- 8 Ekim 2008
- 2.093
- 1.377
- 698
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #8.121
slm kızlar ben de isveç diyetini birebir uyguladım ve 13 günün sonunda 11 kilo verdim. Dietle birlikte hergun tempolu 10 km yürudum ve 3 litre su ictim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın ilk dietinizmiydi kaç kg dan düştünüz harfiyen ydunuzmuuyoksa değiştirme yaptınızmı menülerde
Bu sene yaptigim ilk diyett,gecen sene doktor denetimiyle buna cok benzer bi diyet yapmistim ve yine 12 kg vermistim. Sirf ekmek kizartmalarini yemedim salam yerine sosis yedim bukadar. Aksamlari cok aciktigimda limonlu sicak su ictim bide. 81 kgdan 70 e dustum bu diyette. Yuruyusun cok katkisi oldugunu dusunuyorum :)
harikasın arkadaşımtebrik ederim bende 80 küsür kilodan 74.5 e düşmüştüm. 6 kilo verdim ama sporsuz. demek spor yapsa idim harika sonuç alacakmışım sen gibi. ben şuan yine yapyıorum. bugün3.günüm. iyi gidiyor. bu akşam sporada başlıyrum. inşallah artık 6 lı rakamları görürürm. bunaldım.
harikasın arkadaşımtebrik ederim bende 80 küsür kilodan 74.5 e düşmüştüm. 6 kilo verdim ama sporsuz. demek spor yapsa idim harika sonuç alacakmışım sen gibi. ben şuan yine yapyıorum. bugün3.günüm. iyi gidiyor. bu akşam sporada başlıyrum. inşallah artık 6 lı rakamları görürürm. bunaldım.
ftn maşallah ne hırs varmış send eyaa bu senin kaçıncı isveçi yapışın hersefrinde nekadr verdin bide isveçi değiştiryomıusun menüleri ben tavuk ğöğsü iyordum m bu sefer et büftekle dniycem
ftn maşallah ne hırs varmış send eyaa bu senin kaçıncı isveçi yapışın hersefrinde nekadr verdin bide isveçi değiştiryomıusun menüleri ben tavuk ğöğsü iyordum m bu sefer et büftekle dniycem
bide menüden tek değiştirdiğim et biftek yerine tavuk göğsü yiyorum o kadarşuan bir de artı olarak sabahlar aç karnına elma sirkeli su içiyorum. Bide bitki çayı içiyorum(9lu hayat çayı).
ftn isveçle verdiklerini geri aldınmı korudunmu ben 5 günde 2,5 vermiştim burda bi arkadaş tavuk göğsü yeme değiştirme hiç dedi bozdum dedim tekra başlıyım 1 hafta geçsin bi baktım hoop almışım 2,5 geriii
Kizlar selammm😘😘ben yaklasik iki hafta once uygulamistim 8 gun 3 kilo vermistim.ondan sonra gelenim gidenim oldu dsrda yemek yedim adet oldum tatli krizlerim tuttu😃😃biliorum belki bunlar kocaaa bi bahane ama yedim kisacasi.bugun tartildim kilom ayni verdigim 3 kiloyu almamisim😃😃ama gobegim duzdu geri cikti.yeniden baslicam bi 6 gun daha 3 ay beklemem gerekioyomu??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende bugün başlıyorum insallah varsa baska baslayacak olan destek olalım birbirimize :)
kızlarr ben daha önce yazmıstım 85 kıloyla basladım ısvec dıyetıne bugun 5ıncı gunum bıttı ve tamı tamına uyamadım dıyete arada farklı seyler yedım ama aynı kalorıde ac kaldım cogu zamanbol bol su ıctım ve gunde 2-3 saat spor salonundayım step ve pılates yapıyorum tabıkı yuruyus ve kosuda var ısın ıcınde ınanın ısteyınce oluyomus suan 5 gun ıcınde 2.5 kılo verdım verdıkce yazıcam buraya mekık cekmeyı unutmayın cok ıse yarıyomus salondakıler soyledı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?