Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

yaa canım aslında bende başlamak istiyorum durumda bayaa met etti ama iş yerinde nasıl olur onu bilemiyorum

inan satları nasıl ne olur bilmiyorum hani dukandır karatydır biliyorum kabataslak ama isveçe bakmadım (bakarım şimdi) o nedenle nasıl olur bilemiyorum

bu arada 55 kilo olduğumda eşim istediğim bir kolye var onu alacakk ( zaten alacaktı ama bu sekilde daha cok hırslandım sanırsam
)

canımsınnnn, ben de hiç diyet yapmadım şimdiye kadar biliyorsun hep karatay usulü beslendim ama ben de durumdadan özendim, başlasak mı ki zeynebim, ben bugün aldım malzemeleri deneyeceğim bakalım...zaten ara öğün yapmadığım için zorlamayacak diye düşünüyorum ama bu ay spora yükleniyorum ya, sporu aksatmaz umarım.... yetti artık kilo mevzusu biran önce verip kurtulalım yahu

amannn inşallah bir an önce kavuşursun kolyene :)

Gırgırına selam. Nasılsın bakalım. Hala diyet arayışlarına devam mı bacım diycem ama bende aynıyım
Ben doğum yaptım 40 gün oldu ama bende 10 kilo fazlalık kaldı bacım ya. Napıcam diye sürekli buralarda takılıyorum. Mucize arıyorum kendime. Tabii isveç falan düşünmüyorumda seni görüne selam vereyim istedim. Sende daha sağlıklı bir şey bul bacım kendine. Bak ben isveçten tut da her yolu denedim. Sonuç yine buralardayım Tamam benimkisi doğum sonrası diycem ama bacım hepi topu 3 kilo çocuk doğurdum. ama ben 19 kilo aldım bacım. Azıcık sağlıklı beslenebilsem millet gibi 10 kilo alırdım eve gelirdim aaa gitti bütün kilolar derdim. Şimdi uğraş dur

günaydın sezen maşallah çok sevindim ikinciside prensesmiii olsunyaa o güzeliklere dğer bu ki,lolar sen veririsisin buna eminim yeterki iste dediğin çok doğru ama işte düğünüm var 9 ağustosa ve ben 99 u gördüm kasım ayı g,ib,iydiii bu vermiş halim şimdi 11 kg verdim 88 im ama vermem durdu bend edüğün yaklaştıkça panik oluyorum bi 11 daha versem en azından morel olucak bana isveçi bu 3 deneyişim ve 5 gün yaqpıp ileri geçemedim henüz salata yemek beniş bıktırıyor çaysızlıkta bastırınca bırakıyorum hep verdiğimide gri alıyorum şimdi tartıldım vedriğim 1 kg olmuş sadec ve hep verdiğimi geri aldım isveçle ya tamamlayamadığım için bi etki bırakmıyo bende yada bende bırqaktımı yemeğe hücum ediyoıum winstonla görüşüyomusun neyaptı acaba kps yi kazandımı

kızlaarrr günaydınlar, ben bugün başlıyorum...başlayanlara, başlamış olanlara ve başlayacak olanlara sabırlar diliyorum gelişmeleri paylaşacağım sizlerle ...inşallah şu 13 günü bol azim ve az kalori ile tamamlar tartıda eksileri görürüz

amannn inşallah bir an önce kavuşursun kolyene :)

zaten yapanlarda zorlu olmuyor diyor sen yaparsın tatlım

ben olmazsa önümüzdeki hafta yada cuma günü falan başlarım dediğim gibi iş yeinde nasıl olur onu kestiremiyorum

biliyorsun benim evde yemek yemem 9u buluyor o nedenle akşam yemeğinide salatyla şrkette geçiriyorum

bana ii gelecegini düşünüyorum ama zaman ve yer meselesi sıkıntı yavrum

doğru söylüyorsun canım... akşamları genelde salata var isveçte ama yanındaki biftek ya da muadili bir şeyi nasıl çözeceksin...baksana durumda o kilolarda olmasına rağmen 1 haftada 2 kilo vermiş maşalllah...ben bi deneyeyim bakalım 70 li kilolarda nasıl sonuç verecek

en son yemek kaçta yeniyor acaba onu öğrensem belki bende başlarım yahuu bi sekilde çözerim

Kızlar merhaba, valla ne yapacağımı şaşırmış durumdayım diyet yapamıyorum denemediğim kalmadı uzun soluklu bişey de istemiyorum, dikkat edince kilo almıyorum ama veremiyorumda..6-7 kilo fazlam var ve 13 gün dişimi sıkıp bu diyeti denemeye karar verdim .. Hergün yazacağım yapan arkadaşlar lütfen sizde bilgi verin.. Az once yaklaşık 5km yürüdüm şimdi kahvaltımı yani kahve mi içiyorum, oğlen için ıspanağımıda hazırlıycam, yapanlar yazsın yapmak isteyenlerde bence başlasın ki hepimiz birbirimize destek olalım 🙏🙏🙏🙏 malum yaza çok az kaldı mayıs sonunda fit olmam gerek 😂😂😂

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnşallah canımmm.. Bende bıktım kurtulalım artık şu fazlalıklardan, birbirimize destek olalım lütfennn vakit buldukca girip burada birbirimize destek olalım

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

egeincisi merhaba canım ben de bugün başladım hadi birlikte yapalım ben de sabah 8 de kahvemi içip gittim 2 saat 8 km yürüyüş yaptım geldim, şimdi yumurta, ıspanak ve domatesimi yedim, hadi hayırlı olsun ikimize de... her gün hatta gün içinde sık sık yazıp motive olalım canım

en son yemek kaçta yeniyor acaba onu öğrensem belki bende başlarım yahuu bi sekilde çözerim

canım en geç 19:00 diyor ama günler uzadı, yatış saatinde geciktiyse kışa göre belki en son 20:00 falan yapabilirsin, bilemedim ki canım

Slm kızlar,sporla destekleyince daha iyi veriliyo kilolar, ben aksamlari cok zorlandigimda limonlu sicak su ictim azda olsa acligi dindiriyo ve migdeyi rahatlatiyo. İnş. 13 gun sonunda en az 10 kg gitmis olur

Slm kızlar,sporla destekleyince daha iyi veriliyo kilolar, ben aksamlari cok zorlandigimda limonlu sicak su ictim azda olsa acligi dindiriyo ve migdeyi rahatlatiyo. İnş. 13 gun sonunda en az 10 kg gitmis olur

canım benim inşallah...sen ne durumdasın yaptın bitirdin mi? yeni mi başladın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…