• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Ben basladim ve 11 kiloyla bitirdim. 81 den 70 e dustum 13 gunde :) hergun hizli tempolu 10 km yurudum. Regl donemim gecsin 2. Kez baslicam. Bi 10 kilo daha gitse ( ama biraz zor 2. Seferde) super olcak inş.

maşallah canım yaaa, harika vermişsin...hadi bakalım şimdi darısı başımıza...71 ile başlıyorum ben de bakalım 13 gün sonunda kaç kg gidecek

dün ben de cozuttum :( bi de sanırım bu hafta benim reglim :(:53:

:1::1: olsunda bitsin kız

Ben basladim ve 11 kiloyla bitirdim. 81 den 70 e dustum 13 gunde :) hergun hizli tempolu 10 km yurudum. Regl donemim gecsin 2. Kez baslicam. Bi 10 kilo daha gitse ( ama biraz zor 2. Seferde) super olcak inş.

maşallahhh tebrikler

2. kez bu sekilde olmasada iyi etki edecektir.

egeincisi merhaba canım ben de bugün başladım hadi birlikte yapalım ben de sabah 8 de kahvemi içip gittim 2 saat 8 km yürüyüş yaptım geldim, şimdi yumurta, ıspanak ve domatesimi yedim, hadi hayırlı olsun ikimize de... her gün hatta gün içinde sık sık yazıp motive olalım canım:16:

canım supersin! Valla çok ihtiyacımız var motivasyona çunku zor bir diyet ama kısa soluklu olması her seye değer :). Ben de birazdan oğle yemeğimi yiyicem rapor verlim birbirimize 😘

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım supersin! Valla çok ihtiyacımız var motivasyona çunku zor bir diyet ama kısa soluklu olması her seye değer :). Ben de birazdan oğle yemeğimi yiyicem rapor verlim birbirimize 😘

verelim canım, bol da destek olalım ki, sonuna kadar sürdürebilelim

:1::1: olsunda bitsin kız

maşallahhh tebrikler

2. kez bu sekilde olmasada iyi etki edecektir.

Sizlerden de 13. Gunde en az 10 kg haberleri almayi bekliyorum. İnsan cok motive oluyo,bende tarti yoktu ve dayanamadim 10. Gunumde gittim aldim tartiyi ve ilk 10. Gunumde tartildim. Daha iyi oldu birden giden kilolari gorunce inanamadim hatta ;)

Sizlerden de 13. Gunde en az 10 kg haberleri almayi bekliyorum. İnsan cok motive oluyo,bende tarti yoktu ve dayanamadim 10. Gunumde gittim aldim tartiyi ve ilk 10. Gunumde tartildim. Daha iyi oldu birden giden kilolari gorunce inanamadim hatta ;)

Kaç kilo verdin cnm ?

Kaç kilo verdin cnm ?

11 kilo verdim, ama sporla destekledim o yuzden vucudum toparlandi sıkılaştı. Cok arastirdim bu diyete baslamadan. Bu diyete cok benzeyen bi diyeti doktor gözetimi altinda yapmistim ozamnda 12 kilo gitmisti. İnsan aklina koyunca kesinlikle oluyo. 13 gunun sonunda onceden olmayan pantalonlar etekler pat diye oturunca hic acligin aklina gelmiyo ;)

ben başlamadım ccnm ama başlamayı düşünüyorum

çalıştığım için nasıl olur bilmiyorum

bu arada en son yemeğini kaçta yiyordun

zey'im, sana mesaj atamıyorum mesaj kutusu dolu, silmesi gerek diye uyarı alıyorum haberin olsun canım

19 da yiyodum aksamlari ama dediğim gibi cok zorlandigimda limonlu su iciyodum,yada oglen 1 meyve varsa onu aksama kaydiriyodum. 3 günden sonra migde alisiyo ama genelde

11 kilo verdim, ama sporla destekledim o yuzden vucudum toparlandi sıkılaştı. Cok arastirdim bu diyete baslamadan. Bu diyete cok benzeyen bi diyeti doktor gözetimi altinda yapmistim ozamnda 12 kilo gitmisti. İnsan aklina koyunca kesinlikle oluyo. 13 gunun sonunda onceden olmayan pantalonlar etekler pat diye oturunca hic acligin aklina gelmiyo ;)

Ay iyice hırsa geldim cnm.. Valla bravo darısı basımızaaa :))) bizi motive et arada bizde başaralım 🙏

Ay iyice hırsa geldim cnm.. Valla bravo darısı basımızaaa :))) bizi motive et arada bizde başaralım 🙏

Ben hep yaz geliyo diye verebiliyorum bu kilolari, ne zamanki tatil programimiz kesinlesti ozmn aklim dank etti :) sizlerde hep bunu dusunun yaz gunes fit vucutlar...;)

Back
X