Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

kumdeniz süpersin resmlerde hic fazlan yok gibi ama baya vermissin ne olursa olsun insan 5 kilo bile verse farkediyor bende asagi yukari senin kadar verdim ama sanirim senin bpyun uzun boyu uzun kisilerde kilo pek belli olmuyor benim gibi 165 lik boya sahip olunca böyle yuvarlacik birsey oluyorsun..Allahtan basen filan yok kalca iyi benim derdim su karin ve bel bölgesi spor yapamiyorum bu ara ama bugün 69.600 geldim yani veriyorum sanirim neyse insallah bu azim kirilmaz...
yengecburcu ve pimpirikli sanirim pek giremiyorlar onlar ne yapiyorlar merak ettim

kumdeniz süpersin resmlerde hic fazlan yok gibi ama baya vermissin ne olursa olsun insan 5 kilo bile verse farkediyor bende asagi yukari senin kadar verdim ama sanirim senin bpyun uzun boyu uzun kisilerde kilo pek belli olmuyor benim gibi 165 lik boya sahip olunca böyle yuvarlacik birsey oluyorsun..Allahtan basen filan yok kalca iyi benim derdim su karin ve bel bölgesi spor yapamiyorum bu ara ama bugün 69.600 geldim yani veriyorum sanirim neyse insallah bu azim kirilmaz...
yengecburcu ve pimpirikli sanirim pek giremiyorlar onlar ne yapiyorlar merak ettim

slm tatlım a.s.
sizlerin takibindeyim yerimseniben
şu aralar kendi çapımda yaptığım diyetin sizlere bir faydası dokunacağını sanmadığım için sadece izliyorum :jeyyar:
ama herhangi bir soru ve yardımım olabilcek konuda yanınızdayım kaydirigubbakcemile5
seni tbrk ederim çok iyi gidiyorsun kiloları verdikçe emin ol daha çok azimli olucaksın :1hug:

merhaba arkadaşalar :)

reyyan_06 teşekkür ederim ama belden aşağım daha çok kilolu. Karın ve bel çevresi için karın hareketi yapabilirsin.

Yengecburcu yazdığına sevindim. Teşekkürler. Birbirimize destek olmalıyız. Kilolar gidecek güzel giysiler gelecek :) Biz azimle başladık bu yola

Pimpirikli neredesin iyimisin? neler yapıyorsun?

arkadaslar aranıza yenı katıldım bendeee ck gusel bı yardımlasmaa var gercktnn aranızdaa cok ımrendımmm bende yenı unıversıteye baslıcamm suan 62 kıloyum boyum 172 aslında kılolu dıılm ama bn cok zyf olmak ıstıorm:) bıras takıntılıyım yane bı gram bıle faslam olsn ıstemıorm bugun ısvec dıyetıne basladmmm cok kararlıyımmmm ıns bozmucamm hıcc :))

kızlar benım 5 kılo wermem lazım..ıswec dıyetını yaparken mesela kahve we cay gunlerınde yerıne 5 ı 1 yerde ıcsek dıyetı bozmus olurmuyuz

kac gündür yazamiyorum aynen devam ama almiyorm vermiyormda daha en son69-70 arasnda gidip geliyorm :=) ama olsun bakalim buda yeter simdilik daha yolumuz var

kızlar benım 5 kılo wermem lazım..ıswec dıyetını yaparken mesela kahve we cay gunlerınde yerıne 5 ı 1 yerde ıcsek dıyetı bozmus olurmuyuz

hayır bozmaz. Ben kahve sevmiyorum o yüzden içmiyorum. İsveç diyetininden evvelde beşi bir yerde çayı içiyordum diyettede kahvaltıdan ve öğünlerden yarım saat evel beşi bir yerde içtim. Normal çay içmiyorum.

arkadaslar aranıza yenı katıldım bendeee ck gusel bı yardımlasmaa var gercktnn aranızdaa cok ımrendımmm bende yenı unıversıteye baslıcamm suan 62 kıloyum boyum 172 aslında kılolu dıılm ama bn cok zyf olmak ıstıorm:) bıras takıntılıyım yane bı gram bıle faslam olsn ıstemıorm bugun ısvec dıyetıne basladmmm cok kararlıyımmmm ıns bozmucamm hıcc :))

Merhaba hoşgeldin

Kilolu değilsin. Sağlıklı beslenip spor yaparak devam edebilirisn bence. Boşuna kendini yorma.

