Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

çok teşekkür ederim cnm haber ederim tabiki..

cnm sanada çok teşekkürler..
büyük kızım 13 yaşında kilosu filan normaldi sadece kalp ağrısı şikayetleriyle gittik ve senin gbi bende şok yaşadım bu yaşta bu tür sağlık problemlerini duyunca ..
küçük kızımda 9 yaşında 43 kilo
dr. direk obezite tetkikleri yapılcak dedi zaten götürme amacımda oydu kilosu yanlış beslenmedenmi kaynaklanıyor yoksa başka bir problemmi var ?
senin kuzeninin durumuda çok kötüymüş yavrum benm tabiki içine kapanık olur benm kızımda öyle okulda filan bazen komplekse giriyor
önümüzdeki hafta yapılan işlemleri sizlerlede paylaşıcam
hepinize teşekkürler a.s.

kızlarrrrrrrr 4. gunum 3 kılo werdım.............6 gun sonunda bırakıcam 5 kılo fazlam wardı cunku..harfı harfınr uydumm ..sızı sewıyorummmmmmmopuyorumnanaktan

kızlar 5. gunumdeyım 3 kılo werdım bugun bozarsam eger tekrar o kıloları alırmıyım..ya adette oldum dayanamıyommmmmm bısey yazın lutfennnnnnnnnnnnn

walla ne yalan solıım tam benlık bı dıet bu ısvec dıetı yarın uygulamaya baslıorum gercı vercek pek kılom kalmadı ama hanı bı 3-4 versem yetcek gıbı :) genelde az ve sık yemek yeme alıskanlıgı olanlar ve bunyesı zayıf olanlar bence yapmamalı cunku cıddı anlamda pek bısey yenmıo gıbı. ben bı baslıım 13 gun sonra son durumu yazarım artık sızlere :)

kızlar 5. gunumdeyım 3 kılo werdım bugun bozarsam eger tekrar o kıloları alırmıyım..ya adette oldum dayanamıyommmmmm bısey yazın lutfennnnnnnnnnnnn

aman ha sakın bozaım deme. benımde regl donemlerımde dıetlerım cok zor oluordu ama cok cok canım tatlı ıstıosa dıabetık cıkolata veya kuru kayısı tarzında seyler tuket. 5 gunde 3 kılo verdıysen ve bırden yemeye baslarsan vucut kıtlık alarmı verıp yedıgın herseyı depolar. ve kılo almaya baslarsın. benım fıkrım bu yonde basına gelen arkadaslarım var cok tanık oldum o yuzden dıorum

Merhaba

Diyeti bozarsan kilo almazsın yediklerine dikkat et yeterki.

Ben kahveyi sevmediğimden çay içtim. Sende türk kahvesi yada çay veya süt içebilirsin.

Diyete başladığım gün reglim başladı ve diyeti bozmadım çünkü karar vermiştim arkdaşlarla birlikte kendimi çok iyi hissettim diyetdaşlarımla. Keşke başka bir diyeti daha onlarla yapsam. İlk üç gün zorluk oldu çok spor yapamadım yavaş yavaş hareket ettim. Halsizlik vardı başta sonra iyi gittim 5 kilo verdim.

Diyette zorlanıyorsan yapamıyorsan başın dönüyorsa halsizsen anında bırak yediklerine dikkat et spor yap bu şekilde zayıfla derim. Tabi sen bilirsin.

Tatlı istiyorsan hafif sütlü tatlı, diyat ürünler yada kuru kayısı üzüm gibi meyveler yiyerek bastırabilirin.

Kilo çok değil verirsin merak etme canım. Önemli olan sağlık.

merhaba ben size bi dert yanayım
ben son 6 ayda 25 kilo aldım. boyumda 160. şuan 77 kiloyum.yarın bu diyete başlıyorum hadi bakalım hayırlısı. bu rada 18 yaşımdayım ve son 1 aydır bu kilolar yüzünden evden çıktığım yok.
haaa daha farklı bi sorunum var, sevgilim 1 80 boyunda, 65 kilo bişey. ağzı burnu dudakları... peruk taksan benden daha çok kıza benzicek mafoldumben

iyice komplekse girdim... düşünsenize tam 25 kilo !!!
hayır bişiy değil tüm güzelliğim kayboldu...

