E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
çok teşekkür ederim cnm haber ederim tabiki..yengecburcu cum çok geçmiş olsun. Onlar daha çocuk erken teşhis önemlidir. İnşallah kısa zamanda iyileşirler. Artık kendilerine dikkat etmeliler. Allah korusun.
İnşallah daha erken güne alırsınız randevuyu.
En büyük hazine sağlık. Sağlık olmadan hiçbirşeyin anlamı olmaz. Sağlığımıza dikkat edelim.
Bizleri haberdar etmeyi unutma canım öpüyorum seni.Dikkat et kendine.
cok gecmis olsun ama kac yasindaki kizlarin..
yüksek kolesterol yani tahmin ediyorum en fazla 12-13 yasindadir kizin genc bir bayansin daha cocuk yasta anlayamiyorum Allah sifa versin..
ne kadar erken teshis edilirse o kadar iyi benim kuzenimde baya kilolu bilmiyorm kizinizi ama o 9 yasinda 68 70 kiloya geliyordu..suanda sanirim akapuntur yapiliyor 11 yasnda cocuk icine kapanik oluyor bu durumdan ama iste tedavi cok önemli ne kadar erken olursa o kadar iyi üzülme herseyin bir tedavisi vardir perhize degerleri düser kizinizin hala saskinim gecmis olsun
kızlar 5. gunumdeyım 3 kılo werdım bugun bozarsam eger tekrar o kıloları alırmıyım..ya adette oldum dayanamıyommmmmm bısey yazın lutfennnnnnnnnnnnn
kızlar 5. gunumdeyım 3 kılo werdım bugun bozarsam eger tekrar o kıloları alırmıyım..ya adette oldum dayanamıyommmmmm bısey yazın lutfennnnnnnnnnnnn
imdatttttttttt
=) inşallah başladım bugün ama baktım tartıya bi gram farketmemiş :S çokmu acele ediyorumki.eee bütün karnım kazındı amaaa
cnm daha bugün başladım diyorsun ne ara tartıldın sadece sabahları tartılcaksınlmaz:
bencede çok acelecisin acele işe şeytan karışır derler kaydirigubbakcemile3
kazınmanda normal ilk bi kaç gün hepimiz yaşadık bunları az sabır :teselli:
sevgilini düşün iştahın kaçsın :jeyyar:
slm arkadaşım..kızlar bende bu hafta cumaya kadar k-flakes diyeti yapıcam. acaba cuma günüde isveç diyetine mi başlasam?? çok kararsızım sizce kaç kilo verebilirim isveçle?
merhabalar arkadaşlar
çok güsel bi peylaşım olmuş arkadaşlar elinize sağlık..
peki bişiy dicem diyeti yapanlarda sadce kilo olarak bi azalmanın dışında görüntüde de ciddi değişim varmı acabaa??? çünkü 8-10 kilolardan bahsediliyo fiziken de bi incelme oluyo mu yani asıl onemli olan o ... bende yapmayı düşündüm şimdi ama ramazan bi geçsin ancak ozman artık merka etttim nası bişey bide geri alma olayı var tabi:sm_confused:
yengecburcu ben 20 yaşındayım, boyum 1.67 ve 60 kiloyum ama kistlerim nedeniyle doktorum kilo vermemi söyledi 52-53 e kadar düşmem gerek.. sence ne kadar veririm??şimdiden teşekkürler=)
cnm senin zaten fazla kilon yokmuş aslında ..
ama sağlık nedeniyle vermen gerekiyorsa (aslında dr.lar ağız alışkanlığı yapmışlar kilo vermen lazımı ama)
bence 5 kilo verirsin rahatlıkla ki buda sana yeter yerimseniben
sonrasındada dikkat edildğinde kilo verimi devam ediyor ..
geçmişolsun sağlıklı günler dilerim a.s.
mrb bende bu diyeti deneyeyim diyorum boyum 168 kilom 64 sizce nekadar veririm?