Diyete yeni başlayan arkadaşlar hoşgeldiniz başarılar diliyorum.İnşallah hepiniz sağlıkla mutlulukla fazla kilolarınızı verirsiniz. Günde bir saat spor yapmaya çalışın olmazsa haftada 3 gün bir saat spor. tamam mı ?

iyi gidiyorda spor yapamadigim icin 69-70 arasindaym ama olsun korusamda yeter iftara kadar acikma filan yokta susuyorum birde aksamlari elma filan yemiyorum aslinda meyve yemem lazim ama ne bileyim yemiyorum.spor yapacam ama bizimkiler pek izin vermiyor iftardan önce cikiyorum biraz yürüyorum birde haftaya yola cikacaz alisveris filan aksam saatlerini seciyorum ki azicik yürümüs olayim iftardan sonra da babam yapma halsiz olursun hasta olursun iyi oldun böyle diyor bende azicik istemiyorum hemen ok diyorum..böyle bakalim simdilik idare eder yemek acisindan fazla yemem yok ama spor yok kilo verme pek yok

Yengecburcu, pimpirikli nasılsınız ?? Neler yapıyorsunuz ?

reyyan _06 diyet nasıl gidiyor? nasılsın ?

merhaba cnm ..
beni sormuşsun pek iyi değilim açıkçası ..
hfta başından beri hastanedelerdeyim kızlarımı dr.a götürdüm
büyük kızım uzun zamandır kalp ağrısı ve çarpıntı yaşıyordu
tahlillernde yüksek kolesterol, karaciğer yağlanması ve ventrikül taşikardi teşhisi konuldu ..
çocuk kardiyoloğına yönlendirildik önümüzdeki haftaya randevu almaya çalışıyoruz..
küçük kızımada obezite teşhisiyle tüm tetkikler istendi onlarada randevu verdiler ama 1 ay sonrasına bakalım biz biraz erkene çekmeye çalışıyoruz..
anlıyacağınız keyfim yok çok üzgünüm..
hepinize sağlıklı günler dilerim ..

merhaba cnm ..
tahlillernde yüksek kolesterol, karaciğer yağlanması ve ventrikül taşikardi teşhisi konuldu ..
çocuk kardiyoloğına yönlendirildik önümüzdeki haftaya randevu almaya çalışıyoruz..
küçük kızımada obezite teşhisiyle tüm tetkikler istendi onlarada randevu verdiler ama 1 ay sonrasına bakalım biz biraz erkene çekmeye çalışıyoruz..

yengecburcu cum çok geçmiş olsun. Onlar daha çocuk erken teşhis önemlidir. İnşallah kısa zamanda iyileşirler. Artık kendilerine dikkat etmeliler. Allah korusun.
İnşallah daha erken güne alırsınız randevuyu.
En büyük hazine sağlık. Sağlık olmadan hiçbirşeyin anlamı olmaz. Sağlığımıza dikkat edelim.
Bizleri haberdar etmeyi unutma canım öpüyorum seni.Dikkat et kendine.

iyi gidiyorda spor yapamadigim icin 69-70 arasindaym ama olsun korusamda yeter iftara kadar acikma filan yokta susuyorum birde aksamlari elma filan yemiyorum aslinda meyve yemem lazim ama ne bileyim yemiyorum.spor yapacam ama bizimkiler pek izin vermiyor iftardan önce cikiyorum biraz yürüyorum birde haftaya yola cikacaz alisveris filan aksam saatlerini seciyorum ki azicik yürümüs olayim iftardan sonra da babam yapma halsiz olursun hasta olursun iyi oldun böyle diyor bende azicik istemiyorum hemen ok diyorum..böyle bakalim simdilik idare eder yemek acisindan fazla yemem yok ama spor yok kilo verme pek yok

İyi olduğuna sevindim. İyi yapıyorsun. Hızlı yürüme çok uzun yürüme. Meyve yemen lazım.

Merhaba hoşgeldin

Kilolu değilsin. Sağlıklı beslenip spor yaparak devam edebilirisn bence. Boşuna kendini yorma.

teskkur edrım:) ama cok taktım yaa 55 kılo olsam t super oluo ıstedıgım gıbı oluorm yane o yzden karr verdımm bu dıyete bugun 2 gunum dha hıc bozmadımm:)hihoyyythihoyyythihoyyyt

merhaba cnm ..

cok gecmis olsun ama kac yasindaki kizlarin..
yüksek kolesterol yani tahmin ediyorum en fazla 12-13 yasindadir kizin genc bir bayansin daha cocuk yasta anlayamiyorum Allah sifa versin..
ne kadar erken teshis edilirse o kadar iyi benim kuzenimde baya kilolu bilmiyorm kizinizi ama o 9 yasinda 68 70 kiloya geliyordu..suanda sanirim akapuntur yapiliyor 11 yasnda cocuk icine kapanik oluyor bu durumdan ama iste tedavi cok önemli ne kadar erken olursa o kadar iyi üzülme herseyin bir tedavisi vardir perhize degerleri düser kizinizin hala saskinim gecmis olsun

X