bitecek herhalde:)) ben şimdi yürüyüşe çıkıyorum gelincede kahvemi içeceğim kimse pes etmiyo 10 gün daha dayanabiliriz sonra bi bakmışız gitmiş kilolar :)))

Günaydın Kızlarrr

bugün benim ilk günüm henüz kahve bile içmedim.

40 dk yürüyüşümü yapım şirketteyim.

Öncelikle esorfmanımı değiştirip pantolonumu gyecegim sonra kahve yapacagım ancak ben türk kahvesiyle başlıcam

Hepimize kolay gelsin

zeyim, biliyorum deniz suyu gibi yazmış herkes , tadı berbatmış ama çok faydalı diyorlar...nelere katlanmadım acaba buna da mı bulaşmalı :)

bence gerek yok sağlık içince olabilir elbette ama zayıflamak çinn başka yol deneme bu bizim için son olacakk

tatlım başka bir gorumdan alıntı aşağıda yer alıyor. 1 lt suya 2-3 çay kaşığı olması gerekiyor ben 1 lt ye 1 tatlı kaşığı attım mide bulantısından günü kolayatlatamadım

2 lt re 1 çay kaşığıysa iyiymiş sağlık açısından olabilir

Günaydınnnnn

Hoşgeldiinn azimle başarcaz herseyi

inşallah :)

bugün ikinci gün dün çok güzel geçti. sadeceakşam doğumgünüm olduğu ve eşim sürpriz yaptığı için kıramadım 1 dilim pasta yedim FAKAT dün öğle öğünü yapmamıştım ve aksam sadece yeşil salata yedim.

sonuç bugün tartılda 1 kg eksik çıktım

inşallah böle devam etsin kızlarben pazara kadar yapmayı düşünüyordum ama pzar bozmassam 13 gün tamamlamayı düşünüyorum.
bugün dışarı çıkıcam inşallah çok halsiz düşmem yoksa eşim kesin bıraktırır

şimdi sporumu yaptım kahvaltımı yapacağım

Bozmaaa 13 gun dayan, 3 gunu cok zor ondan sonra alisiyosun. Bide hergun tartilma moral bozuyo. En erken 10. Gununde tartilki birden giden kilolari gorunce sevin

Keske bende bulabilsem burda karbonat bende cok isterim yapmayi. Cok duydum cunku. Bulan yapsin bencee,zaten iciyoruz su

Bozmaaa 13 gun dayan, 3 gunu cok zor ondan sonra alisiyosun. Bide hergun tartilma moral bozuyo. En erken 10. Gununde tartilki birden giden kilolari gorunce sevin

ilk dun kolay geçti ya gerisi gelir inşallah
dediğin gbi tartıyı dolabın altına kaldırıcam çok göz önünde duramıyorum :)
bişey sorucam ben akşamki menümü öğlen yemeyi duşunuyorum ama eşimin iş yerinde olacağım için et olamıycak bişey olurmuki acaba

Sirf salatayi yesen,aksamada eti ve oglen yiceklerini. Yada salatanin ustune et yemegi varsa biraz et koysan yesen.

Keske bende bulabilsem burda karbonat bende cok isterim yapmayi. Cok duydum cunku. Bulan yapsin bencee,zaten iciyoruz su

Sirf salatayi yesen,aksamada eti ve oglen yiceklerini. Yada salatanin ustune et yemegi varsa biraz et koysan yesen.

öğlen kimenüyle akşamı birleştirebilirmiyim
yani akşam hem et hem yoğurt yiyebilirmiyim :)

birde canım ya ben şekeri kahveme katıyorum ayrı tüketemiyorum sıkıntısı olur mu acaba

öğlen kimenüyle akşamı birleştirebilirmiyim
yani akşam hem et hem yoğurt yiyebilirmiyim :)

birde canım ya ben şekeri kahveme katıyorum ayrı tüketemiyorum sıkıntısı olur mu acaba

Oglen le aksamin yerini degistirebilirsin. Ama ben bazi zmnlar karistiriyodum. Sonucta listeyi bozmuyoz fazlada yemiyoz ayni kaloriyi aliyoz. Ben o yuzden genelde oglen hafif aksamda esime eslik etmek icin sicak yemekleri seciyodum.
Ben sekeri ve kizarmis ekmegi hic yemedim. Sirf 1 kere pazar kahvaltisinda 1 dilim ekmegi yedim.

sen ikinciye başlamışsın yanlış okumadıysam ilkinde kaç kg verdin ve sonradan kg aldınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…