- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #8.341
sen ikinciye başlamışsın yanlış okumadıysam ilkinde kaç kg verdin ve sonradan kg aldınmı
Kızlar yürüyüşümü yaptım ancak bugun çok zorlandım yururken sanırım enerjim azaldı ama pes etmek yokkkk !!!! Simdi kavhemi içeceğim 1dilim ekmek var o ekmeği öğleye kaydırsak olur herhalde dimi .. Hatta öğle ve akşam yemeğinin yerinide değiştirsek olurmu kiii.. Kahvaltı gibi yapsak
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın Kızlarrr
bugün benim ilk günüm henüz kahve bile içmedim.
40 dk yürüyüşümü yapım şirketteyim.
Öncelikle esorfmanımı değiştirip pantolonumu gyecegim sonra kahve yapacagım ancak ben türk kahvesiyle başlıcam
Hepimize kolay gelsin
bence gerek yok sağlık içince olabilir elbette ama zayıflamak çinn başka yol deneme bu bizim için son olacakk
tatlım başka bir gorumdan alıntı aşağıda yer alıyor. 1 lt suya 2-3 çay kaşığı olması gerekiyor ben 1 lt ye 1 tatlı kaşığı attım mide bulantısından günü kolayatlatamadım
2 lt re 1 çay kaşığıysa iyiymiş sağlık açısından olabilir
Canım ben doktordan oğrendim asla o kadar fazla değil uygulayanarkadasım doktor çünkü, kaşıntı yapar baska etkiler yapar mideye zarar verirs 2litreye 1 çay kaşığı o kadar asla fazlası değil
Günaydınnnnn
Cnm ac karnina ciktigin icin zorlanmisindir, bence bos migdeyle cikma yuruyuse en azindan kahveni icki dengelesin. Ogle aksam karistirabilirsin sitede oyle yaziyo :)
Haklısın tatlım boş mide mafetti beni valla enerjisiz kaldım zor yurudum az once kahve mi içtim ve kendime geldim, bu arada ben azda olds sut tozu koydum çunku diğer türlü çok keskin geliyor sert içemiyorum etki etmez herhalde :)
Keske bende bulabilsem burda karbonat bende cok isterim yapmayi. Cok duydum cunku. Bulan yapsin bencee,zaten iciyoruz su
Sen nerede yasıyosun cnm?
Rusya dayim cnm o yuzden bulabilcegimi hic sanmiyorum
ben 30 dk yurudum kosu bandimda :)7 gibi yiyip yuruyuse cikacagim ama yuruyebilirmiyim bilmiyorum
Kızlar yürüyüşümü yaptım ancak bugun çok zorlandım yururken sanırım enerjim azaldı ama pes etmek yokkkk !!!! Simdi kavhemi içeceğim 1dilim ekmek var o ekmeği öğleye kaydırsak olur herhalde dimi .. Hatta öğle ve akşam yemeğinin yerinide değiştirsek olurmu kiii.. Kahvaltı gibi yapsak
Kızlar öğle yemeğimi yedim .. Ben sadece ekmeği öğleye aktardım 3 kez kızarttım kalorisi iyice azalsın diye ve kepekliydi yanında 2 yumurta ve 1 dilim salam yedim birde domates... Akşamda bol yeşillikli salata yapacağım haslanmış ıspanak yemek istemedim :| akşama bakacağım Rtık.. Bu arada yeşil çay demledim birazda ondan içeceğim
bende degistirmeyi dusunuyorum :44: yuruyuse gun bittikten sonra baslasan yorgunluk hissetmessinn
cok iyi gidiyosunn bravoo
ben 30 dk yurudum kosu bandimda :)
kahvemi icmis bulunmaktayim bende 10 gun tartilmama karari aldimm olacak bu sefer inaniyorumm:79::119::119:
Kizlar diyeti yapamadim malesef beni cok zorladi kendimi cok kotu hissettim ama burada olmayi sevdim baska bir diyet yapiyorum yine burada yazisalimmi
Ben almıştım cnm her eczanede var onuda yapalım :)) benim doktor bir arkadasım yaptı onu normal suya ( 2 litre ) 1 çay kaşığı karbonatla 7 kilo verdi ve sadece yemesine dikkat etti asla diyet yapmadı hiç bir sakıncası olmadığını söyledi ve 5-6 ay önce yapmıstı bunu .. Hatta o normal piyalenin karbonatlarından yapmış... Günaydın bu arada tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?