- 11 Şubat 2009
- 248
- 20
- 118
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #8.281
Slm cnm. Ben yaptim bitirdim 11 kilom gitti :)
Haydi hayirli olsun azimle 5 degil 10 kilo bile gider
ahaha harika tebrik ederim
ozaman sana sormak istediğim seyler var özelden yazsam olur mu ??
Kızlarrrrr , nasıl gidiyo diyet? Valla ben çok acım ama dayanamayacak kadar değilim 2. Gün bitmek üzere akşam yemeğine sabırsızlanıyorum :))) bu arada bol su içelimmmm :))))
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yedim vallahi canım 2. gün zor oldu :) akşama salata ve biftek var o sebeple rahatım :) sen kaçıncı günündesin? yeter hakkaten zayıflayalım artık...
Birinci gun benim bende biftek alamadim yoktu bonfile aldim olur dimi ya sordum ayni bunlar dedi kasap
hadi hayırlısı...benim de bitti 2. gün...kaldı 11 gün :) sen kaç kilo ile başladın canım?
73 kilo canım inşallah 60lara düşücem eskisi gibi 🙏🙏🙏 sen canım?
pışşşt ne soracaksın bakiiim, bizi de aydınlat aldığın bilgilerle şekerim, özelde kalmasın :)
Birinci gun benim bende biftek alamadim yoktu bonfile aldim olur dimi ya sordum ayni bunlar dedi kasap
Yazarim sekerim ayipsinnn senden gizlimi olurr aa
Kızlar eti nasıl pişiriyorsunuz? Ben dün bifteği hasladım sonra hafif soteledim ama kırmızı etle aram olmadığı için severek yemedim .. Siz nasıl pişiriyosunuz?
ben de 71 tatlım...ah inşallah düşeriz :)
İnşallah canım ya ben 13 kilo aldım nasıl başardığımıda bilmiyorum yemekle aram yok abur cubur düşkünlüğüm yüzünden özelliklede nutellaama çok kararlıtım eski kıyafetlerimi özledim
aman vallahi hiç aklına bile getirme baklava börek,cips...ah vazgeçilmezlerimdiiir
Evet işte o saydıkların benimde vazgecilmezim hani yemek yesem ekmek yesem inan. U kadar kilo almazdım, o börekler hamur işleri abır cubur olan her şeyi çok seviyorum malesef ama bi daha bu hataya düşmem yani inşallah :)))
canım ben önce üstüne sıcak su döktüm, sonra çıkarıp tost makinasında uzun süre pişirdim, fena olmadı ama antrikot için google amcaya bi danış istersen
Allahım bende 11 kilo versem keşke 🙏🙏🙏 İlk günlerde kaç kilo verdin cnm ?
Bende ole bişiler yapayım olmadı bende ızgarada bişiler yapıcam çarem yok :)
pışşşt ne soracaksın bakiiim, bizi de aydınlat aldığın bilgilerle şekerim, özelde kalmasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?