=) inşallah başladım bugün ama baktım tartıya bi gram farketmemiş :S çokmu acele ediyorumki.eee bütün karnım kazındı amaaa

=) inşallah başladım bugün ama baktım tartıya bi gram farketmemiş :S çokmu acele ediyorumki.eee bütün karnım kazındı amaaa

cnm daha bugün başladım diyorsun ne ara tartıldın sadece sabahları tartılcaksın lmaz:
bencede çok acelecisin acele işe şeytan karışır derler kaydirigubbakcemile3
kazınmanda normal ilk bi kaç gün hepimiz yaşadık bunları az sabır :teselli:
sevgilini düşün iştahın kaçsın :jeyyar:

kızlar bende bu hafta cumaya kadar k-flakes diyeti yapıcam. acaba cuma günüde isveç diyetine mi başlasam?? çok kararsızım sizce kaç kilo verebilirim isveçle?

kaçtı valaa iştah falan kalmadı.zaten bugün çocuk bi sarılayım dedi göbeğimden ellleri kavuşmadı :gitme:

rezilmiyim neyim kafamçokkarıştı

merhabalar arkadaşlar
çok güsel bi peylaşım olmuş arkadaşlar elinize sağlık..
peki bişiy dicem diyeti yapanlarda sadce kilo olarak bi azalmanın dışında görüntüde de ciddi değişim varmı acabaa??? çünkü 8-10 kilolardan bahsediliyo fiziken de bi incelme oluyo mu yani asıl onemli olan o ... bende yapmayı düşündüm şimdi ama ramazan bi geçsin ancak ozman artık merka etttim nası bişey bide geri alma olayı var tabi:sm_confused:

kızlar bende bu hafta cumaya kadar k-flakes diyeti yapıcam. acaba cuma günüde isveç diyetine mi başlasam?? çok kararsızım sizce kaç kilo verebilirim isveçle?
slm arkadaşım..
öncelikle kilonu ,yaşını ve boyunu yazarsan tahmini olarak söyleyebilirim vericeğin kiloyu tam programa uyulduğunda yerimseniben

cnm ben bu diyetle 6 kiloya yakın verdim..
ama görüntü olarak 8-9 kilo gibi oldu..
keşke başta ölçülerimide alsaymışım diye kızdım kendime ..
siz mutlaka ölçülün başlangıçta a.s.

yengecburcu ben 20 yaşındayım, boyum 1.67 ve 60 kiloyum ama kistlerim nedeniyle doktorum kilo vermemi söyledi 52-53 e kadar düşmem gerek.. sence ne kadar veririm??şimdiden teşekkürler=)

yengecburcu ben 20 yaşındayım, boyum 1.67 ve 60 kiloyum ama kistlerim nedeniyle doktorum kilo vermemi söyledi 52-53 e kadar düşmem gerek.. sence ne kadar veririm??şimdiden teşekkürler=)

cnm senin zaten fazla kilon yokmuş aslında ..
ama sağlık nedeniyle vermen gerekiyorsa (aslında dr.lar ağız alışkanlığı yapmışlar kilo vermen lazımı ama )
bence 5 kilo verirsin rahatlıkla ki buda sana yeter yerimseniben
sonrasındada dikkat edildğinde kilo verimi devam ediyor ..
geçmişolsun sağlıklı günler dilerim a.s.

evet canm ya doktor direk bunu söyledi bana=( ben şimdi k-flakes diyetini yapıyorum 1 hafta cumartesi de isveç diyetine başlıcam ozaman 5 kilo süper bir rakam ya umarım öyle olurzemuszemus

mrb bende bu diyeti deneyeyim diyorum boyum 168 kilom 64 sizce nekadar veririm?

arkadaşlar bu diyette kilo verme kişinin bünyesiyle alakalı bişi..
buna etken olarak kilo fazlası,boyu ve yaşıda diyebiliriz..
ama bu diyeti tam olarak uygularsanız 5 kilo garanti hatta 7 ila 10 arası verilebiliyor yerimseniben
kilo fazlalığı az olanlar hangi diyeti yaparlarsa yapsınlar kaybı kilo fazlası olandan daha az olur mantıklı olarak a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…