- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #8.141
kızlaar merhaba ben de isveçe başlamayı planlıyorum, yarın malzemelerimi alayım pazartesi başlayayım, var mı benimle başlamak isteyen... bu arada ben 3 ay gibi bir sürede 19 kg verdim...şimdi son 5-6 kilom kaldı ve bir an önce kurtulmak istiyorum artık...8 ocakta 90 kilo ile başladım ve şimdi 71 kiloyum...hedefim 65...boyum 1.68 yaşım 36 ... son 1 haftadır spora yüklenmiştim günde 15-20 km yüksek tempo yürüyüş yapmaktaydım ama spor beni çok şişirdi ve kilom hiç düşmedi bu hafta ...sıkıldım artık bitsin bir an önce şu işkence deyip pazartesi isveçe başlıyorum...
benimle başlayıp birbirimize destek olmak isteyenler varsa başlayalım derim..yaza az kaldı...
yaa canım aslında bende başlamak istiyorum durumda bayaa met etti ama iş yerinde nasıl olur onu bilemiyorum
inan satları nasıl ne olur bilmiyorum hani dukandır karatydır biliyorum kabataslak ama isveçe bakmadım (bakarım şimdi) o nedenle nasıl olur bilemiyorum
bu arada 55 kilo olduğumda eşim istediğim bir kolye var onu alacakk ( zaten alacaktı ama bu sekilde daha cok hırslandım sanırsam)