Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

tatlım senın durumunda benım gıbımı bı akıll wer bana yaaa korkuyorumm 20 gun falan oldu bırakalı 5 gun yapmıstımm..metabolızmem durur dıye korkuom yaaa kızlarr bısey dıyın

canım ben çok bi sorun olcağını sanmıyorum. Düşük kalorili bir diyet olduğu için uyarı yapılmıştır o şekilde. Yani eğer kendini hazır hissediyosan başlayabilirsin ama bu sefer bozma sonuna kadar git ve bence önlem için isveçin öncesinde ve sonrasında 1 hafta meyve-sebze diyeti yapabilirsin çünkü tam hastalık ayları grip falan olma:1no2:

bende bugün başladım bu diyete acilen kilo vermem gerek sonrasındada dikkat edicem ama bugün spor yapamadım yarından itibaren sporla birlikte götürcem inş.kilo verdikçe yazarım

ben bu diyete baslayali 1 ay kadar oluyorr ama bende TIKK yokkk...ikinci dogumdan sonraa ölee kaldimmm...neler denedim nelerr gitmiyoooooooooooooooooooolarrrr.....ay ne olcam ben bölee yaaaa:gitme:

kızlar 2 gün oldu bu diyete başlayalı 2 günde 2 kilo verdim çok mutluyum yaaahihoyyyt inşallah kurtulcam bu kilolardan:lepi:

tatlım ısallah yaa bıkac gun daha beklıyım dedım tam 1 ay oldu artık yarın baslarım..3 kılo wersem yeter ya

Ben yarın isveç diyetine başlayacağım. Bu diyeti yapan arkadaşlar hergün paylaşalım neler yaptığımızı birbirimize destek olalım. Bu şekilde daha güzel kilo verebiliriz. Ne dersiniz?

Arkadaşlarr bendee isveçç diyetii yapanlardanımmm

Öncelerii zor olduğuu içinnn sıcak bakmazdım bu diyeteeee
Sonraa karar verdimm mayıs ayındaa 62le başladım ve 57 oldummm 1 gündee sabahh akşamm yürüyüşş yaptımmm

Kesinliklee listeninn dışınaa çıkmadımmmm ve bozmamamınn sebebiii mahalledenn arkadaşlarlaaa iddayaa girmiştimmm

Tamm 1haftadaa fazlaa kilo alanaa borcamm alınacaktııı,3 kişiydikkk ben 2 kilo arkadaş 3 kilo verincee onaa aldıkk

Sonraa dedikk birdahaa iddaayaa girelimm bu seferdee dondurma kaselerinee girdikkk bendee ozamann isveçç diyetinee başladımmmm

O yüzdennn listeminn dışınaa çıkmadımmm ve kazanmıştımm amaçç ödülüü kazanmakk değildii kesinlikleee sadeceee hergünn yürüyordukk amaa kiloo veremiyordukk kendimiziii gazaa getirerekk kiloo vermektiii

Bu diyette kesinliklee bozmıyacaksınnnn

Darr gelenn kotummm boll geliyorduuu kemeriii sonunaa doğruu vurmakk kadarr güzell bir duyguu olamazzzzz
Bennn dahaa öncee lerii 80 kiloydumm burdakii diyett yarışmasındaa bulundumm 1 buçukkk yıl kadarrrr 78le başlayıpp 57 kiloylaa ayrıldımm yarışmadannnnn

Bunlarıı yazdımkii sizee motivee olsunnn

Bu aralarr 60 olmuşumm 2gündürr başlıyorumm isveçeee amaa akşamm bozuluyorrrr
Sizlerlee yazarsamm belkii abnadaa motivee olurumm

Bugünn yinee 1ncii gün diyee başladımm inşallah bozmammmmm

Pantolunumm yinee boll olmasınıı istiyorummmm bennn yaaa

ZAYIF OLUNCAA İNSANINN KENDİNEE GÜVENİİ HGELİYORRR

evett canımm bendeede öylee olmuştuuu

İlk yaptığımdaa bendee kesinleiklee bozmamıştımmmm yanımdaa teyzemlere gittiğimmdee dışardaa saçtaa böreklerr yaptılarr ağzımaa bilee almamıştımmmm

ozamann kendimii tamm motivee etmiştimmmm

burayaa geldimkii yinee aynıı motiveyii bulmakk istiyorum

Ben yarın isveç diyetine başlayacağım. Bu diyeti yapan arkadaşlar hergün paylaşalım neler yaptığımızı birbirimize destek olalım. Bu şekilde daha güzel kilo verebiliriz. Ne dersiniz?

