• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

slm kızlar ben de isveç diyetini birebir uyguladım ve 13 günün sonunda 11 kilo verdim. Dietle birlikte hergun tempolu 10 km yürudum ve 3 litre su ictim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın ilk dietinizmiydi kaç kg dan düştünüz harfiyen ydunuzmuuyoksa değiştirme yaptınızmı menülerde

günaydın ilk dietinizmiydi kaç kg dan düştünüz harfiyen ydunuzmuuyoksa değiştirme yaptınızmı menülerde

Bu sene yaptigim ilk diyett,gecen sene doktor denetimiyle buna cok benzer bi diyet yapmistim ve yine 12 kg vermistim. Sirf ekmek kizartmalarini yemedim salam yerine sosis yedim bukadar. Aksamlari cok aciktigimda limonlu sicak su ictim bide. 81 kgdan 70 e dustum bu diyette. Yuruyusun cok katkisi oldugunu dusunuyorum :)

Bu sene yaptigim ilk diyett,gecen sene doktor denetimiyle buna cok benzer bi diyet yapmistim ve yine 12 kg vermistim. Sirf ekmek kizartmalarini yemedim salam yerine sosis yedim bukadar. Aksamlari cok aciktigimda limonlu sicak su ictim bide. 81 kgdan 70 e dustum bu diyette. Yuruyusun cok katkisi oldugunu dusunuyorum :)

harikasın arkadaşım :46::46::46: tebrik ederim :nazar: bende 80 küsür kilodan 74.5 e düşmüştüm. 6 kilo verdim ama sporsuz. demek spor yapsa idim harika sonuç alacakmışım sen gibi. ben şuan yine yapyıorum. bugün3.günüm. iyi gidiyor. bu akşam sporada başlıyrum. inşallah artık 6 lı rakamları görürürm. bunaldım.

kızlar bende aranıza katılıyorum ocak 5den bu yana 85 kgdan 67,500 oldum 2 aydır dukan yapıyordum ama inanın çok sıkıldım dayanamaz oldum bugün itibari ile isveçe başlıyorum yorumları okudumda güzel sonuç alanlar var bakalım bendeki etkisi nasıl olacak çok merak ediyorum:1:

harikasın arkadaşım :46::46::46: tebrik ederim :nazar: bende 80 küsür kilodan 74.5 e düşmüştüm. 6 kilo verdim ama sporsuz. demek spor yapsa idim harika sonuç alacakmışım sen gibi. ben şuan yine yapyıorum. bugün3.günüm. iyi gidiyor. bu akşam sporada başlıyrum. inşallah artık 6 lı rakamları görürürm. bunaldım.

ftn maşallah ne hırs varmış send eyaa bu senin kaçıncı isveçi yapışın hersefrinde nekadr verdin bide isveçi değiştiryomıusun menüleri ben tavuk ğöğsü iyordum m bu sefer et büftekle dniycem

Ben bi hafta bekleyip oyle tekrarlan baslicam,bende 65 i gormek istiyorum. Ztn alisti migde artik :) kisin hateketsizlik mafetti vucudu simdi yaza fit olucaz hanımlaarr ;)

ftn maşallah ne hırs varmış send eyaa bu senin kaçıncı isveçi yapışın hersefrinde nekadr verdin bide isveçi değiştiryomıusun menüleri ben tavuk ğöğsü iyordum m bu sefer et büftekle dniycem

GIRGIRINA azimle ve kararla devam ediyorum canım :23: beni zorlamıyor ya. çünkü zaten ben düşük kalorili bir diyet yapıyordum zaten. ama diyete baya bir ara verdim. işte daha yeni başladım 3.gün bitti bugün inşalalh. :52: 6 lı rakamları görmek istiyorum canım ondan :34:

bide menüden tek değiştirdiğim et biftek yerine tavuk göğsü yiyorum o kadar ;) şuan bir de artı olarak sabahlar aç karnına elma sirkeli su içiyorum. Bide bitki çayı içiyorum(9lu hayat çayı).

bide menüden tek değiştirdiğim et biftek yerine tavuk göğsü yiyorum o kadar ;) şuan bir de artı olarak sabahlar aç karnına elma sirkeli su içiyorum. Bide bitki çayı içiyorum(9lu hayat çayı).

ftn isveçle verdiklerini geri aldınmı korudunmu ben 5 günde 2,5 vermiştim burda bi arkadaş tavuk göğsü yeme değiştirme hiç dedi bozdum dedim tekra başlıyım 1 hafta geçsin bi baktım hoop almışım 2,5 geriii

Kizlar selammm😘😘ben yaklasik iki hafta once uygulamistim 8 gun 3 kilo vermistim.ondan sonra gelenim gidenim oldu dsrda yemek yedim adet oldum tatli krizlerim tuttu😃😃biliorum belki bunlar kocaaa bi bahane ama yedim kisacasi.bugun tartildim kilom ayni verdigim 3 kiloyu almamisim😃😃ama gobegim duzdu geri cikti.yeniden baslicam bi 6 gun daha 3 ay beklemem gerekioyomu??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ftn isveçle verdiklerini geri aldınmı korudunmu ben 5 günde 2,5 vermiştim burda bi arkadaş tavuk göğsü yeme değiştirme hiç dedi bozdum dedim tekra başlıyım 1 hafta geçsin bi baktım hoop almışım 2,5 geriii

