- 21 Şubat 2014
- 968
- 287
- 43
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #8.081
canm valla bende ünideyim bilmiyorum nasıl yapıcam acıkcası ama bi yol bulcaz artık .s
Yarin basliyorum. Zor bir diyet ve dikkat edilmezse verilen kilolar tekrar geri alinabilir..
Benim amacim midemi kücültüp motive olup sporla saglikli beslenme sekline dönmek.
Kolay gelsin!
Kolay gelsin!! :)
Açıkçası ben de bu diyetin akla mantığa uygun olmadığını biliyorum ama bir şekilde motive olmam ve tekrar diyet moduna girmem gerekiyor. Bu diyet kendimi biraz da olsa disipline etmemi sağlarsa ne mutlu bana :) Sonra yine düzgün bir listeyle, beslenme şekliyle devam ederim zaten. Artık bir şekilde "dur" demem gerekiyordu, önüme gelen yemeği affetmiyorum ve tartıdaki rakam her geçen gün artıyor!
Kolay gelsin!! :)
Açıkçası ben de bu diyetin akla mantığa uygun olmadığını biliyorum ama bir şekilde motive olmam ve tekrar diyet moduna girmem gerekiyor. Bu diyet kendimi biraz da olsa disipline etmemi sağlarsa ne mutlu bana :) Sonra yine düzgün bir listeyle, beslenme şekliyle devam ederim zaten. Artık bir şekilde "dur" demem gerekiyordu, önüme gelen yemeği affetmiyorum ve tartıdaki rakam her geçen gün artıyor!
bende katılıyorum sana canm ya en azından 2 haftada biraz kilo verirsek motive oluruz diye düşünüyorum hem bnm midem yemedikçe çok küçülüyo canm bişe istemiyo filan bi kaç günden sonra alısırız galibavalla 2 haftada devamsızlık kullancam gerekirse derslerde genelde öğleden sonra zaten derslerim yapcaz bişi artık :) kolay gelsin hepimize yarın yazalım olur mu kilolarımızı gün gün tartı alıyım yarın aksama dogru yazcam :)
Aynen arkadasim. Istahim öyle bir acildi ki, önce bu midenin akillanmasi gerek.
Sok diyetlerden hep kacinmisimdir ama acilen bir yerden baslamam lazim yoksa popo göbek aldi basini gidecek :)
Mesela suan bu yaziyi yazarken bile dolaptaki cig köfteyi yemeyi düsünyorum hani yarin basliyorum ya ne yersem kar :))
ayyy resmen mantıklarımız bir calısıyo :)
Gunaydin hanimlar, bugün basliyorum isvec diyetine.
Dün gece son kez yiyiorum diye saldirdigim yemeklerden ötürü 500 gr fazla ciktim napalim saglik olsun
bu sonucu degistirmiyorum tabi..
Baslangic 58,6 kiloyum.
Motivasyonumuzu düsürmeyelim haydii...
tebrik edeim canmbende basladım fakat tartım bozuk tartılamadım yarın sabaha yazarım inş :) bu arada 58 kilo cok iyi aslında boyun kaç canm ?
Canim boyum 1.60 ideal kilom 50 olmali.
Cok asiri kilolu degilim ama göbek ve popo bölgesine yaglanma var maalesef
Aslinda boyumuz biraz daha uzun olsa, toparlayacak ama kilo hemen gösteriyo iste.desene sende bendensin bende 1 60 68 kilodayımnasıl gidiyo diyet
Aslinda boyumuz biraz daha uzun olsa, toparlayacak ama kilo hemen gösteriyo iste.
Diyet iyi gidiyo, yarim saat snra aksam yemegimi yiyip bu günü basariyla kapatmayi düsünüyorum.
25 dklik videolu sporumu da yaptim
Senin nasil gidiyor caniM?
bende suan yemeğimi yiyorum cnm sporumu henüz yapmadım :) hangi videoyu yapıyosun ?
killer abs canm ben daha dün basladım faydali mı henüz bilemiyorum :) link var mı atabilir misin rica etsem canmjillian micheals 30 günlük egzersiz programi cnm. cok faydali gercekten. Sen hangisini uyguluyosun ?
killer abs canm ben daha dün basladım faydali mı henüz bilemiyorum :) link var mı atabilir misin rica etsem canm
özelden yolluyorum cnm, sende killerin linkini yollarsin heheh
bu arada yanls yazmsm boy 1 70 kilo 68 olcktii :)desene sende bendensin bende 1 60 68 kilodayımnasıl gidiyo diyet
http://vimeo.com/53675091
http://vimeo.com/53700151
http://vimeo.com/54009222
tsk ettim canm bunlarda benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?