Kumdenizzcimm arka sayfadaa uzunn zmaann giremeyeceğimm demişsinn amnn öylee yapma yaaaa sizdenn motivee almayaa geldimm vallaaa
eğerr başladıysann birliktee verelimmm ne olurrrrr

yengeçç arkadaşımızdaa banlanmışş odaa gelsinn hepp birliktee yapalımmmmm

Evett bugünnn 1 ncii günümmm kahvemii içtimm ve bol boll su tüketmeyy başladımmmm
şimdii çıkıyorummm evv işi yapmamm lazımm sonradaa kızları okulaa hazırlamalıyımm bennn burdaa olacamm kızlarr sabah tartıldım 60 kiloyummm

kumdenız nasıl gıdıyor verdın mı kılo ?

Merhaba Reyyancım 1,5 aydır kilo vermem durdu malesef kilo almadım. çok yavaş veriyor gibiyim. Yemeğe başladım tatlıları o yüzden kendimi disipline sokmalıyım. İsveç diyeti şimdi yedikleirmin yanınd asağlıklı yani çok yemekte zararlı. Zararlı gıdalar yiyeceğime daha az yiyerek ama faydalı gıdalar yiyecek zayıflamak istiyorum. Bugün isveç diyetine başlıyacaktım. Dışarıdaydık bütün gün başlayamadım. Yarın markete ıspanak geliyormuş alıp diyete başlıyacağım. Hiç birşey olmayan öğünlerde azda olsa yenebilir diyete uygun besinlerden tabi ki. Neyseki spor yaptım bitki çayları içtim kilo almadım belki 1-2 kilo daha vermişimdir.Kilo verdiğim anlaşılıyor aa kilo vermiş gençleşmiş daha da güzel olmuş diyorlar bu hoşuma gdiyor. Yinede vermem gereken en az 15 kilo var veririimm. İsveç diyetiyle 4 kilo daha versem iyi olucak. Daha evel yaptığımda 4 kilo vermiştim.
Sen nasılsın reyyancım ? Kilo veriyormusun?

Ben bu konuyu seviyorum burada tatlı arkadaşlarım oldu... Heyy neredesiniz arkadaşlar.. Öyle kilo verip kaçmak yoookkk yasakkelime :1hug:

Evet işlerden daha az yazıyorum yoksa hep burada sabah akşam öğle yazı yazmaktan iş yapamıyorum. Öyle yazdım ama yinede sık sık bakıp yazmaya çalışıyorum. Bende motive olmk istiyorum. Birbirimize destek olacağız.
Karabiber hoş geldin aramıza tabi birlikte verelim ben 2 ay evvel bu diyetle 4 kilo verdim. Geçmiş sayfalarda yazılarımızı görmüşsündür. Yazmadan okumadan yapamıyordum. Yolda arabada telefondan buraya yazmaya başlamıştım arakadaşlarıma okuyordum ne kadar güzel kilo veririken arkadaşlıklar edindik birazda şanstı çünkü aynı günlerde başlayan arkadaşla karşılaştık. 7-8 Sene evvel bu diyetle 6 kilo, 2 ay evvelde 4 kilo verdim.

İsveç diyeti yapan arkadaşlar hep birlikte birbirimize destek olarak zayıflayalım. Diaytte aralarda kaçamaklar olduysa kızalım birbirimize bu kızmalar bile çok hoşuma gidiyor motive oluyoruz.

Yengec burcu bandlanmışmı neden ki? Bizi foruma girmeden okuyor olabilir. Yengecburcu, Zenim, Pimpirikli merak ediyorum sizleri nasılsınız? Neler yapıyorsunuz?

Bir yazdım çok yazdımm

Bu diyeti yapan arkadaşlarla tanışmak güzel olur..

Karabibercim başlayalım diyete ama kendini halsiz yorgun kötü hissedersen diyeti bırak 6. günü bekleme tamam mı? hayırlı olsuuuunn.

Ben yarın sabah aç karnına tartılacağım. En son 82 kiloydum. Boyum 1,70 yaşım 29. web tasarımı yapıyorum sürekli bilgisayar başındayım .

Çenemde biraz düşüktür ben çenemi toplayımm laelaelaelaelae

Keşke bende 60 olsam. Boyun, yaşın kaç karabibercim? Kızlarınmı var Allah bağışlasın sağlıklı güzel ömürleri olsun inşallah.

İşlerimizi aksatmadan uygun zamanlarda yazabildiğimiz kadar yazıp birbirimize destek ve arkadaş olalım.

