Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

sen ikinciye başlamışsın yanlış okumadıysam ilkinde kaç kg verdin ve sonradan kg aldınmı

Daha baslamadim cnm. Bir hafta sonra fln baslicam suanda ara verdim ama kaloriyi ayni tutuyorum spora devam. Bi kac kacamagim oldu ama :) kaloriyi ayni tuttugum surece daha bi arti kilom olmadi ( bir kac kacamaga ramen)

Kızlar yürüyüşümü yaptım ancak bugun çok zorlandım yururken sanırım enerjim azaldı ama pes etmek yokkkk !!!! Simdi kavhemi içeceğim 1dilim ekmek var o ekmeği öğleye kaydırsak olur herhalde dimi .. Hatta öğle ve akşam yemeğinin yerinide değiştirsek olurmu kiii.. Kahvaltı gibi yapsak

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar yürüyüşümü yaptım ancak bugun çok zorlandım yururken sanırım enerjim azaldı ama pes etmek yokkkk !!!! Simdi kavhemi içeceğim 1dilim ekmek var o ekmeği öğleye kaydırsak olur herhalde dimi .. Hatta öğle ve akşam yemeğinin yerinide değiştirsek olurmu kiii.. Kahvaltı gibi yapsak

Cnm ac karnina ciktigin icin zorlanmisindir, bence bos migdeyle cikma yuruyuse en azindan kahveni icki dengelesin. Ogle aksam karistirabilirsin sitede oyle yaziyo :)

Günaydın Kızlarrr

bugün benim ilk günüm henüz kahve bile içmedim.

40 dk yürüyüşümü yapım şirketteyim.

Öncelikle esorfmanımı değiştirip pantolonumu gyecegim sonra kahve yapacagım ancak ben türk kahvesiyle başlıcam

Hepimize kolay gelsin

bence gerek yok sağlık içince olabilir elbette ama zayıflamak çinn başka yol deneme bu bizim için son olacakk

tatlım başka bir gorumdan alıntı aşağıda yer alıyor. 1 lt suya 2-3 çay kaşığı olması gerekiyor ben 1 lt ye 1 tatlı kaşığı attım mide bulantısından günü kolayatlatamadım

A3xnlS8WG9L0AAAAAElFTkSuQmCC

2 lt re 1 çay kaşığıysa iyiymiş sağlık açısından olabilir

Canım ben doktordan oğrendim asla o kadar fazla değil uygulayanarkadasım doktor çünkü, kaşıntı yapar baska etkiler yapar mideye zarar verirs 2litreye 1 çay kaşığı o kadar asla fazlası değil

Günaydınnnnn

C

Cnm ac karnina ciktigin icin zorlanmisindir, bence bos migdeyle cikma yuruyuse en azindan kahveni icki dengelesin. Ogle aksam karistirabilirsin sitede oyle yaziyo :)

Haklısın tatlım boş mide mafetti beni valla enerjisiz kaldım zor yurudum az once kahve mi içtim ve kendime geldim, bu arada ben azda olds sut tozu koydum çunku diğer türlü çok keskin geliyor sert içemiyorum etki etmez herhalde :)

Haklısın tatlım boş mide mafetti beni valla enerjisiz kaldım zor yurudum az once kahve mi içtim ve kendime geldim, bu arada ben azda olds sut tozu koydum çunku diğer türlü çok keskin geliyor sert içemiyorum etki etmez herhalde :)

Ben hep cok az yagli sutle ictim kahveyi obur turlu icemezdim

Kızlar öğle yemeğimi yedim .. Ben sadece ekmeği öğleye aktardım 3 kez kızarttım kalorisi iyice azalsın diye ve kepekliydi yanında 2 yumurta ve 1 dilim salam yedim birde domates... Akşamda bol yeşillikli salata yapacağım haslanmış ıspanak yemek istemedim :| akşama bakacağım Rtık.. Bu arada yeşil çay demledim birazda ondan içeceğim ;)

bende degistirmeyi dusunuyorum :44: yuruyuse gun bittikten sonra baslasan yorgunluk hissetmessinn:34:

Kızlar öğle yemeğimi yedim .. Ben sadece ekmeği öğleye aktardım 3 kez kızarttım kalorisi iyice azalsın diye ve kepekliydi yanında 2 yumurta ve 1 dilim salam yedim birde domates... Akşamda bol yeşillikli salata yapacağım haslanmış ıspanak yemek istemedim :| akşama bakacağım Rtık.. Bu arada yeşil çay demledim birazda ondan içeceğim ;)

cok iyi gidiyosunn bravoo :46::46::46:

bende degistirmeyi dusunuyorum :44: yuruyuse gun bittikten sonra baslasan yorgunluk hissetmessinn:34:

Sabahtan daha musait olduğum için çıkıyorum ancak kahve mi içmeden asla çıkmam ondaki tek şeker bile fayda eder :)

Kızlar bugün diyetteki ilk günüm

Normal sartlarda kahvaltıya acayip düşkünlüğüm vardır ve haftasonu kahvaltımı tam takır yapan biriyim ancak su soralar iş günlerinde kahvaltı aramaz oldum bu nedenle ilk günümde kahvaltı konusunda zorluk çekmedim

Kahvaltıdan hemen sonra yeşilçayımı içtim bol bol su içtim açlık hissetmedim

Bugün öğlen ve akşam öğünün yerini değiştirdim biftek getirdim ama malesef bifteğii yiyemedim bu nedenle sadece salata yedim tuzsuz yağsız baharatlı

Kendimi aç hissetmiyorum gayet iyiyim bol su içmeye devam

akşam ıspanak yumurta ve domates yiyecegim yiyebilecek miyim acabaaa ?

İlk günüm bu sekilde geçiyor daha ilk günden sorun yaşadım ancak yeme isteginden değil yememe isteğinden

Ne tuhafım yahu var mı benimle aynı seyleri yaşayan ??
:1::1:

ben 30 dk yurudum kosu bandimda :)

kahvemi icmis bulunmaktayim bende 10 gun tartilmama karari aldimm olacak bu sefer inaniyorumm :21::79::119::119:

Kizlar diyeti yapamadim malesef beni cok zorladi kendimi cok kotu hissettim ama burada olmayi sevdim baska bir diyet yapiyorum yine burada yazisalimmi

Kizlar diyeti yapamadim malesef beni cok zorladi kendimi cok kotu hissettim ama burada olmayi sevdim baska bir diyet yapiyorum yine burada yazisalimmi

Bunyen kaldırmadıysa tabi yapma canım sağlık onemli ;) sende devam et tabikii yazışalımm ;)))

Selam kızlarrr, 3. Günde bitiyoooooo :) ben gayet iyiyim öğle yemeği kendime getirdi.. Yesil çay demledim kabuk tarcın ve zencefilli 1fincan içtim, şimdide nescafe içiyorum... Yani yememek değilde içememek koydu bana diyebilirim.. Tedirgin içiyorum nescafeyi bile ama o kadardanda bişi olmaz bence yani inşallahhh :)) vee bol su içelim kızlarrr akşama bol yeşillikli salata yiyicem tekrar yazarım.. Buraları boş bırakmayalım amaa motivasyon şartt opuldunuzzzz

Ben almıştım cnm her eczanede var onuda yapalım :)) benim doktor bir arkadasım yaptı onu normal suya ( 2 litre ) 1 çay kaşığı karbonatla 7 kilo verdi ve sadece yemesine dikkat etti asla diyet yapmadı hiç bir sakıncası olmadığını söyledi ve 5-6 ay önce yapmıstı bunu .. Hatta o normal piyalenin karbonatlarından yapmış... Günaydın bu arada tatlım

Canımm nerlerdesin nasıl gidiyoooo?

Back
X