Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

hadi hayırlısı...benim de bitti 2. gün...kaldı 11 gün :) sen kaç kilo ile başladın canım?

Birinci gun benim bende biftek alamadim yoktu bonfile aldim olur dimi ya sordum ayni bunlar dedi kasap

Bonfile biftek antrikot hatta bunlar yerine tavuk göğsü yiyenlerde varmış.. Bende antrikot aldım ama kırmızı etle aram fazla yok sadece belli yerlerini seviyorumda.. Nasıl pişireceğimi bilemedim yağsız sossuz çok sert düşebilir nasıl pişiricez yaaa :|

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar eti nasıl pişiriyorsunuz? Ben dün bifteği hasladım sonra hafif soteledim ama kırmızı etle aram olmadığı için severek yemedim .. Siz nasıl pişiriyosunuz?

canım ben önce üstüne sıcak su döktüm, sonra çıkarıp tost makinasında uzun süre pişirdim, fena olmadı ama antrikot için google amcaya bi danış istersen

ben de 71 tatlım...ah inşallah düşeriz :)

İnşallah canım ya ben 13 kilo aldım nasıl başardığımıda bilmiyorum yemekle aram yok abur cubur düşkünlüğüm yüzünden özelliklede nutella ama çok kararlıtım eski kıyafetlerimi özledim

aman vallahi hiç aklına bile getirme baklava börek,cips...ah vazgeçilmezlerimdiiir

aman vallahi hiç aklına bile getirme baklava börek,cips...ah vazgeçilmezlerimdiiir

Evet işte o saydıkların benimde vazgecilmezim hani yemek yesem ekmek yesem inan. U kadar kilo almazdım, o börekler hamur işleri abır cubur olan her şeyi çok seviyorum malesef ama bi daha bu hataya düşmem yani inşallah :)))

ahh ahh önce bi verek de, gerisini sonra dert ederiz :)))

canım ben önce üstüne sıcak su döktüm, sonra çıkarıp tost makinasında uzun süre pişirdim, fena olmadı ama antrikot için google amcaya bi danış istersen

Bende ole bişiler yapayım olmadı bende ızgarada bişiler yapıcam çarem yok :)

Allahım bende 11 kilo versem keşke 🙏🙏🙏 İlk günlerde kaç kilo verdin cnm ?

Eve tartiyi 10. Gun aldim cunku biliyodum evde tarti olsa hergun tartilirim :) onun icin 10. Gunde 10 kilo gitmisti.son 3 gundede 1 kilo gitti
Verirsin tabiiki inan bunaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…