Bir sürü kişi tavuk göğsü yiyor. Kırmızı et sevmiyorum diyorlar ama bence pahalı olmasından :1: şahsen ben pahalı olmasından almıyorum. Ama gerçekten sevmiyorumda. Şu da bir gerçek o kadar pahalı olmasa diyet uğruna yinede alırdım ama :1: :52: Öncelikle şunu söyleyeyim arkadaşım. İsveç sonrası bir saldım kendimi salış o salış :) aklına gelebilecek her şey yedim :52::52: en son isveçten sonra 71 i görmüştüm. sonra bir tartıldım hooooppp 74 :52: hatta 75:52: ama ben bunların kilo olduğunu düşünmüyorum. mide ve bağırsakların doluluk oranları bence. çünkü 4-5 kilo alsan otomatikmen bir beden büyümek lazım ama ben kıyafetlerimi yine aynı rahatlıkla giyiyordum. Bir diğer kanıtıda şuan yine isveçteyim ve 70 kgye indim. düşün yani. mide ve bağırsaklar boşaldı birazcık ta sanırım verdim spor da yapıyorum çünkü. 70 i gördüm şükür. Ama şuda var isveç sonrası hemen diyeti bırakmamak gerekiyor bunu anladım. ben isveç ardından lahana çorbası diyeti yapacağım.sonra kalori sayacağım.VELHASILI KELAM İsveç sonrası kiloları çok fazla geri almadım :52: ben 9,5 vermiştim 1 bilemedin 2 kg ye yakın olanın aldım ama hemen toparladım şükür.

Kizlar selammm😘😘ben yaklasik iki hafta once uygulamistim 8 gun 3 kilo vermistim.ondan sonra gelenim gidenim oldu dsrda yemek yedim adet oldum tatli krizlerim tuttu😃😃biliorum belki bunlar kocaaa bi bahane ama yedim kisacasi.bugun tartildim kilom ayni verdigim 3 kiloyu almamisim😃😃ama gobegim duzdu geri cikti.yeniden baslicam bi 6 gun daha 3 ay beklemem gerekioyomu??

başlamamak en güzeli arkadşaım. ama bünyene güveniyorsan yap. ben 1 ayda 2 defa yaptım. halsizlik dışında pek birşey olmadı. ama tavsiye etmem yine de. kendimi toparlamam zor oldu.

kızlarr ben daha önce yazmıstım 85 kıloyla basladım ısvec dıyetıne bugun 5ıncı gunum bıttı ve tamı tamına uyamadım dıyete arada farklı seyler yedım ama aynı kalorıde ac kaldım cogu zaman :D bol bol su ıctım ve gunde 2-3 saat spor salonundayım step ve pılates yapıyorum tabıkı yuruyus ve kosuda var ısın ıcınde :D ınanın ısteyınce oluyomus suan 5 gun ıcınde 2.5 kılo verdım verdıkce yazıcam buraya :D mekık cekmeyı unutmayın cok ıse yarıyomus salondakıler soyledı :1::1::1:

kızlarr ben daha önce yazmıstım 85 kıloyla basladım ısvec dıyetıne bugun 5ıncı gunum bıttı ve tamı tamına uyamadım dıyete arada farklı seyler yedım ama aynı kalorıde ac kaldım cogu zaman :D bol bol su ıctım ve gunde 2-3 saat spor salonundayım step ve pılates yapıyorum tabıkı yuruyus ve kosuda var ısın ıcınde :D ınanın ısteyınce oluyomus suan 5 gun ıcınde 2.5 kılo verdım verdıkce yazıcam buraya :D mekık cekmeyı unutmayın cok ıse yarıyomus salondakıler soyledı :1::1::1:

Tebrik ederimm, spor gercekten yariyo. Bakalim 13. Gunde kac kilo gitcek ;)

Kızlar ben bu diyet benzeri diyet uyguladım bir haftada 7 kg verdim. Bir ay sonra geri aldım :( kaslarıma zarar vermişim vücudumda ağrı vardı çok güçsüzleştim. Doktor bana kas erimesi olduğunu söyledi. O kadar aşırı diyet yapmayın lütfen vücutta hasar bırakıyor :(

kızlaar merhaba ben de isveçe başlamayı planlıyorum, yarın malzemelerimi alayım pazartesi başlayayım, var mı benimle başlamak isteyen... bu arada ben 3 ay gibi bir sürede 19 kg verdim...şimdi son 5-6 kilom kaldı ve bir an önce kurtulmak istiyorum artık...8 ocakta 90 kilo ile başladım ve şimdi 71 kiloyum...hedefim 65...boyum 1.68 yaşım 36 ... son 1 haftadır spora yüklenmiştim günde 15-20 km yüksek tempo yürüyüş yapmaktaydım ama spor beni çok şişirdi ve kilom hiç düşmedi bu hafta ...sıkıldım artık bitsin bir an önce şu işkence deyip pazartesi isveçe başlıyorum...

benimle başlayıp birbirimize destek olmak isteyenler varsa başlayalım derim..yaza az kaldı...

Back
X