- 11 Şubat 2009
- 248
- 20
- 118
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #8.181
Ben hep yaz geliyo diye verebiliyorum bu kilolari, ne zamanki tatil programimiz kesinlesti ozmn aklim dank etti :) sizlerde hep bunu dusunun yaz gunes fit vucutlar...
19 da yiyodum aksamlari ama dediğim gibi cok zorlandigimda limonlu su iciyodum,yada oglen 1 meyve varsa onu aksama kaydiriyodum. 3 günden sonra migde alisiyo ama genelde
Ben hep yaz geliyo diye verebiliyorum bu kilolari, ne zamanki tatil programimiz kesinlesti ozmn aklim dank etti :) sizlerde hep bunu dusunun yaz gunes fit vucutlar...
inşallahhh canım
ben sanırım 8 de falan yerim
zaten hazırlaması zor besinler degil
elbette yazın etkiside var bu zayıflama olayında ancak biz lucimle bebeişlerimize hazırlık yapıyoruz.
Allah zin verirse bebiş geleceğinde fit olmak istiyoruzz
Öyle değil mi lucimmm
Ben de bebis iciiiiinnnn ve yaz icin de tabiikiins biran once veririz ve kolaylasir her istegimiz
Ispanağım ve yumurtalarım haşlanıyo valla o kadar kısa surede 10 kilo versem hayır dağıtırım o derece .. Ama mide gercekten 3. Gunden sonra kuculur diye dusunuyorum bende.. Sabah 5 km falan yurudum akşam 5 gibi tekrar yuruyeceğim .. Benim işim home ofis olduğu için daha rahat olucam ..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ay inşallahh hakkımızda hayırlısı olsun
ben seni ve luciyi takip edeceğim bakalım nasıl vereceksiniz bir sonraki hafta bende başlıcam
bu arada kaç kilosun cnm
evt tatlııım inşallah güzel sonuçlar alırız da sen de heveslenir katılırsın bize :)
kız ben heveslendim bile
diğer forumdada yazdım ya kuzum ayran detoksu için malzemelerimi hazırladım akşam yapıcam arın başlıcam 2 gün sürüyor ondan sonra başlarım yani Perşembe oluyor ( mesajdada çarşamba yazmısım yanlış yazdım cnm )
anladım ben onu canım benim... ayran detoksunu da merak ediyorum aslında bi dene bakalım nasıl faydası olacak mı
Kızlar her şeyi yazacağım dedim manyakmı bu demeyin sırf destek amaçlı :) az once ıspanağımla yumurtamı yedim yanında domatesle .. ıspanak haşlama lezzetsiz ama yenmeyecek bişeyde değil ilk günün öğle yemeğide atlatıldı akşama biftekli salata yapacağım onuda yazarım
Rahatsin ozmn iş konusunda, bide kaldigin yerde hava guzelse, güneşliysee... mis gibi yuruyus 10 degil ben 15 bile yururum offfff
İspanak ,1 hafta sonra hasladigim ispanagi yagsiz tavaya koydum ustune yumurtayi kirip iyice pisirip pul biber dokup yedim. Oyle daha guzel oluyo tavsiye ederim
Selam kızlar bende dün geceden beri okuyorum sayfaları yapmaya karar verdim
Ama kendime hiiiic güvenmiyorum
Ins bırakmam
Hadi hafta ici bisekilde ama hafta sonu cok zor
Sabah beri kac kere vaz gectim ama sonra birden
Hadi kızım yaparsın dedim :)
Ve öğle yemeğimi yemiş bulunmaktayım
Boy 1:60
Kilo. 73.9
Bıktım dogum kilolarından !
2 sene oldu hala debeleniyorum!!!
Allah hepinize azim, kolaylık versin
Canım yasadığım yerde evimin dibinde orman var gerisini sen düşün ve koşu yuruyus yolları ama işte dibimde ya artık ondan zor geliyoduama sabah yurudum akşam üstüde arkadasla bi 5 km daha yururum 🙏 herkes şevklensin yaza bomba gibi girelim :)) zaten bu diyet bitimdede neler yapmamız gerektiğini görüşmeliyiz pat die eski sistemimize dönemeyiz kontrolu yememiz gerek tabi tek başarılı olalım ki bence oluruz :))
Aaa oyle yapayım bende daha lezzetli olur tsk ederm cnm 🙏☺️
Selam kızlar bende dün geceden beri okuyorum sayfaları yapmaya karar verdim
Ama kendime hiiiic güvenmiyorum
Ins bırakmam
Hadi hafta ici bisekilde ama hafta sonu cok zor
Sabah beri kac kere vaz gectim ama sonra birden
Hadi kızım yaparsın dedim :)
Ve öğle yemeğimi yemiş bulunmaktayım
Boy 1:60
Kilo. 73.9
Bıktım dogum kilolarından !
2 sene oldu hala debeleniyorum!!!
Allah hepinize azim, kolaylık versin
Kesinlikle olcazz bunu aklimiza koyalim bikere :) bide 5. Yada 6. Gunde oglen balik aksam et var, ben baligi ondeki gunun aksamina aktardim. Oglen hafif gecirip aksam yemeginde esime eslik edebilmek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?