Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Bugün 2.günüm sabah tartildim 600 gr gitmis bile.. Ins böyle devam eder
senin adına ck swndm cnim tbrk edrm bn daha tartlamadm aksami heycnla bklyrm :) zorlanyrm cnim ya her yerm agryo ama dwam etmem lazm ew dsnda spor yapmyrm cnku .s bi leweli yani wideoyu kc gun yapysn cnim

ama kzlar sz hc yazmysnunz neler yapysnuz dyet nasl gdyo boyle motwe olamayızki .s bugunude kaçamaksz hallettm yarn en zr gunum cnku et yk yumurta war haslanms yumurtayi hc swmyrm .s

Kizlar azicik kacamak yapmama ragmen bugün 3.günüm ve 1.100 kg gittii
Ek olarak 30 dk spor ve 30 dk yürüyüste yapiyorum.

Son düzenleme:
senin adına ck swndm cnim tbrk edrm bn daha tartlamadm aksami heycnla bklyrm :) zorlanyrm cnim ya her yerm agryo ama dwam etmem lazm ew dsnda spor yapmyrm cnku .s bi leweli yani wideoyu kc gun yapysn cnim

Zor gercekten, kondisyon gerektiriyor. Ben nefes nefese kaliyordum önceleri simdi daha iyiyim.
Yürüyüste yapabilirsin, bacaklarin acilmis olur. Hazir havalarda düzeliyor.
Ben ilk leveli 8 gün yaptim, simdi 2.leveldeyim bunu 10 güne tamamlicam. 3.levelide ayni sekilde.
Jillianin videosunu 4 yil önce aynen uyguladigimda inanilmaz fit oldum ve istedigim kiloya hemen hemen yaklasmistim.

gunaydın :):) 600 gram daha gtms gobus dumduz oldu maşallah ck mtlyum :):):):)
OOy tebrikler canim. Basaricaz inaniyorum. Senin kacinci günün?

1 gün gecikmeli olarak bugün başladım kızlar
sabah tartıldım 57.6kg
hergün azalır umarım :)

Tam tamina ayni kilodayiz.Hadi bakalim ikimizdeki degisiklikler nasil olacak :)

Sonuç almamız çok güzel kızlar takipteyim sizi de :)
İlk gün biraz zorlandım tansiyonum hep düşüktür tabi açlık da dengeleri bozdu :)
Jillian micheals level 1e başladım başka da spor yapmadım dün, belki bugün yürüyüş yapıcam.
Sabah 57.0 kg'dım tam 600 gr gitmiş :)

benimde 3. gunum cnim smdilik zrlanmyrm bkalm ilerlyn zmanlarda nasl olck bendede toplamda 1200 gram gtti kyafetlermde hafiftn farkdyrm :) dun yapamadm ama bugun yapicm ins canim sporumu :)

2 gune alşrsn cnim ilk gun snucun cok iyi tbrk edrim bir an once btrelm gecsn su gunler ins :)

Aslinda bu diyetle spor yapmak cok zor ama ben suan cok hirsliyim, kötü gibi olursam zorlamiyorum fazla

benimde 3. gunum cnim smdilik zrlanmyrm bkalm ilerlyn zmanlarda nasl olck bendede toplamda 1200 gram gtti kyafetlermde hafiftn farkdyrm :) dun yapamadm ama bugun yapicm ins canim sporumu :)

Ben sabah yürüyüsümü ve sporumu yaptim, fakat iki tane milföy börek yedim. Ins yansimaz tartiya:18:

Aslinda bu diyetle spor yapmak cok zor ama ben suan cok hirsliyim, kötü gibi olursam zorlamiyorum fazla

Ben sabah yürüyüsümü ve sporumu yaptim, fakat iki tane milföy börek yedim. Ins yansimaz tartiya:18:
olsun canm umarım yansımaz ama daha dikkatli ol bende artı olark 2 tane etimek yedim biraz da salamla kasar:44:

Bugün 4.günüm kilo kaybim simdiye kadar, 1.100 kg
Dün kacamaklarim oldu ve tam tamina uyumadim diyete

Bugün 3. gün kızlar dün ceviz ve kuru kayısı kaçamakları yaptım ama 8 km yürüyüş ve level 1 in 2. gününü yaptım -600 gr:)
şu an 56.4 kg tartım:) 2 günde 1200gr

2 gune alşrsn cnim ilk gun snucun cok iyi tbrk edrim bir an once btrelm gecsn su gunler ins :)

inşallah canım şu an bacaklarım ağrıyo fena oturup kalkamıyorum :)

ben de zorlanıyorum ama şimdilik hırsla yapıyorum:)

kimse yok mu burda:)
dün hiç hareket etmedim ama 300gr daha gitmiş
demek ki hakkını vererek yapılsa gerçekten çok çok kilo vericez :)
başlangıç 57.6
1.gün 57.0
2.gün 56.4
3.gün 56.1

1 hafta kadar yapmıştım geçen haftalar verdiğim 2,5 kg hemen geri almışım bugün tekrar başlıyorum am busefer ne eksik ne fazla ne değişim ne kaçamakla bahaneler uydurmadan tam tamına dieti uygulıycam başlangıç kg 89,300 bakalım 13 gün sonunaa

Kızlar günaydınn ben bugün isveç diyetine başladım aynı zamanda dün spor salonuna kaydoldum hedefim yaza kadar 65e kadar inebilmek şuan 85 kiloyum boyum 166 herkese kolay gelsin bugün başlayan olursa haberleşelim destek olalımm öpüldünüzz

Slm kızlar ben de isveç diyetini birebir uyguladım ve 13 günün sonunda 11 kilo verdim. Dietle birlikte hergun tempolu 10 km yürudum ve 3 litre su ictim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…