- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #8.141
kızlaar merhaba ben de isveçe başlamayı planlıyorum, yarın malzemelerimi alayım pazartesi başlayayım, var mı benimle başlamak isteyen... bu arada ben 3 ay gibi bir sürede 19 kg verdim...şimdi son 5-6 kilom kaldı ve bir an önce kurtulmak istiyorum artık...8 ocakta 90 kilo ile başladım ve şimdi 71 kiloyum...hedefim 65...boyum 1.68 yaşım 36 ... son 1 haftadır spora yüklenmiştim günde 15-20 km yüksek tempo yürüyüş yapmaktaydım ama spor beni çok şişirdi ve kilom hiç düşmedi bu hafta ...sıkıldım artık bitsin bir an önce şu işkence deyip pazartesi isveçe başlıyorum...
benimle başlayıp birbirimize destek olmak isteyenler varsa başlayalım derim..yaza az kaldı...
yaa canım aslında bende başlamak istiyorum durumda bayaa met etti ama iş yerinde nasıl olur onu bilemiyorum
inan satları nasıl ne olur bilmiyorum hani dukandır karatydır biliyorum kabataslak ama isveçe bakmadım (bakarım şimdi) o nedenle nasıl olur bilemiyorum
bu arada 55 kilo olduğumda eşim istediğim bir kolye var onu alacakk ( zaten alacaktı ama bu sekilde daha cok hırslandım sanırsam)
yaa canım aslında bende başlamak istiyorum durumda bayaa met etti ama iş yerinde nasıl olur onu bilemiyorum
inan satları nasıl ne olur bilmiyorum hani dukandır karatydır biliyorum kabataslak ama isveçe bakmadım (bakarım şimdi) o nedenle nasıl olur bilemiyorum
bu arada 55 kilo olduğumda eşim istediğim bir kolye var onu alacakk ( zaten alacaktı ama bu sekilde daha cok hırslandım sanırsam)
ftn isveçle verdiklerini geri aldınmı korudunmu ben 5 günde 2,5 vermiştim burda bi arkadaş tavuk göğsü yeme değiştirme hiç dedi bozdum dedim tekra başlıyım 1 hafta geçsin bi baktım hoop almışım 2,5 geriii
Gırgırına selam. Nasılsın bakalım. Hala diyet arayışlarına devam mı bacım diycem ama bende aynıyım
Ben doğum yaptım 40 gün oldu ama bende 10 kilo fazlalık kaldı bacım ya. Napıcam diye sürekli buralarda takılıyorum. Mucize arıyorum kendime. Tabii isveç falan düşünmüyorumda seni görüne selam vereyim istedim. Sende daha sağlıklı bir şey bul bacım kendine. Bak ben isveçten tut da her yolu denedim. Sonuç yine buralardayımTamam benimkisi doğum sonrası diycem ama bacım hepi topu 3 kilo çocuk doğurdum. ama ben 19 kilo aldım bacım. Azıcık sağlıklı beslenebilsem millet gibi 10 kilo alırdım eve gelirdim aaa gitti bütün kilolar derdim. Şimdi uğraş dur
canımsınnnn, ben de hiç diyet yapmadım şimdiye kadar biliyorsun hep karatay usulü beslendim ama ben de durumdadan özendim, başlasak mı ki zeynebim, ben bugün aldım malzemeleri deneyeceğim bakalım...zaten ara öğün yapmadığım için zorlamayacak diye düşünüyorum ama bu ay spora yükleniyorum ya, sporu aksatmaz umarım.... yetti artık kilo mevzusu biran önce verip kurtulalım yahu
amannn inşallah bir an önce kavuşursun kolyene :)
zaten yapanlarda zorlu olmuyor diyor sen yaparsın tatlım
ben olmazsa önümüzdeki hafta yada cuma günü falan başlarım dediğim gibi iş yeinde nasıl olur onu kestiremiyorum
biliyorsun benim evde yemek yemem 9u buluyor o nedenle akşam yemeğinide salatyla şrkette geçiriyorum
bana ii gelecegini düşünüyorum ama zaman ve yer meselesi sıkıntı yavrum
doğru söylüyorsun canım... akşamları genelde salata var isveçte ama yanındaki biftek ya da muadili bir şeyi nasıl çözeceksin...baksana durumda o kilolarda olmasına rağmen 1 haftada 2 kilo vermiş maşalllah...ben bi deneyeyim bakalım 70 li kilolarda nasıl sonuç verecek
kızlaarrr günaydınlar, ben bugün başlıyorum...başlayanlara, başlamış olanlara ve başlayacak olanlara sabırlar diliyorumgelişmeleri paylaşacağım sizlerle ...inşallah şu 13 günü bol azim ve az kalori ile tamamlar tartıda eksileri görürüz
İnşallah canımmm.. Bende bıktım kurtulalım artık şu fazlalıklardan, birbirimize destek olalım lütfennn vakit buldukca girip burada birbirimize destek olalım
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
en son yemek kaçta yeniyor acaba onu öğrensem belki bende başlarım yahuu bi sekilde çözerim
canım en geç 19:00 diyor ama günler uzadı, yatış saatinde geciktiyse kışa göre belki en son 20:00 falan yapabilirsin, bilemedim ki canım
ben bi ayar çekcem artık lucim
dene istersen sen de tatlım, senin detoks bitti mi?
egeincisi merhaba canım ben de bugün başladım hadi birlikte yapalım ben de sabah 8 de kahvemi içip gittim 2 saat 8 km yürüyüş yaptım geldim, şimdi yumurta, ıspanak ve domatesimi yedim, hadi hayırlı olsun ikimize de... her gün hatta gün içinde sık sık yazıp motive olalım canım
Slm kızlar,sporla destekleyince daha iyi veriliyo kilolar, ben aksamlari cok zorlandigimda limonlu sicak su ictim azda olsa acligi dindiriyo ve migdeyi rahatlatiyo. İnş. 13 gun sonunda en az 10 kg gitmis olur
bitti yavrum bi rahatladım ama dün akşam biraz dikkatsiz davrandım
su reglim bi,tsinde asıl durum ortaya cıkar artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?