Sen başlamışsın bile ben yarın başlayacağım. Kahve içemiyorum onun yerine bitki çayı içiyorum. Sabah hafif yiyorum. İlk yaptığımda harfi harfine uymuştum. Hafif bir kahvaltı diyeti bozzzmaazzz :içelim:

Bende tanıştığımaa memnunn oldummm ,31 yaşında ve 2 kız annesiyim canımmm
Benn dahaa önceee 80 kiloydum canımmm ama yılmadımm ve hergünn yürüdümmm az yedimm ve 56 laraa kadar indim ama arada dikkat etmeyinceeee 60 kadar gerii çıkıyorummm

Bugünn 2 ncii günümm ,aslındaa bennn kahvemii içebilmekk içinn deliii oluyorumm sabah saatiniii sabırsızlıklaaa bekliiyorummm

Sbahh olsundaa kahve içeyiç diyee çünküü kendimii dahaa zindee hissediyorumm biliyormusunnn birdee acıktırmıyorr karnıı tokk tuttruyorr benn bunaa inanıyorummm

Senn sevmiyormusunn yoksaa rahatsızmııı ediyorrr

Bu diyete başlamadannçnee kahvyii bende sevmezdimm kahee yüzündenn cesaretimm yoktuuu ilkk denedimm baktımm rahatsızz etmiyorr devemm ettimmm
Birdee diyetbitinceee bende alışkanlıkk olduuu
Her sabahh yinnee aç karnınaaa kahvee içmeye başladımm şimdidee bu huyumdann kurtulamıyorr türkk kahvesii içmediğimm günn kendimee gelemiyorummartıkkk

Rahatsıız etmiyorsaa seniii sendee deneee içmeyii

inşallah 13 günee tamammlarım

yengeç burcuu banlanandığı için okuyamazz
çünkü hiç giremeyecekk şekidee banlanıyorsun

Bugünde sabah kahvemi içtimmm ardındann hemennn sporaa çıktımm yürüyüpp geldimm ve bol bol su tüketmeye başladımmm

öğlendee 100 gr yoğurttumm vee 1 dilimm salamımm varrrr

kafayy kopydumm bozmicam bu sfer

Tünaydın a.s.

Memnun oldum karabibercim kaydirigubbakcemile5

Türk kahvesi içemiyorum.Sevemedim birtürlü. İçersem şekerli içiyorum. Nescafe gibi içebiliyorum.

Öğünlerden yarım saat evvel beşi biryerde bitki çayı içiyorum. Diyette çay olarak bitki çayı içiyorum. Beşi biryerde dışında arasıra elma çayı, form çayı, zencefil limon çayı, rezene çayı da içiyorum. Uzun zamandır normal çay içmiyorum.

Hergün 1,5- 2.00 saat spor yapıyorum. Sabah akşam egzeriz pilates gibi sporlar. Akşamüstü 1,5 saat yürüyüş ve parklarda aletleri çalışıyorum. Spordan önce bacaklarıma selülit yağı sürüp streçle sarıyorum. Genelikle streç yolda hem terle hem yağ ile birlikte kayıyor onu uygun yerde çıkarıyorum. Havalar biraz serinlediği için daha az kayıyor.

Ben 5 haziran da diyette başladım yani 4 ay olucak. 95 Kiloydum şimdi 82 kiloyum 4 ay içinde 12-13 kilo verdim ama kilo vermem daha çok 2,5 ayda oldu sonrasında yavaşladı yemeğe başladım biraz neyseki kilo almadım. Kilo almamak için oruç bile tutmadım. Kilo veririken ara öğünler yaptım ara öğünlerde meyve yedim. Çikolatamı da yedim ama abatmadan haftada 1-2 paket çikolata yedim. Çok seviyorum çikolatayı şişmanlamamın nedeni tatlılardan fazla yemek.

60-65 kilo arasındaydım. 3 senede çok kilo aldım tartıya bile çıkmazdım kilomu görmekten korkuyordum. Şimdi sık sık çıkıp kontrol ediyorum.

İlk hedefim 70 kilo olmak. daha sonra 60 olmak istiyorum. İnşallahh fazla kilolarımızı vereceğiz. Sen zayıfsın çok takma dikkat edersin yediklerine spor yaptınmı verirsin.

Yengeçburcu ne yaptı acaba yasaklandı? Yasağı ne zaman kalkar ?

Ben istanbuldayım ? Sen hangi şehirdesin Karabibercim? Esmermisin karabiber demişsin ?

gÜzEl ZaYıf SağLıkLI gÜnnLLEErrr :hooray:

slm kızlar 10. günüm ve 5.8 kilo verdim ama malesef spor yapamadım :sinifsinif: son 4 günüm bakalım kaç kilovericm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…